reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiatm.
Tak sobie podczytuję od czasu do czasu co u Was dobrego słychać ale dziisiaj to się aż popłakałam jak zobaczyła USG Selenki:tak::-D:-):tak::-D:-):tak:
SELENKO gratuluje cudownej fasolki, a właściwie to już nie fasolka tylko mały człowieczek:rofl2::-D:-D:-D:-D. Cudeńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jeżeli chodzi o solarium w ciąży, to ja nawet henne bałam się z ciąży robić i dokładnie sprawdzałam jakich kosmetyków używałam i łazienki całą ciąże nie sprzątałam:-p bo to domestos i inne chemikalia a to nie zdrowo wdychać:baffled:

Pozdrawiam i fajnego Mikołaja każdej z Was życzę:tak::tak::tak::tak:
Mój Mikołaj do pracy na noc poszedł........:-:)crazy::-:)crazy:

Witajcie kochane

Selenko to ja też tak oficjalnie przyłączam się do gratulacji, naprawdę bardzo się cieszę:-):-):-)

Widzę, że już pixela zameldowała co sie dzieję na czerwcówkach, brak słów na taką bezmyślność i tyle

Ja dziś odebrałam wyniki badań i mam niską hemoglobinę mam brać żelazo
tylko teraz to już w ogóle będę mieć mega zaparcia choć ispagul który piję naprawdę pomaga, będe musiała więcej tego brać

Ja ogólnie czuje się słaba i to ponoć przez to że wyniki takie
Mam nadzieję że teraz będzie lepiej

Kluseczka fajnie że tu jesteś;-)

Aguś a ty jak się czujesz, co u Ciebie?

reklama
Aguś ale to dopiero poczatek i na mdlosci za wczesnie, zreszta sama wiesz
Ja mdłosci zaczełam miec w 6 tyg a piersi bolały wczesniej i bola do teraz i to mocno a mdłosci jeszcze sa ale słąbe
Wy tu piszecie o jajkach a ja nie moge na nie patrzec tzn nawet bym sobie zjadła ale potem lece do kibleka bleeeee

Do góry