reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ze szczerego serca w ten piękny czas,
gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas,
życzę miłości
bez trosk i złości,
pokoju na świecie
i wszystkiego czego tylko zapragniecie,
niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało,
żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało!

Wesołych, radosnych i spokojnych świat życzę i spełnienia najskrytszych marzeń.

reklama
idę spać bo jutro niezły młyn się zapowiada,nie mamy jeszcze choinki,pewnie będziemy biegać po lesie w strachu przed leśniczym hihi

Dużo zdrowia i radości
w Waszym życiu niech zagości
i prezenty, i śnieg biały,
by te święta urok miały.
Samych wzruszeń przy choince,
życzę Wam kochane i rodzince!

........ idą święta ....
Żesz....
Wiem, czego mi będą życzyć łamiąc się opłatkiem.
Zacisnąć zęby, znieczulić się jakimś małym aperitifem?
I będą to życzenia od szczęśliwych matek, które zielonego pojęcia nie mają, o czym mówią! SIK!!!!! Dlaczego ja w tym wszystkim nieszczerość węszę??? Nie wierzę w te ich dobre intencje? BO PAMIĘTAM! Pamiętam, jak się zachowywały, co mówiły, jak "życzliwe" były. Niech sobie te życzenia i łezki w oczach (och, moja siostra w końcu tak bardzo uczuciowa jest... k...) wsadzą głęboko!!!!

No... i teraz, kiedy tak oto moje myśli znalazły jakieś materialne odzwierciedlenie (w postaci postu na forum) można iść spać z rozluźnionymi szczękami...
Scherry już śpi (znaczy się psia), Luby kima przed tv... I na mnie pora chyba...

U mnie w domciu tylko mama wie o ciazy reszcie powiem jak bede po badaniach................... Trzymajcie za mnie kciuki
trzymamy

Wkleję Wam,w ramach wyjątku;-)Kiepskie,bo z komórki.:zawstydzona/y:
To brzuch tydzień temu
192iz1.jpg

a to zawartość brzucha, w 21 tyg.
Pięknie wyglądasz

jesssuuuu dziewczyny,......
na watku gdzie jestem jeszcze mamy z limerick moja kolezanka( z tego samego miasta ale nie znam jej osobiscie) wlasnie napisala ze jej dziecko nie zyje......byla dzis w szpitalu na kontroli bo miala termin na dzis.......
normalnie nie moge.......to koszmar jakis
Słyszałam niestety. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czuje

Hej,o i Słodziutka jest:-)
Nad wyjazdem to się do gina zastanawiałam.Po długim namyśle,przeczytaniu poprzedniej karty ciązy itp.,stwierdziłam,że grzecznie leżę i tyle.
A do rodziców pojedziemy na wigilię.Ale nie będzie ruchu,to jakies 10 minut samochodem, w tym samym mieście,rozłożę siedzenie na leżąco.A u rodziców mam naszykowana kanapę:tak:I zostaniemy do rana,żeby dwa razy tego samego dnia się nie ruszała.Gin pozwolił,uważać będę,a muszę się na chwile oderwać,bo zwariuję:-p
Aga,starszna ta historia.Jak wszystkie tutaj zresztą.:zawstydzona/y:
Moja koleżanka miała taką sytuację.Wsio ok,dzidzia żyła,w terminie na porodówkę,ale poród nie postępował.Zrobili cc i sie okazało,że maly nie mógł się pchać,bo nie miał części czaszki i głowy:szok::no: Ale niedwano urodziła zdrowego synka.
Straszna historia. A za Ciebie kciuki trzymam, abyś mogła nawet na kanapce ale w pełni cieszyć się ze Świąt. Odpoczywaj dużo

Teściów mam na osiedlu obok,ale do nich po schodach,więc się nawet nie wybieram.
A u siebie w bloku mam windę.Wszystko sto razy przemyślane;-)
To dobrze, że wszystko zapięte na ostatni guzik

Edytko a Ty kiedy wracasz do męża? Po świętach? Pisałaś ale wyleciało mi z głowy? Jak dziś samopoczucie? lepsze? Wiesz jeszcze długa droga przed nami wszystkimi. I jak pisałam będą i wzloty i upadki. Ale gdy będziesz spadać w dól szybciutko nam powiedz My zawsze podamy Ci ręke.
W niedzielę już wracamy. Smutna była ta wizyta w Polsce. I dzisiaj znów dołkuję. Wiem, że jak Wy wszystkie dźwignę się kiedyś, ale chyba daleka droga przede mną

Witam dziewczeta!!!!!!!!
ha i jestem pierwsza dzisiaj:-):-):-)
u mnie juz wszystko prawie gotowe jeszcze tylko zostalo nam zrobic masaz kaczce:tak::tak:tak tak
tak nam pan w sklepie polecil ze kaczka lubi zeby ja masowac:-D:-D:-D
no i tym sposobem zamiast mnie masaz zaliczy kaczka:-:)-(

Edytko ciesze sie bardzo ze wrocilas:-)jestes takim promyczkiem tutaja twoja wiara dodaje mi sil:tak::tak::tak:
Cyniczna witam serdecznie bo jeszcze sie nie znamy.
ale juz Cie lubie:-):-),ciety jezyczek taki w moim stylu,szanuje niezaklamanych ludzi:tak::tak::tak:
aaaaaaa zapomnialabym
a ja wczoraj maly prezent dostalam,pierwsza @ przyszla,32 dni
no i co? i zaczynamy od poczatku:tak::tak::tak:

reklama
Hello girls
ja dzisiaj z mama jade do babci na wigilie jakie szczescie w tym roku ze mojego brata nie bedzie bo siedzi w Czechach ze swoja "cudowna" narzeczona pierwszy raz beda swieta bez krzykow i wyrzutow itd :-D
Życze jeszcze raz Wesołych Świat i Szczęsliwego Nowego Roku
mam nadzieje ze dla mnie przyszly rok bedzie 100000 razy lepszy bo ten to dal mi niezle popalić :crazy:

buziaki łobuziaki :sorry2:

Do góry