Kasiekkm, jeszcze raz Ci napiszę ,że sie cieszę, Ja wiem ,że chcesz na wspólne spacerki chodzić, mówisz,że według USG masz na 16, a Ja na 6 lipca, tez według USG. Może się pośpieszysz, bo Ja na dłuższe cgodzenie w ciąży sie nie piszę.
Pixelko, wczoraj pierwszy raz nie wytrzymałam i był pawik, blee...
a miało byc lepiej, przecież powinny się osłabiać a nie nasilać. Ech.. Najgorzej mam wieczorem. A zapachy? Szkoda słów, teraz piecze się kurczak w piekarniku a mi podchodzi do gardła, mięso jest nie dla Mnie, fuj.
Ola Przeżywasz dokładnie to samo co każda z nas, Ja też "marudziłam", i szperałam w internecie. Zobaczysz, będzie dobrze, choć wiem,że dziś mi nie uwierzysz.Ja tez jestem niedowiarkiem strasznym. Ale obecnie pełnym nadzieji.
kasik84 koniecznie zrób badania tarczycy, zacznij od TSH, koszt około 23 zł. Jeśli wyjdzie poza normą, czyli więcej niż 2( choć na wydruku norma to 4) koniecznie sprawdź ft3 i ft4. koszt około 40 zł za oba. I nie czekaj na ginekologa co powie, tylko idź do endokrynologa. Jeśli masz problem z tarczycą to nie zwlekaj, unormowanie hormonów trochę trwa. Ja biorę hormony tarczycy, też mi obumarła ciąża w 8 tygodniu.
Dziś u Mnie piękne słoneczko, może ucieknę na spacer.
Edytko!! Ja tu nadal na Ciebie czekam
szafirku, Aga AJ, also, alla, dilajla, niusi@, syla28,Alutka, magda84 i wszystkie niewymienione pozdrawiam.
nie wiecie co u Miglak?