reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Bo wiem ze nawet po 2 @ pozwalaja jak wszystko ok. No i zrobienie badanek tez zajmuje troche czasu. Wiem ze przy zasniadzie groniastym to trzeba czekac rok

ja dzidzie stracilam 14 listopada,jak narazie mialam robiona tylko Beta HCG,BO NIE DOCZEKALAM PIERWSZEGO usg?////A ON ZE 9 MIESIECY MAM CZEKAC a tarczyce to ja sama wiem ze mam z nia problemy:-( gin mi nic nie mowil narazie jakie badania mam robic)

lekarza zmienie bo chyba jest jakis nie kompetentny,ani badan ani brania kwasu foliowego??????????????????pierwszy raz tak slysze

Mi to powiedzieli ze tak sie zdarza i ze nic nie trzeba robic. Ale powoli robie te najwazniejsze co dziewczyny pisaly zeby potem nie miec zalu do siebie. Ja nie zdarzylam nawet wybrac jakiegos lekarza, bylam zapisana chyba w 3 poradniach ale tak samo nie zdazylam

to rzeczywiscie jakis niekompetentny. Mi polozna kazala sie super zdrowo odzywiac, brac kwas itd. Ale cos jest ze mna nie tak bo zle sie czje i pewnie staranek nie bedzie teraz, chyba ze mi przejdzie a wyniki dobre beda.

reklama
Do góry