reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Magda bardzo mi przykro ze takie nieszczęścia se do Ciebie przyczepiają.
Ja tez czekam aby ten zły dla mnie rok sie juz skończył. Na całe szczęście juz nie długo.
Kasiek huuurrrraaaaa że z dzidzia wszystko w porządku. Cały wieczór o tobie wczoraj myslałam.
Pixella to dobrze że ci bleeee. Tak chyba powinno być:-D:-D:-D
Agunia IR odwiozłaś juz siostrę. Teraz pewne troszke ci smutno bez niej będzie co???
Ola ja tez miałam taka sytuację 2 tyg po poronieniu moje dziewczyny wyciągnęły mnie do knajpy. O niczym innym nie gadały tylko o ciążach komu sie udało a kto juz zaraz bedzie rodził. Wiem, że nie robiły tego złosliwie, ale jakos tak serduszko troche pękało pomimo, ze cieszyłam sie że im sie udało.

A ja postanowiłam dzisiaj iśc do lekarza bo chyba płuca wypluję zaraz. Mam tylko nadzieje że obejdzie sie bez antybiotyków.
Czy któras z was zaszła w ciążę jak była chora??? Bo do owulki mam jeszcze jakieś 1,5 tyg i nie wiem czy próbowac czy sobie odpuścić. Moze do tego czas juz będę zdrowa????

reklama
Agi28 powiem Ci,że ja bardzo się cieszę,że one sa w ciązy!sama dopytywałam o wszystko i oglądałysmy zdjęcia(one nie wiedzą,że znowu poroniłam bo nie powiedziałam nikomu) ale ten brak odpoweidzialności i picie alkoholu sprawił,że poczułam,że zycie jest niesprawiedliwe bo ktoś nie dba a i tak jest ok a ktos chucha i dmucha i nic..

pixella ja na początku tej ost ciąży też miałam taki wstręt do zapachów że jak otwierałam lodówkę to musiałam odwracać głowę w 2 stronę,mdłości,przytulanie z kibelkiem, smak w busi jakbym lizała pręty metalowe itp..a przy Julci było idealnie ani razu nie zwymiotowałam żadnych mdłości,jadłam wszystko, samopoczucie ok..mam nadzieję że jak mi się uda szczęśliwie "zajść" to przejdę ten czas jakoś bez sutków ubocznych...ale jeszcze trochę czasu mi na to zejdzie

Dzięki dziewczyny,,Magdalenka przykro mi że spotykaja cię same nieszczęścia,,ale zobaczysz niedługo i do Ciebie uśmiechnie się los,,, cofnij sie wstecz albo zapytaj dziewczyny w jakim ja byłam dole i jak marudziłam,, zobaczysz bedzie dobrze,, Agi dizeki,,, wiesz, ja nie wiem ,,ja ostatnio jak zaszłam byłam chora , co prawda nie brałam leków,ale cóż,, nie udało ,, się tez nie wiem czy przez chorobe,, zapytaj moze lekaża,Pixelko,,,,, no wiesz,, Wiki Ci dokazuje bys miała wprawę i cierpliwość do maluszka,,hehe ale nawet jak nieraz marudza, czy robiacos nie tak to za chwile sa to najkochańsze Aniołki,,hehehOla dzieki, kochana,,,,, i do Ciebie wkrótce usmiechnie sie los,, i bedziemy cieszyś się Twoim szczęsciem,, zobazcysz szybciej niż Ci się wydaje,,SZAFIRKU BARDZO CI dziękuje,, super że udąło CI sie tak szybko dostać na wizyte,, teraz musi być dobrze ja w to wierzę,,,,Słodziutka gdzie jeste?Selenko dzięki kochana..Aga irl... jak tam siostra oddiweziona,,, u Ciebie teraz tez bedzi eok,, zobaczysz,,,,

Ostatnia edycja:
Mam jeszce pytanie do dzewczyn które biora luteine,,, to prawda,że po niej strasznie sie tyje....?? mi bez tego to waga idzie w góre,,hehe

ja już nie wiem,moja psychika jest zszargana i ja sama to widze,a najgorsze,że nie wiem jak mam sobie pomóc,mój mąż już się denerwuje,że mi odbija bo ja ciągle w internecie grzebię i czytam o poronieniach ( i chyba ma rację),zawsze byłam silna psychicznie,dużo w życiu przeszłam ale tym razem coś we mnie pękło,nawet w pracy nie umiem sie powstrzymać i ciagle mam łzy w oczach,dobrze,że mamy tak biutka rozstawione,że tego nie widać.

Olcia nie dołuj sie i niedenerwój, , to jest chyba taki etap,,, ja jak poroniłam to tez tylko wyszukiwałam o poronieniach wszystko i wszedzie i czy można odrazu zajsc,, zaczełam starania po 2@ ale po 4 dopiero się udało,,,,,,,tez szukąłm, kolezanki mówiły mi,zebym nie szukała boi taknic sie nie dowiem a jeszcze gorzej mi bedzie, moja kolezanka tez poroniła ze mna i nigdzie nie zagladała, teraz jest w ciazy i się nieczym nie przejmuje ,,a ja dalej szukam czegos niewiadomo po co i na co,,, widocznie tak to jest z potrzebujemy takich informacji,,,,,, wiem,że jest Ci cięzko,, mi tez było i ryszałam, marudziłam,,,,,,, i jescze marudzę, taka juz ze mnie baba,, ale jednak potrzebowałam czasu żeby było ok,, i zobaczysz u CIebie tez wszystko się ułoży,, jak CI pomaga grzebanie w internecie to grzeb...

reklama
kasiekkm biore luteinę 2 tabsy na noc, ale raczej nie przytyłam jeszcze ani kilograma....:-(..chyba nadal 55 kg i waga ani drgnie i nie ma sie co dziwić....więc chyba to nie ejst regułą....

Do góry