reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pixelko powiedz mi jeszce ty maz dopochwowo czy do ustnie?? ile kosztuje???? ijescze jedno ja mam zapisane 2 x dziennie, ale dopracy zakładać nie bardzo chce moge tak jak ty 2 naraz niezapytałam lekarza, cholera??

reklama
OLCIA,, ja tez tak mówiłam,,jescze przedwczoraj, ale teraz wierze że się uda,,, zobaczysz u CIEBIE tez będzie ok,,, głowa do góry i odganiaj te pesymistyczne teorie,,,

oj oby tak było,ciezko mi strasznie i same ciemne mysli mnie nachodzą a nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka

Olcia będziesz miała zobaczysz,, wczoraj siedziałm koło babki która 2 razy z rzedu poroniła a teraz 3 ciaza bez problemu.. zobaczysz uda sie

dzięki Kasiekkm za dobre słowo:-)
mam taki charakter,że nikomu nie potrafie sie wyżalic i stad te żale na forum...

witam
kasiu super wiesci:-):-):-)

ja bralam luteine dopochwowa 2 razy 2 tabl i nie tylam po nich a jak pytalam lekarza to mowila ze sie nie tyje

ale jestem zla bo chyba zgubilam rachunek z multimedii wrrrr przeszukalam juz wszedzie i nie ma

kasiekm ja podczas tej ciąży też brałam luteinę dopochwowo 2x dziennie i raczej nie tyłam do 16tc (czyli do końca)przytyłam jakiś kilogram więc myślę że raczej się po niej tyje..ale przy tabletkach anty też jedne tyją inne chudną a jeszcze inne u3mują swoją wagę...bo luteina to przecież hormon..spytaj lekarza..myślę że on Ci powie co i jak...

olcia zobaczysz uda nam się!!! ja w ciągu ost tyg tyle przestudiowałam w internecie na temat poronień jak nigdy w życiu...w piątek podejdę do szpitala i zapytam o moje wyniki bad histopat maleństwa...może już będą...obym znalazła tak odp na pyt "dlaczego??" i jeszcze ta moja teściowa...:-( wszystko mi się zwaliło na głowę ..:-:)-( ale musimy być dobrej nadziei...

pixellko właśnie na szybko przeleciałam tą słynną "wymianę zdań" na czerwcówkach..Egipt i solarium... :szok: chyba im się w główkach coś poprzestawiało...ale tak jak tam pisałaś (Ty albo któraś z dziewczyn) kto nie stracił dzieciątka ten nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji takich bezmyślnych postępowań....:crazy: oby nigdy żadna z nich nie musiała przechodzić przez to co my...:-( ja chuchałam i dmuchałam a mimo to nie udało się... ale po co kusić los...?!

i jeszcze jedno..mój gin powiedział mi że fakt iż moje dzieciątko z usg pzred zabiegiem miało wlkość odpowiadającą 10 tc to nie znaczy że umarło w tym czasie tylko że to stało się napewno później ale "po" dzidziuś się obkurcza i zmniejsza więc Misiu umarł później niż w 10 tc.......:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry