reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc dziewczyny,ja w poprzedniej ciazy uzywalam zwyklej oliwki dla dzieci do smarowania brzusia teraz tez,bo wszystko inne mi nieprzyjemnie pachnie,na szczescie z Viki udalo mi sie uniknac rozstepow zobaczymy jak bedzie teraz,poprzednio przytylam 17kg,teraz moze bedzie troszke mniej bo dalej mnie mecza te mdlosci.Strasznie mi sie wrazliwa skora zrobila tez kapie sie w plynie mojej malej ale dalej swedzi...moze juz taka jej uroda.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.:happy2:

Cześć dziewczyny ja wlasnie z pracy wrocilam dzis pracowalam od 9 i caly czas ozdabialismy restauracje i wszelkie mozliwe sale hole hotel itd. Na koniec zaserwowali mi okropne salatki z oliwkami i lososiem bleeeeeeeeeee zjadlam tylko chlebek, a teraz zajadam sie golabkami ze sloika Dzisiaj mam zgage, a wczoraj swedzialy mnie uda?????????????????
Ksiek czekam na usg, albo opis...............
Dziewczynki jak samopoczucie bo ja jestem padnieta.........

Szafirek,jak sie trzymasz:confused::zawstydzona/y:
Beata,ja własnie też cała sucha i swędzaca.Nie smaruję się,bo w ogóle unikam ruchu przez ta moja szyjkę.Ale chyba własnie zaczne się dzziecka płynem myć,dobry pomysł.Dam wam znać czy pomogło (mam nivea sensitive z minerałami).
Wróbelek,jejku,już 11 tydz. się u Ciebie zaczął:-D

hejka, a ja po pracy tradycyjnie padnięta..ale jeszcze 2 tygodnie i tydzien wolny..

wczoraj kupilismy znicza w kształcie mikołaja taki duzy, dla małej na grobek, no i choinke tez mam małą na grób... chociaz tyle moge dla niej:-(

pozdrawiam

reklama
niech sie konczy ten beznadzijeny rok bo zyc mi sie odechciewa:-(

mąz nadal szuka pracy, nie wiem co sie dzieje, to jakis koszmar!

Do góry