reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
wonka alez ja bardzo pozytywnie mysle ZAWSZE.....hehhehe
aga_irlandia
moze jednak wstawie jak juz do lekarza pojde? bo tak to troche taki nielegalny heheh
Wiatm.
Tak sobie podczytuję od czasu do czasu co u Was dobrego słychać ale dziisiaj to się aż popłakałam jak zobaczyła USG Selenki:-):-)
SELENKO gratuluje cudownej fasolki, a właściwie to już nie fasolka tylko mały człowieczek. Cudeńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jeżeli chodzi o solarium w ciąży, to ja nawet henne bałam się z ciąży robić i dokładnie sprawdzałam jakich kosmetyków używałam i łazienki całą ciąże nie sprzątałam bo to domestos i inne chemikalia a to nie zdrowo wdychać
Pozdrawiam i fajnego Mikołaja każdej z Was życzę
Mój Mikołaj do pracy na noc poszedł........:-crazy::-crazy:
Tak sobie podczytuję od czasu do czasu co u Was dobrego słychać ale dziisiaj to się aż popłakałam jak zobaczyła USG Selenki:-):-)
SELENKO gratuluje cudownej fasolki, a właściwie to już nie fasolka tylko mały człowieczek. Cudeńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jeżeli chodzi o solarium w ciąży, to ja nawet henne bałam się z ciąży robić i dokładnie sprawdzałam jakich kosmetyków używałam i łazienki całą ciąże nie sprzątałam bo to domestos i inne chemikalia a to nie zdrowo wdychać
Pozdrawiam i fajnego Mikołaja każdej z Was życzę
Mój Mikołaj do pracy na noc poszedł........:-crazy::-crazy:
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Doka...miło,ze jestes.....
Agula....no wstaw ten suwaczek.....taki ładny i tak zdobił te Twoje posty....no juz....
Agula....no wstaw ten suwaczek.....taki ładny i tak zdobił te Twoje posty....no juz....
dilajla
Czerwcowa mama 2009
Witajcie kochane
Selenko to ja też tak oficjalnie przyłączam się do gratulacji, naprawdę bardzo się cieszę:-):-):-)
Widzę, że już pixela zameldowała co sie dzieję na czerwcówkach, brak słów na taką bezmyślność i tyle
Ja dziś odebrałam wyniki badań i mam niską hemoglobinę mam brać żelazo
tylko teraz to już w ogóle będę mieć mega zaparcia choć ispagul który piję naprawdę pomaga, będe musiała więcej tego brać
Ja ogólnie czuje się słaba i to ponoć przez to że wyniki takie
Mam nadzieję że teraz będzie lepiej
Kluseczka fajnie że tu jesteś;-)
Aguś a ty jak się czujesz, co u Ciebie?
Selenko to ja też tak oficjalnie przyłączam się do gratulacji, naprawdę bardzo się cieszę:-):-):-)
Widzę, że już pixela zameldowała co sie dzieję na czerwcówkach, brak słów na taką bezmyślność i tyle
Ja dziś odebrałam wyniki badań i mam niską hemoglobinę mam brać żelazo
tylko teraz to już w ogóle będę mieć mega zaparcia choć ispagul który piję naprawdę pomaga, będe musiała więcej tego brać
Ja ogólnie czuje się słaba i to ponoć przez to że wyniki takie
Mam nadzieję że teraz będzie lepiej
Kluseczka fajnie że tu jesteś;-)
Aguś a ty jak się czujesz, co u Ciebie?
aga_irlandia
dilajla u mnie zadnych objawow nie ma cycki nie bola brzuchol tak jak na @, poza tym ok
reklama
dilajla
Czerwcowa mama 2009
Aguś ale to dopiero poczatek i na mdlosci za wczesnie, zreszta sama wiesz
Ja mdłosci zaczełam miec w 6 tyg a piersi bolały wczesniej i bola do teraz i to mocno a mdłosci jeszcze sa ale słąbe
Wy tu piszecie o jajkach a ja nie moge na nie patrzec tzn nawet bym sobie zjadła ale potem lece do kibleka bleeeee
Ja mdłosci zaczełam miec w 6 tyg a piersi bolały wczesniej i bola do teraz i to mocno a mdłosci jeszcze sa ale słąbe
Wy tu piszecie o jajkach a ja nie moge na nie patrzec tzn nawet bym sobie zjadła ale potem lece do kibleka bleeeee