reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wróbelku małe kłótnie przed Świętami???? Czasami fajnie jest sią godzić..... życzę wam wspaniałych i pełnych miłości chwil.... przecież malutki ktosik już was słucha.....

Jesteście cudne i dziękuję wam za to że jesteście..... jestem na BB od pół roku i wiem że tutaj zawsze znajdę zrozumienie.... i mogę sobie pomarudzić..... pewnie nigdy bym nie poznała tylu tak mądrych kobiet..... dziękuję

reklama
jestem....
prezenty kupione:)
dzis uswiadomilismy mlodsze dziewczyny ze tak naprawde to te prezenty to my kupujemy....no coz.....moze juz pora...pojechalismy wszyscy i kzady sobie wybral...
tak wiec ja mam zlota brasoletke(kolejna co prawda ale lubie bransoletki:):)),najstrasza zloty lancuszek z krzyzykiem co chciala,najmlodsza gitare(rozowa bo to jej ulubiony kolor) a srednia na spolke z andrzejem ma nintendo wii.......i wszyscy zadowoleni....
aaaa i jesczze nam dziewczynki porobily same prezenty....ale to juz nie wiem co bo zapakowane pod choinka stoja.....ale milo.....
noooo...teraz ja sobie moge tu klikac bo wszyscy graja w boks na wii hahahah

Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią wszystkie krok po kroku,
niech się spełnią w Nowym Roku !
ZDROWYCH,SPOKOJNYCH,WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

reklama
Do góry