reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pixelko powiedz mi jeszce ty maz dopochwowo czy do ustnie?? ile kosztuje???? ijescze jedno ja mam zapisane 2 x dziennie, ale dopracy zakładać nie bardzo chce moge tak jak ty 2 naraz niezapytałam lekarza, cholera??

reklama
OLCIA,, ja tez tak mówiłam,,jescze przedwczoraj, ale teraz wierze że się uda,,, zobaczysz u CIEBIE tez będzie ok,,, głowa do góry i odganiaj te pesymistyczne teorie,,,

oj oby tak było,ciezko mi strasznie i same ciemne mysli mnie nachodzą a nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka

Olcia będziesz miała zobaczysz,, wczoraj siedziałm koło babki która 2 razy z rzedu poroniła a teraz 3 ciaza bez problemu.. zobaczysz uda sie

dzięki Kasiekkm za dobre słowo:-)
mam taki charakter,że nikomu nie potrafie sie wyżalic i stad te żale na forum...

witam
kasiu super wiesci:-):-):-)

ja bralam luteine dopochwowa 2 razy 2 tabl i nie tylam po nich a jak pytalam lekarza to mowila ze sie nie tyje

ale jestem zla bo chyba zgubilam rachunek z multimedii wrrrr przeszukalam juz wszedzie i nie ma

kasiekm ja podczas tej ciąży też brałam luteinę dopochwowo 2x dziennie i raczej nie tyłam do 16tc (czyli do końca)przytyłam jakiś kilogram więc myślę że raczej się po niej tyje..ale przy tabletkach anty też jedne tyją inne chudną a jeszcze inne u3mują swoją wagę...bo luteina to przecież hormon..spytaj lekarza..myślę że on Ci powie co i jak...

olcia zobaczysz uda nam się!!! ja w ciągu ost tyg tyle przestudiowałam w internecie na temat poronień jak nigdy w życiu...w piątek podejdę do szpitala i zapytam o moje wyniki bad histopat maleństwa...może już będą...obym znalazła tak odp na pyt "dlaczego??" i jeszcze ta moja teściowa...:-( wszystko mi się zwaliło na głowę ..:-:)-( ale musimy być dobrej nadziei...

pixellko właśnie na szybko przeleciałam tą słynną "wymianę zdań" na czerwcówkach..Egipt i solarium... :szok: chyba im się w główkach coś poprzestawiało...ale tak jak tam pisałaś (Ty albo któraś z dziewczyn) kto nie stracił dzieciątka ten nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji takich bezmyślnych postępowań....:crazy: oby nigdy żadna z nich nie musiała przechodzić przez to co my...:-( ja chuchałam i dmuchałam a mimo to nie udało się... ale po co kusić los...?!

i jeszcze jedno..mój gin powiedział mi że fakt iż moje dzieciątko z usg pzred zabiegiem miało wlkość odpowiadającą 10 tc to nie znaczy że umarło w tym czasie tylko że to stało się napewno później ale "po" dzidziuś się obkurcza i zmniejsza więc Misiu umarł później niż w 10 tc.......:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry