reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kluseczko bardzo sie cieszymy, ze do nas dolaczylas. Ja teraz jestem w 9 tyg i tez sie boje, a na badanie musze czekac do 12 tyg.
A ja myślę, ze Bog wie co robi daje takim matka dzieci bo daje im szanse na zmiane, ale nie zawsze one ja wykorzystuja

reklama
Hej,oj dziewczyny nie przejmujcie sie kretynkami,szkoda nerwów:baffled:
Ja nie widze suwaczka Agi irl:dry: ale 9 sierpnia to ślub brałam:blink:
Trzymajcie się.Buziaki.

Witam Was dziewczynki!
Pixelko,Wrobelku ,,ale im nawrzucałyście i powiem Was żE BARDZO,BARDZO DOBRZE ,nie wiem jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:Egipt,solarium co to ma wogole byc?????????????????????????zaczynam wątpić w to ze którakolwiek z nich kiedys straciła dziecko naprawde,tak narazac dzieciatko to jest:szok:pozdrawiam Was wszystkie:-)

Hmm,zajrzałam na te Wasze czerwcówki:-p
Dziewczyny,szkoda nerwów i tak nic nie wskóracie.Uważam,że ostrzec trzeba,a potem sobie darować.Na głupote nie ma rady:wściekła/y:
Na innych ciążowych wątkach tez sie spotkałam z tekstami,że proszę nie pisać i niczym nieprzyjemnym,zagrożeniach,smutkach itp.Lepiej nic nie wiedzieć,tylko się uśmiechać i wszystko bedzie dobrze.
Dyskusja z takimi typami nie ma sensu.:dry:

Witaj Kluseczko
Przykro mi, że Ty też straciłaś swoją fasolkę. Jednak musisz się trzymać teraz dla nowej dzidzi.Teraz wszystko będzie dobrze.Ciesz się, dbaj o siebie i pisz do nas. Zobacz jak dużo u nas "brzuchatek".Trzymam kciuki za Ciebie.Pozdrawiam

Zaraz uciekam do kina.......... zabieramy córcię na Pioruna czy coś takiego.....
niestety cały wekend pracuję po 12h więc chyba czasu na BB będzie mało..... chociaż chociaż może w pracy mi się uda poklikać:-p

Ale dałyście czadu na czerwcówkach..... ale fakt że niewiele to chyba dało.......
są ludzie którzy myślą że w życiu wszystko będzie ładnie i wszystko od życia im się należy:crazy:
mam nadzieję że nie będą musiały przeżyć kubła zimnej wody.......

reklama
Mirus a jaki kolor masz..bo byłas chyba blondi...

kluseczkS witaj na naszym forum, pisz kochana zawsze to co czujesz....ja na temat czerwcówek myslę tak samo...ne ejsteś osamotniona....tez trudno mi sie wbic w ten lekkoduchowaty pozbawiony wyobraźni tok myslenia....

Do góry