reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
selenko, na 6 tygodni przed uplywem 182 dni zwolnienia nalezy zlożyc w zusie dokumenty o swiadczenie rehabilitacyjne, jest onow yplacane do dnia porodu i oczywiscie w 100 %, u mnie ja zalatwiam sama, a jesli masz fajna kadrowa to zalatwi to za CIebie

U mnie chyba ok, wczoraj wieczorem kladac sie spac, przylozylam sobie lapki do brzusia i czułam kilka ruchów, bylam taka rozanielona tym faktem....

Pozdrawiam wszystkie z osobna :-)

Gabi, ja też nie masuje tylko szybko smaruje i już, bo wiem, że to może skurcze wywołać. Nawet wieczorem czy w nocy to ewentualnie trzymam rękę na brzuchu, ale nie gładzę, bo się boję.

Selenka, ja używam oliwki w żelu (gdzieś raz w tygodniu) i taki krem Pharmaceris, pani w aptece mi poleciła. Teraz się on kończy więc może kupię coś innego.

Kurde muszę kuchnię ogarnąć, bo mój M wczoraj smalec robił i jedynie maszynkę umył, a cała kuchnia wygląda jak pobojowisko. No i chyba zaraz pora brać się za obiad, bo zaczynam głodna być :).

also Pharmaceris M owszem, ale od 4 miesiąca mozna stosować, a Ja jeszcze trochę mam w tym 3 . Cóż, może się nie złuszczę cała.

Nie pisze ale podczytuje was,heheheheh ja się smarowałam i taknic nie pomogło, lekarka powiedziała,że taka mam skure juz,, najpierw byłam wsciekła jak obudziłam sie w nocu około 8m i zobaczyłam całe boki czerwone, potem juz szło błyskawicznie,, i na cóz te moje kremy na rostępy,,hehehe.. najpierw płakałam,że tak dbałam i nic,,, a teraz stwierdzam, ze czego sie nie robi dla bąbla,,hehehehhe,,,, i tak jak Gabi pisze juz wiecej chyba nie ma gdzie,heheheehehok ja uciekam,,,,,,,,, do domku,,tzn z buta do mostu,, bo most zamkniety z oławy,,,potem po auto,,kapiel i spowrotem do Oławy,,, i zobaczymy,, trzymajcie kciuki,,,,,,jutro sie odezwę,,mam nadzieje z dobrymi wieściami,,, ale coś,,ni ebardzo to czuje,,,,,,ok uciekam,,, miłego wiecozrku i miłych pogadóch.....papapap buziaki,,,

reklama
Do góry