reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A do mnie przed chwilą zadzwoniła koleżanka,że musi sie przyjść wygadać,bo jest załamana,bo jest w ciąży...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam poświatwecznie

Musiałam podczytać to co naskrobałyście:-) i jestem tylko na chwilke ponieważ mam dośc sporo pracy w tym tygodniu, ale mam nadzieję,ze w przyszłym już bedzie więcej czasu. Zatem przepraszam, ze nie odniosę się do każdej z osobna ale wszystkie bardzo cieplutko pozdrawiam:tak::tak::-)

Ewa....gratuluje córuchny!!!!!!

Jezyku...Muffy...testujcie,testujcie dziewczyny...trzymam kciuki:tak::tak:

Mus widziałam u Nigelli Lawson w ksiazce i tv, wygladał pysznie, i tak własnie smakował-dzis robiłam

Podaję proporcje na mus:
300 gr białej czekolady
6 jajek

Z białek ubić pianę, czekoladę rozpuścić i trochę ostudzić. Żółtka wymieszac z czekolada, ostroznie zeby sie nie zciely.delikatnie dodac piane i wymieszac. mus do miseczek do których wczesniej na dno włożysz po łyzce pestek marakui i 4-5 malin.potem do lodówki na co najmniej 2 godziny. zamiast marakui moze byc granat, albo inny owoc który ma soczyste pestkowe kawałki.

pyszotka...ale uwaga bo wciaga, ja robiłam w małych szklankach, wyszło mi 8 szklanek...sama zjadłam 3!

ROSANIA bardzo mi przykro,że i ciebie dotknęła taka tragedia :-( Nie jest łatwo dojść po takim przeżyciu do siebie :-( Zacytuję słowa mojej kochanej babci,która w te święta pocieszała mnie słowami " PO POCHMURNYCH DNIACH MUSI ZAŚWIECIĆ SŁOŃCE " Trzymaj się ciepło :-)

Rosania - jest mi naprawdę przykro z powodu Twojej straty...Dlaczegotak Ci to bardzo dokladnie wyjaśniła...Dziewczyny potrafią pomóc, czy to dobrą radą, czy to ciepłym słowiem i jeszcze na wiele innych sposobów...każda z nas wie,że to boli,ale każda ten ból przeżywa na swój sposób...musisz się trzymać i wierzyć,ze jeszcze zaświeci słoneczko...bądź dzielna...
Dlaczegotak - czyli nie ma co narzekać;-) Twój mężczyzna pewnie też jest tym faktem zachwycony, chociaż mogę sobie wyobrazić jak reagujesz na dotyk...ja z bólu wtedy niemal wyłam i byłam bardzo zla:wściekła/y:
Modroklejka - ja się tutaj odchudzam,a Ty takimi pysznościami kusisz;-)
Gabi - Twoja koleżanka może jest jeszcze zbyt zaskoczona tymże faktem i nie potrafi się jeszcze z tego powodu cieszyć...na pewno jej uświadomisz jaki Skarb nosi pod sercem...

Rosania witaj. Szkoda ze poznajemy sie w takich okolicznosciach:-(

Ale mam cykora przd tym testowankiem.
Z jednej strony bylo to plamienie, zdjagnzowane na owulacyjne ale z drugiej to wcale nie czuje sie ciazowo, tempka ciulowinka i jakos tak podswiadomie wiem ze nic z tego :-(

reklama
Gabuś - nie złość się...może nie jest gotowa na drugie dziecko albo może miała inne plany...ja wiem sama po sobie jak zareagowałam:-(a jak zaczęłam się cieszyć - to sama wiesz co było dalej:-(
Cyprysiowa - rób testowanko,bo już wszystkie nie możemy się doczekać :) trzymam mocnooo kciuki;-)

Do góry