reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Selenko gratuluje pawika -)...a ja w pierwszej ciąży ani jednego nie zaliczyłam, teraz sie niestety nie udało ...hehe, ale musza niedługo przejsć, nie ma takiej opcji byśmy sie meczyły cała ciaze :-)...

a co do luteiny i zatrzymywania wody to chyba tak jest, ja pije sporo a sikam mało....

kasiekkm...hihi i ciebie bleee dopadło.... :-)...ja byłam na spacerku na dworku i świeze powietrze działa cuda, dziewczynki polecam godzinke dziennie :-)....jeśli lekarz wam pozwoli...

Aga Aj...co za dolek...może trzeba sie raczej nad starankami zastanowić?????.....hmm myslałas juz o nich?

Aga Irl...cycusie bola to już niedługo bleee zawita, najedz się puki możesz :-)....ja zaczełam się kiepsko czuc gdzieś w połowie 7tc...

i tak 3maj kochana..a swoją drogą to mnie też bolą...:szok: jeszcze siara z nich cieknie....:-( ale wolę mojego masażysty nie prowokować;-) bo qrde jeszcze byśmy narobili bigosu a mnie lekarz 6 tyg kazał i odczekać.... och chyba sobie sama strzelę jakiś masażyk :-p żartuję...jakoś weny nie mam na czułości

ha pixelka nie da sie najesc na zapas....specjalnych zachcianek to ja nie mam na razie...a moze i pawiki mnie omina? co? hehhehe...zartuje...zobaczymy....jakos naprawde jestem zrelaksowana i nie mysle jakos strasznie o tej ciazy....jakos tak czuje ze tym razem sie uda...i ze bedzie synek a co.....:):):)

reklama
Do góry