reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej jestem na chwilke...
obiadek zrobiony dzis barszcz czerwony i tluczone ziemniaczki ze smazona cebulka i bekonem:):):) dla A jeszcze pieczony kurczaczek. hehehhe
sostra poszla z mala na maly spacerek a ja piore sterte ciuchow bo juz sie w koszu na brudna bileizene nie mieszcza ech....

Hej dziewczynki!!!
Ja tylko na chwileczkę, bo zaraz zmykam do fryzjera, hihi, juz się cieszę na nową fryzurke:-)

Dzisiaj byłam u mojej mamy i musze Wam powiedzieć, że z moja kondycja coraz gorzej... normalnie nie mogę się do niej wdrapaćna to 4 piętro, a windy w tym bloku nie ma...idę jak stara babcia z zadyszką 150 kg osoby:szok:

Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i całuję w czółka!!!!!!!!!!:-D

aga Ty to szybka kobieta jestes ...ja dopiero pomyslalam nad obiadem i postanowilam wyjac z zamrazarki rybke i zrobic na obiad hehe ale surowke juz zrobilam
mirus wiec zadowolenia z nowej wryzurki

Ostatnia edycja:
Marzenko, ja jeszcze szybsza jestem, bo już po obiedzie:-D Na obiad miałam pangę w panierce, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy i surówkę z kapusty pekińskiej i marchewki:-) Było pyyyycha, a po tym wszystkim zjadłam sobie 1/2 grepfruta, bo podobno obniża cukier we krwi:-)

mirus ja grejpfruty uwielbiam jak bylam w ciazy wcinalam calego dziennie mniammm
ide robic ten obiadek bo mnie naprawde zaskakujecie hehe a synek zaraz ze szkoly wroci
buzka

a ja dziś po raz pierwszy zjadłam owocki :-) ech jak mi mandarynki smakują....

Ech wkurzyłam sie jakoś, na czerwcóekach wychwalają wyjazdy do Egiptu i solarium w ciazy, jej co za dziewczyny, co za brak odpowiedzialności....

jej chyba się wypisze z tamtego forum bo głupota mnie wkurza

reklama
Do góry