reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc Kobietki:-)
Kasiu gratuluje raz jeszcze, super wieści.:tak::tak::tak:Teraz będzie dobrze!!!!!!
Agus Irl jak samopoczucie??Kiedy idziesz do lekarza??
Agus AJ, Edytko gdzie jesteście???
Selenko ja tez jestem strasznym niedowiarkiem ale tym razem nam wszystkim się uda.
Guska , Also cos malo was na majówkach:baffled:. Ja czytam ale nie potrafie wbic sie jakos w temat.
U mnie tez szaro i ponuro a od tego siedzenia w domu strasznie sie rozleniwiłam, nic mi sie nie chce. Nawet obiadów gotować ani posprzatac...Dzis namowiłam M na pizze hut, wiem ze niezbyt zdrowo ale tak mam ocotę....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Bratowa pozyczyła mi puzzle wiec sobie siedze i układam, a czas szybko leci.
Mireczko, Madziu, Gabi pogłaszcie brzuszki.
Wszystkie Was Kochane pozdrawiam, ale nie odwaze sie wymienic, bo pewnie kogos pomine.

reklama
kasiekm do piątku jakoś wytrzymam...tak sobie to wytłumaczyłam...że natura wie co robi itd....boli i będzie bolało....ale ciężko byłoby mi patrzeć jak moje Dzidzi cierpi...a tak może tam w górze jest mu lepiej...nie wiem sama mam mętlik w głowie...ale uda mi się!!!!!!!!! i nam wszystkim i będzie dobrze!!!!!!!!muszę to sobie wbijać w moją mózgownicę!!!! muszę zrobić jakiś obiad troszkę sprzątnąć i po południu do szpitala...mam nadzieję że będzie jakaś poprawa...

selenko umylam ...mialam wczoraj duzo energi hehe bo dzisiaj to juz mam strasznego lenia
ja tez po po....szukalam wszystkiego o poronieniu ale czym wiecej czytalam to robilam sie glupsza

dziewczynki czekamy na Was

allla ja czuje sie dobrze....cycki tylko zaczely juz bolec z reszta nie mam na razie problemu:) w przeciwienstwie do reszty dziewczynek ja jakiegos jadlowstretu jeszcze nie mam za to miesko hmmm mniam....:):):)
alutka....no kominek to ja mam ale fotela bujanego nie hehehh i chyba dobrze bo mam chorobe lokomocyjna to chyba nie bardzo taki dla mnie by byl hehhe:):):)

Alutka ściskam Cię kochana...
[*]
Aga irl..qrde szybka jesteś....co prawda ja też zawsze do południa się ze wszystkim wyrabiam ale dziś nie mam weny...jeszcze w łóżku leżę...ale od poniedziałku do pracy wracam...:-( okna umyłam w zeszłym tygodniu... musiałam się oderwać od czarnych myśli..choć nie było to zbyt mądre..(niecały tydz po zabiegu....:-()
a co do pizzy.................. wczoraj po szpitalu podjechaliśmy z moim Ł po pizzę zjedliśmy ją w samochodzie na odludziu...chociaż gwiazd widać nie było......i tak sobie podniebienie sparzyłam że jeszcze mnie boli...ale cholera dobra była;-)

a ja jestem na etapie pochłaniania wszystkiego....cały czas jestem głodna ale nigdy nie wiem na co mam ochote :-:)-:)-(
Uciekam wstawic chociaz pranie aby M krzywo nie patrzył;-)

Alutka.. dzięki kochana,,,i ty popracujesz poukładasz sobie w pracy i na lato to my będziemy CI kibicować,,,Magdalenko jestes dzielna i dasz rade,,,,Marlenko,, to fajnie że psiak powoli układa sie,,,,,,a co do starnek to spokojnie ja tez przez toprzechodziłam i zmieniałam zdanie,,heheh uda się,,,,,, ja w to wieże,,,, porostu moze dzidzia nie lubi upałów i czeka na jesień,,,,, a psiak pewnie juz spory...i daje czadu,,, duzo chyba biega,,Selenko,,no no,,, własnie wpasowuje się do CIebie,,,, te spacerki,,,,heheh może do zoo we Wrocku,,hehe fajnie by było,,,, mam nadzięjeże teraz się uda,,,,A mi teraz straszni eble,, zaraz otwieram drzwi dla klientów,,ale czuję,że nie jestem w stanie z nimi rozmawiać bo mi niedobrze,, a wiecie jak ktos przyjdzie wczorajszy to nie moge znieść to przez ciaze,, no ale musze sie zachowć,, i badż tu madry,, jak to zrobić,,,,,,

reklama
witajcie Kochane.......

Wybaczcie ,ze tak mało sie udzielam....ale zabrałam sie za porządki....wczoraj i dziś misja okna.....buuu....juz nie moge łapkami machac....ale jeszcze tylko dwa i skończę....
w miare mozliwości podczytuję....ale chyba znowu jakiś dołek łapie....:-(.....
no trudno nie pierwszy i nie ostatni....ehhhh...

Kasiek...bardzo sie cieszę...super wieści....
Selenko...mam nadzieję,że juz nie łapiesz dołków....tulę mocno..
Edytko.....?odezwij sie kochana.....

Syluś,Allaa,Also,Mordoklejko,Gabi,Alutka,Alicja,Doka,Enka,Carri,Aga Ir,
Mała,Cyniczna,Karolka,Kinguś,Mirka,Guska,Dilajla,Ona,Agi,Beti,Pyzunia,
Ola,Kartin,Anesto,Jezyk,Dlaczegotak,Magda,Szafirek,Wróbelek,Marlena,
Maggie,Ptysia,Luiza,Ilona,Pixelka,Katja,Domelka,Wonka,Króliczek,Doti,
Kopciuszek,Kluseczka,Abereska.....i wszystkie pomonięte dziewczynki.....mocno tulę i serdecznie pozdrawiam zycząc miłego dnia......

Do góry