reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczynki ja roztepy mam tylko na piersiach nie smarowalam sie niczym a przytylam w pierwszej ciazy ponad 20 kg ....i tak jak pisze Gabi mi lekarz zabronila i M przykladac lapki do brzucha bo wywoluje to skurcze
chrzcziny sie udaly bylo supcio
pozdrawiam

reklama
a ja sie czuje na razie nieciazowo hehhe....nic nie mam jak na razie no moze bardziej smakuje mi mieso i wyroby miesne jak np.kielbasa....co jest dziwne bo ja nie bardzo przepadam...poza tym brzuch boli lekko jak na @ i to tyle....cycki wczoraj zaczely pobolewac ale jakos specjalnie jeszcze nie przeszkadzaja:)

no wiec cos sie zaczyna chociaz wiem ze kazda ciaza jest inna Mnie zawsze bolaly piersi przed @ tak ze szok i jak byla ciaza bolaly dalej ...a teraz od ostatniej straty nic zero nic sie dzieje
ide robic obiadek buzka

Pozdrawiam Was ja mały zarazek.
Jedynym plusem mojej choroby jest to że nie chce m sie w ogóle jeść. Może cos spadnie z tłuszczyku przez ten czas???

Kasiek trzymam kciuki napewno będzie dobrze.
Z tymi nszymi starankami to jest tak bardzo różnie wiesz... Teraz chyba nie powinnam jak jestem przeziębiona.

A Wy jak myslicie koleżanki odkładac staranki do wyzdrowienia???

Buziaki dla Was wszystkch

reklama
Do góry