reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie wiem czy jutro dam radę więc dziś życzę Wam pięknych i spokojnych świąt, takich przy boku kochanych osób, przy choince i cichutkiej kolędzie, takich które wyciszają i dają energii na cały przyszły rok. No i oczywiście takich z trafionymi prezentami od Mikołaja;-):-)

Also guska
super że maluszki zdrowo rosną

gabi
ale ty szczuplutka jesteś, brzuszek już sporawy a dzidzia śliczna.
Ja też tak robię z jazdą do rodziców kładę się wtedy tam i lezę i leże zawsze to jakaś odskocznia od ciągłego leżenia w domu.

słodziutka
kupione kupione i juz porobione, jeszcze tylko jutro śledzie dokończyć i Wigilia gotowa.

Narobiłam się trochę więc za długo z wami nie posiedzę bo muszę poleżeć ale jeszcze przed spaniem postaram się zajrzeć.

Acha odebrałam wyniki )tzn. Piotrek odebrał) i wszystko ok, mocz morfologia(wzrosła mi po braniu tego żelaza) i glukoza dobrze więc dzięki Bogu nie muszę powtarzać.

Acha gabi a próbowałaś to wypić z cytryną bo wiem że można troch wcisnąć żeby nie było takie słodkie

Dziewczynki ja również chce Wam życzyć aby te święta były blisko naszych ukochanych,aby był to czas miłości i pojednania..i chcę,żeby ten czas nasycił nas nowymi nadziejami,marzeniami ,które będą miały szansę się spełnić.
A w ogóle to dziękuje,że jesteście po prosu.:-)

Z okazji świąt wszystkiego wszystkiego naj naj naj........................
Oby po Świętach pogoda była ładniejsza, jedzenie smaczniejsze, wypłata większa a dzieci obecne i przyszłe grzeczniejsze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi wiem że Ty modelka jesteś... i mądra babka z Ciebie. Ale więcej słodzić Ci nie będę bo obrośniesz nam w piórka i potem Cię nie ujarzmimy :-);-) tak sie bedziesz panoszyć :szok::-D:rofl2:

Jezyk to fajnie że macie już przygotowane wszystko. Fajnie że wyniki Ok. Tylko się cieszyć. Odpoczywaj po pracy.

wróbelek bez nerwów nam tutaj bo dzidzius nie lubi nerwowych mam :tak:A rodzeństwo czy Twoje czy Twojego M jest tak samo ważne. Ale czasem faktycznie trzeba umieć dojrzeć co komu jest bardziej potrzebne. Nie zawsze zasada oko za oko ząb za ząb...

ola ale kochany ten Twój piesek :-):-D Taaaaa jutro przemówi ludzkim głosem i powie "poprosze więcej tych dobrych kabelków" :rofl2::-D

Kinguś liczymy na to że jednak się uda... że @ już odgoniłaś na kilkaaaa długich miesięcy.. A jakby JEJ (tzn@) coś się pomyliło i pzyszłaby nieopatrznie do Ciebie... To przegonisz ją ... już na zicher :-p:rofl2::-D

Całuski dla wszystkich....

Andzi :-D:-)

Agula AJ dziękuje i mam Cię w swoich modliwtach. Ciebie i całą Twoją rodzinę. Jak czujesz potrzebę.. wiesz gdzie jestem!!!!!!!!!!!!

Tak tylko my mu damy kase a on kupi za to fajki Ja Cię nie moge te dzieciaki dzisiaj................. Ale M chodzi jak zbity pies i co chwile przeprasza wiec moze mu wybacze.............................

reklama
Do góry