reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodziutka,sto razy przemyślałam.Ja jestem ostatnia do ryzykowania.Jak mi gin kazał się oszczędzać,to zaczęłam leżeć.Uważam jak mogę.Tylko na ta krótka podróż sobie pozwolę.A w domu musze wstać dziecko nakarmić,wytrzeć pupę,uśpić.A tam się zajmą moimi chłopami,więc pewnie na plus wyjdzie:-p Łazienka jest na piętrze,wiec się w domku wykąpię,nie będę po schodach chodzić.Kilka minut jazdy i bach na kanapę.
Ja właśnie też dzisiaj myślałam,co u Anesto:confused:
Jednak człowiek o wszystkich jakos tam pamięta.Ja niestety nie umiem wszystkim zawsze odpisać,ale myslę o wszystkich.Papa.

Witajcie :-)
Luby: "Co Ty tu robisz?"
Ja: "Czytam bb"
Luby: "Chodź, chodź, nie zazdraszczaj już ciężarnym. Jam Twym rycerzem i też Cię ciężarną uczynię"
Rycerz jak ich mało, mój to już ode mnie ucieka ;-);-)

Kinguś więc do 5 stycznia w pełnym magi okresie czekam na same dobre wieści i II piękne kreseczki na święto 3 króli!!!!
No zobaczymy czy będę się chwalić czy czekać na kolejną @ ;-)

Piękne, mniam mniam :tak:

Dziewczynki jestem! Z dzidzią wszystko dobrze dzięki Bogu! I najprawdopodobniej będzie synek!
Kinguś to trzymam kciuki za II kreseczki!!
To cudowne wieści :-D
Dziękuje za kciuki:tak:

Kinguś kciuki mocno zaciśnięte,czekamy na ll kreseczki:tak::tak:
Dzięki;-)

Wyjeżdżamy jutro i bede bez was :-(
A potem cholera nie nadrobię chyba bo dziś to siedze do tej godz. żeby wszystko przeczytac :szok:
Wracaj szybko :tak::tak::tak:

wszystkie Was ogromnie sciskam i tule buziaki przesylam i wszystko co najlepsze w koncu Świeta to czas cudow obysmy wszystkie jakis cudow doswiadczyly :-p
Podpisuję się pod tym :-D

u nas wszystko w porządku, wczoraj byliśmy u gina na usg połówkowym, maluszek waży 384 g, z usg jest straszy o 1,5 tygodnia, rozwija się prawidłowo, no i wiadomość dnia, z Filipka zrobiła się cipka, i będzie córeczka :-)
Super wiadomość :-)

mam nadzieje ze jak zrobie to cholerne TSH za 3 tygodnie to mi spadnie do 2.5 chociaz i tak staranka chce zaczac po slubie zeby sie nie stresowac ale wole juz miec wszytsko dobrze :D
Trzymam kciuki żeby spadło :tak:

tak w ogóle to czytalam ze to branie od 16dc to takie ryzyk fizyk, bo przy dłuższych cyklach kiedy owulacja moze wystpić później niz 16 dc moze to zahamowac owulacje, bo progesteron blokuje...
Ja słyszałam różne opinie, ja dla pewności brałam po owulacji:tak:

czes dziewczynki
witam sie i bede za chwilkę...ide po wyniki z cytomegalii, Igg 68 2 x , !gm wynik niejednoznaczny
Ja nie pomogę :zawstydzona/y:

Dzieczynki dziękuję za trzymanie kciuków i gratulacje. Załączam Wam moje zdjęcie z piątku jak było równe 19 tygodni, przy choince, bo choinke przecież też obiecałam.
Ślicznie wyglądasz :-)

Wkleję Wam,w ramach wyjątku;-)Kiepskie,bo z komórki.:zawstydzona/y:
Piękne te Wasze brzuszki. A maleństwo cudne :tak::tak::tak::tak:
heheh tej fotki nie miało byc tylko Mikołaj,,heheh,,,,no ale cóż,,heheh to ja na moim kruczku,, stare czasy,,
Super konik :-)

jesssuuuu dziewczyny,......
Straszna wiadomość...

Myślę że istnieje możliwość iż nie będę miała już czasu na BB więc życzę wam moje kochane spokojnych Świąt..... pełnych nadziei na lepsze jutro..... abyśmy mogły wszystkie poczuć się w pełni szczęśliwe.....
buziaczki dla wszystkich
Spełnienia marzeń i spokojnych świąt życzę.

Dziewczynki chciałam Wam pokazać jakie pierniczki upiekłam ale nie potrafię wstawić zdjęcia, pomożecie?

hej
wpadłam powiedzieć,że jestem:-)szaleje w kuchni
pies mi wlasnie zjadł kabel od telewizora a teraz chodzi i nie wie jak zagadać,ociera się niby przypadkiem..
a to gadzina

ChoinkaDzieci.gif

Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Wasze święta były właśnie tym czym powinny być - odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku.

oooooooooooooooooooooooooooooo
Właśnie pokłuciłam się z M Normalnie nie rozumiem jego logiki Stwierdzil ze jego bratu trzeba dac pieniadze na swieta chociaz ustalilismy ze nie dajemu rodzenstwu prezentow. On mi na to ze moje rodzenstwo jest dorosle i zarabia a jego brat nie............. co z beszczelnosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

w ogole mi nie pomaga przy przygotowaniach a co chwile wymysla niwe dania teraz sobie wymyslil groch z kapusta to mu tlumacze ze groch musi sie przez cala noc moczyc to on mi na to ze wymyslam:angry::angry::angry::angry:

A moze ja to tak odbieram moze przesadzam wkoncu on byl dzisiaj w pracy ale ja tez dzisiaj sie narobilam:crazy::crazy::crazy::crazy:

w dodatku oplatek od mamy jeszcze nie doszedl Bo jak jej mowilam ze trzeba wyslac przynajmniej 2 tyg wczesniej i to prio to ona dopiero tydzien temu wyslala :angry::angry::angry:

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MAM DOSYC

No nie jeszcze psa z obloconymi lapami wposcil do pokoju a ja tak sie narobilam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Wróbelku nie denerwuj się tak:-)
usiądź i odpocznij może a nerwy puszczą i wszystko będzie wyglądać inaczej..
ja gotuję bigos i barszcz i muszę jeszcze krokiety zrobić i nic więcej nie będę pichcić bo idziemy na dwie wigilie do teściów i babci..a na sylwestra na salę więc zrobię sałatkę jeszcze między świętami i tyle.Ze mną dzisiaj działo się coś dziwnego,w sklepie o mało nie zemdlałam,zrobiło mi się gorąco i ręce mi się trzęsły,robiłam niecały miesiąc temu badania i wszystko było ok więc nie wiem

reklama
Do góry