reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olcia dziękuję....Magdalenko uda Wam sie na pewno,,,, wiesz w 50 % nie ustalono przyczynień poronień jedni lekarze uważaja że 1 to standart przypadek ,ze natura jest inteligentna,ze jeżeli cos żle się połaczyły geny to organizm uważo to za ciało opce i pozbywa sie,, dzieki temu nie rodzi się chore dziecko,, z jednej strony to dobre a z drugiej wiem jak boli,,,,, w każdym badz razie ni eprzejmuj sie jak nie znajdziesz odpowiedzi,, u mnie op. przypadek,,,,i muszę w to wierzyć...

reklama
Kasiekkm, jeszcze raz Ci napiszę ,że sie cieszę, Ja wiem ,że chcesz na wspólne spacerki chodzić, mówisz,że według USG masz na 16, a Ja na 6 lipca, tez według USG. Może się pośpieszysz, bo Ja na dłuższe cgodzenie w ciąży sie nie piszę.
Pixelko, wczoraj pierwszy raz nie wytrzymałam i był pawik, blee...
a miało byc lepiej, przecież powinny się osłabiać a nie nasilać. Ech.. Najgorzej mam wieczorem. A zapachy? Szkoda słów, teraz piecze się kurczak w piekarniku a mi podchodzi do gardła, mięso jest nie dla Mnie, fuj.
Ola Przeżywasz dokładnie to samo co każda z nas, Ja też "marudziłam", i szperałam w internecie. Zobaczysz, będzie dobrze, choć wiem,że dziś mi nie uwierzysz.Ja tez jestem niedowiarkiem strasznym. Ale obecnie pełnym nadzieji.

kasik84 koniecznie zrób badania tarczycy, zacznij od TSH, koszt około 23 zł. Jeśli wyjdzie poza normą, czyli więcej niż 2( choć na wydruku norma to 4) koniecznie sprawdź ft3 i ft4. koszt około 40 zł za oba. I nie czekaj na ginekologa co powie, tylko idź do endokrynologa. Jeśli masz problem z tarczycą to nie zwlekaj, unormowanie hormonów trochę trwa. Ja biorę hormony tarczycy, też mi obumarła ciąża w 8 tygodniu.
Dziś u Mnie piękne słoneczko, może ucieknę na spacer.

Edytko!! Ja tu nadal na Ciebie czekam
szafirku, Aga AJ, also, alla, dilajla, niusi@, syla28,Alutka, magda84 i wszystkie niewymienione pozdrawiam.

nie wiecie co u Miglak?

Ostatnia edycja:
staranka hmmm byly ale czuje ze nic nie bedzie....nie nastawiam sie jak sie nie uda to chyba staranka sawiesze ale tak na 100% nie mowie bo decyzje zmieniam co 5 min hehe
psiak kochany jeszcze broi ale juz jest lepiej coraz czesciej trzyma siusiu i zalatwia sie na dworzu

u mnie szaro i buro wcale nie czuje ze juz niedlugo swieta
wczoraj pomylam okna i popralam firanki i jestem z siebie dumna

ja z mojego wyniku histopa...nic sie nie dowiedzialam moja dzidzia miala wielkosc jak na 9 tydz a poronilam w 11 tyg Za 2 dni mialam termin porodu echh

Marzenko, pracują, nie mają dostępu do komputera,ale napewno podczytują. Umyłas okna? Alez Ci zazdroszczę. A Ja mam takie brudne ,że szok, ale nie chcę się szarpać z nimi sama. Czekam na sobotę i męża.

ależ dzisiaj tu duzo dziewczyn!!!!!
Kasiek ja wiem że każdy organizm jest inny ale niestety ja po luteinie tyłam:baffled: i to nawet ja starałam się ograniczać niektóre posiłki....... niestety progesteron zatrzymuje wodę w organizmie..... zresztą ja wogóle źle toleruję luteinę..... łącznie z mdłościami i niestety zaparciami.....

Oleńko ja też ciągle buszowałam w internecie, nawet mój gin się ze mnie śmieje że mogłabym być lekarzem taką mam wiedzę.... ale niestety nic mi to nie dało bo wszystkie badanka mam ok:dry:

Dziewczyny życzę wam duuuużo tych mdłości..... jak są to jest ok!!!!!!

niestety z tym obkurczaniem się fasoli to tak jest jak piszecie ..... zawsze jest ok 2-3 tygodni mniejsze......

ale ci tam takie paskudne rzeczy pisać:angry:

Dziś cieszymy się szczęściem Kasiulki!!!!!!!

Dzisiaj mija pół roku od utraty mojej trzeciej fasolki:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
strasznie mi smutno..... ale czas bardzo szybko zleciał..... i znowu robię się starsza i czas ucieka.....

hejka
jestem
wszystko zrobilam....posprzatalam cala chalupe,ugor=towalam obiad ktory juz zjadlam( ziemniaczki,fasolka szparagowa z tarta buleczka i rybka w sosie smietanowo-koperkowym mniam) rozplailam w kominku i teraz siedze...odpoczac trzeba troche bo od 6 na nogach dzis:):):)

reklama
Do góry