reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc dziewczyny,ja w poprzedniej ciazy uzywalam zwyklej oliwki dla dzieci do smarowania brzusia teraz tez,bo wszystko inne mi nieprzyjemnie pachnie,na szczescie z Viki udalo mi sie uniknac rozstepow zobaczymy jak bedzie teraz,poprzednio przytylam 17kg,teraz moze bedzie troszke mniej bo dalej mnie mecza te mdlosci.Strasznie mi sie wrazliwa skora zrobila tez kapie sie w plynie mojej malej ale dalej swedzi...moze juz taka jej uroda.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.:happy2:

Cześć dziewczyny ja wlasnie z pracy wrocilam dzis pracowalam od 9 i caly czas ozdabialismy restauracje i wszelkie mozliwe sale hole hotel itd. Na koniec zaserwowali mi okropne salatki z oliwkami i lososiem bleeeeeeeeeee zjadlam tylko chlebek, a teraz zajadam sie golabkami ze sloika Dzisiaj mam zgage, a wczoraj swedzialy mnie uda?????????????????
Ksiek czekam na usg, albo opis...............
Dziewczynki jak samopoczucie bo ja jestem padnieta.........

Szafirek,jak sie trzymasz:confused::zawstydzona/y:
Beata,ja własnie też cała sucha i swędzaca.Nie smaruję się,bo w ogóle unikam ruchu przez ta moja szyjkę.Ale chyba własnie zaczne się dzziecka płynem myć,dobry pomysł.Dam wam znać czy pomogło (mam nivea sensitive z minerałami).
Wróbelek,jejku,już 11 tydz. się u Ciebie zaczął:-D

hejka, a ja po pracy tradycyjnie padnięta..ale jeszcze 2 tygodnie i tydzien wolny..

wczoraj kupilismy znicza w kształcie mikołaja taki duzy, dla małej na grobek, no i choinke tez mam małą na grób... chociaz tyle moge dla niej:-(

pozdrawiam

reklama
niech sie konczy ten beznadzijeny rok bo zyc mi sie odechciewa:-(

mąz nadal szuka pracy, nie wiem co sie dzieje, to jakis koszmar!

Do góry