reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i Szczęśliwego Nowego Roku.
Życzy Kasia z rodziną

Moje kochane dziewczyny.......dzieki Wam narodziłam sie od nowa , daliscie mi siłe i chec walki a takze pokazaliscie ze warto miec nadzieje na lepsze jutro. W te swieta przy wiglijnym stole , wspomne Was - bo od lipca jestescie dla mnie wsparciem i kolezankami, Kazdej z Was chyle czola, bo kazde wypowiedzi zwykle proste zdania - pokazały to ze NIE JESTEM SAMA....

Życzę Wam skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych Świąt!

I jeszcze zycze Wam tego najdrozszego najcenniejszego daru w tym przyszłym roku

Witajcie...
Jutro wyjeżdżam do Taty na święta, tylko on mi został..nie będzie mnie do niedzieli. Chciałabym wam zyczyć spokojnych świąt,spokoju i mile spędzonych chwil w Rodzinnym gronie. Cudnych prezentów pod choinką jak również spełnionych marzeń niekoniecznie materialnych.
Do zobaczenia po świętach.

Podczytuję BB na bieżąco, dziękuję wam za pamięć. Samopoczucie u Mnie jako takie, mdłości nie opuszczają, ale świeta CUDEM przygotowałam. Ktoś mi chyba w tym pomógł:) Trochę kłopotów rodzinnych ale mam nadzieję, że niedługo wszystko się unormuje. Jak to zawsze pisze Edytka pełna wiary, Ja też wierzę.

Dobrej nocy.

Zegar w święta się uśmiecha
nie pogania, nie pospiesza,
zagaduje, pomrukuje...
Zegar w święta czas czaruje
swoim cichym tik i tak,
czas radości, czas bliskości,
czas spokoju wszystkich nas.

Samych magicznych, szczęśliwych godzin, minut i sekund życzę Wam - Moje Dzielne Silne Kochane Parafianki!

enka ja cholerą??? NEVER!!! ... "Jasną cholerą" to i owszem :)
pyzunia nie chcę Cię rozczarować, tak zupełnie obce sobie nie jesteśmy - z raz czy dwa już się ze sobą zetknęłyśmy... choć jak zauważyłam godziny urzedowania na bb mamy inne :)))
guska ****
gabi bądź grzeczna, leż dzielnie, a ten buziaczek na zdjęciu... no, cudny!!!! (Twój też hehe)

reklama
Do góry