reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej Dziewczynki,

Dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi. Mi jest bardzo przykro z powodu tego ze na czerwcowkach tak sie dzieje. Strasznie lubilam tam zagladac. Dzisiaj moja siostra powiedziala mi ze stracila jedno dziecko z powodu solarium bo nie wiedziala ze jest w ciazy. Moja pani doktor nie jest zwolenniczka latania w ciazy- szczegolni ze kazda ciaza po poronieniu jest traktowana jako zagrozenie.

Wrobelku co do pana Boga to ja jakos nie moge sie z nim pogodzic szczegolnie jak widze ze jednak z najcudowniejszych kobiet jakie znam czeka na dzieciatko od tylu lat i poronila 4 razy:-(

No coz musze chyba zaczac myslec pozytywnie chociaz postanowilam ze jednak pojde wczesniej na USG :)

Dzięki temu,że tu jesteście mogłam sie pochwalić i czuję ,że szczerze się cieszycie. To dla Mnie ogromnie miłe i ważne. kamień z serca mi spadł. Juz teraz MUSI byc tylko lepiej.

Mirus a jaki kolor masz..bo byłas chyba blondi...
quote]
Kochanie, dobrze pamiętasz, teraz nadal mam blond pasemka plus czekloladowe pasemka, super, podobają mi się:-)
Witam się wieczorem.

Chcę Wam napisać,że jestem SZCZĘŚLIWA!!!
Mój maluch żyje:tak: Ma 9t3d według USG. Dziś oficjalnie wstawiam suwaczek. I zdjęcie dzisiejszego USG. łzy szczęścia. Dziekuję Wam wszystkim za wiarę, napewno nie było to obojętne. Jejku, minęłam ten felerny tydzień.. Zwolnienie L4 do 4 stycznia. Mdłości wróciły jak puściły nerwy. To mój prezent na Mikołaja.
Zmykam. Dobrej nocy.
Kochanie widzisz jaki wielki człowieczek rośnie u Ciebie w brzuszku, a tak się martwiłaś:tak: GRATULUJĘ:-)

Mój mężuś dzisiaj się boi, ze jutro Mikołaj do Niego nie przyjdzie, bo nakrzyczał na mnie bez powodu i teraz strasznie mnie przeprasza, a ja mu powiedziałam, że Mikołaj napewno do Niego przyjdzie, tyle, że z RÓZGĄ!!!!!!!!:-D

Andzi, no cieszę się niezmiernie kochana!!! A maluszek przecudny :). Teraz ja już schizuję przed wizytą, ale my to już tak będziemy mieć.

Kluseczka, ja po każdym poronieniu (2 razy to się stało) też się trochę kłuciłam z Panem Bogiem i raz zaspałam i poszłam na inną mszę i było takie kazanie, że mi w pięty poszło. Nie wiem czemu tak się dzieje, że Ci co wg nas nie zasługują na dzieci to je mają bez problemu a inni muszą tyle czekać i czasami nie wychodzi. Kurcze chyba nikt nie zna na to pytanie odpowiedzi. Pewnie kiedyś się dowiemy. Nie jest łatwo patrzeć na osoby, które mają gdzieś to, że będą miały dziecko, a jednak chyba świata nie zmienimy. Trudno się z tym pogodzić, najgorsze jest to, że nie mamy na to wpływu. Trzeba chyba starać się myśleć, że w końcu zaświeci dla nas słońce, chociaż czasami to bardzo trudne, wiem sama po sobie. Nawet teraz ciągle się boję i tak pewnie będzie już do końca.

Buziaczki dla wszystkich!!! A ja zjadłam jajka w majonezie z pokrojonym w kosteczkę ogórkiem kiszonym, pycha :).

reklama
Mirka, a ja swojemu już pod łóżko schowałam, ale chyba się nie spodziewa. Sam chyba dla mnie nic nie ma, hahah. A może wkleisz to zdjęcie z tą nową fryzurką?? Proszę :).

A tak z prawdziwych śmiesznych historii o Mikołajkach to kiedyś w liceum kumpel opowiadał, że już nie spał i słyszy ojciec wchodzi z prezentem i pod poduszkę mu wkłada i tak nam opowiada i mówi, a udałem, że śpie niech się stary cieszy, hahaha. Ale mieliśmy wszyscy ubaw :).

Do góry