reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

tak mi smutno. Dostalam @ w koncu po 47 dniach..... Ide na badania. Ale mi smutno.. Wiem ze teraz nie moge sie starac ... Buuuuuu......

reklama
dzien dobry dziewczynki...
dziekuje za zyczenia dla mojego Andrzeja,....my dzis kolejne jego swieto mamy bo ma dzis urodziny:)
alutka oczywiscie biore aspirynke od zeszlego tygodnia juz jak tylko taka bardzo bladziusienka kreseczka byla:) zaszkodzi mi zaszkodzi a tak zawsze juz wiem ze robie wszystko by bylo dobrze....
dziekuje wszystkim za gratulacje:)ja z suwaczkiem to chyba poczekam az minie 12 tydzien:(
jakos tak nie wiem dlaczego
ja dzis bede tu chyba troszke....nie mam zbytnio zajetego i zabieganego dnia na szczescie....przygotuje tylko wszystko do przyjazdu mojej siostry jutro.....
o ciazy wiecie tylko wy i Andrzej...i jak na razie a moze i wogole to tak zostanie:) troche ciezko bo kazdy jak ma takie wspaniale wiesci to chcialby sie z nimi podzielic.....ale ....ja to inny przypadek....
mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze...i wszystko skonczy sie szczesliwym porodem....
nam sie to nalezy jak nikomu innemu:) dosc nas zycie doswiadczylo prawda?
no nic....bede powoli uciekac....dziwwczyny porozwoze do szkol,wroce posprzatam ugotuje obiad i posiedze tu z wami....a co....trza sie oszczedzac i korzystac jak sie nie ma duzo do roboty....
buziaki dziewczynki i do pozniej:):):):):):)

Witam i ja się poniedziałkowo z rana!

Dlaczegotak - widzisz jednak nie da się ukryć że syn jest Wasz :-p:laugh2::rofl2:;-) Zdolny i już i nie ma nad czym gdybać tylko się cieszyć!Dziękuje że pytasz póki co u mnie wszystko gra i brnie do przodu. Oby tak dalej!Zdrowia dla Waszej trójki życzę.

Gabi - tak Twój M to tadek niejadek. A teraz ile Ci waży Gabi?Dalej masz takie problemy z nim i jedzeniem? Tak jak napisałam Oli.. czuję się póki co dobrze. Dziękuje za pamieć :rofl2:

Kasik84 nie trujesz nam!! Pisz do nas ile chcesz i kiedy chcesz. Po to jesteśmy by pomóc jesli tylko umiemy. Doczekasz i Ty i My się na swoje szcześcia! Tylko trzeba gorszy czas przeczekać a napewno dla nas każdej wyjdzie kiedyś UPRAGNIONE słoneczko. Tylko jedne z nas mają Go wcześniej inne później.Robisz wkońcu jakies badanka?

enka!! Gratuluję wkońcu pierwszej @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie niech jak najszybciej pójdzie od Ciebie.. jeszcze 2 i 3 @ i...... to co najprzyjemniejsze :eek::rofl2::-p jesli tylko będziesz mieć siły i ochotę! Buziale

Alutka dziękuje :tak::-):-D:laugh2: I miłego dnia w pracy życzę Ci!

doka trzymam kciuki by wkońcu udało Ci się znaleźć upragnioną pracę! Kinusi się udało!!! Tobie również się uda! Tylko czasem jak pisałam jednym z nas udaje się szybciej inym troszkę później! Ale każda z nas ma zapisane szczęście w gwiazdach!:laugh2:

Agula Irl i jak? Zapisałaś się do tego lekarza? Testa kupiona? :-p:laugh2:

Agula AJ a jak komputerek? Naprawiony?? Jak czuję się narzeczona :rofl2::-D:laugh2:

Wszystkie dziewczynki serdecznie pozdrawiam

Aguś wiec stoooo lat......stooooo laaattttttt dla Twojego Andrzejka!! Wszystkiego naj i tego czego sobie w życiu najbardziej pragnie by się spełniło!

Zmykam na śniadanie :laugh2:

dzieki edytko...
testa nie kupilam i sobie juz daruje:)
a do lekarza pojde w nastepnym tygodniu:)teraz to dopiero 5 tydzien wiec mam czas:)za wczesnie tez nie ma po co:)a tak nastepny tydzien bedzie ok:)poza tym nie powiem nawet siostrze jak na razie:) wiec jak poleci to wtedy pojde do lekarza:):):)
uciekam:)

witam
dlaczegotak zdolny OLiwierek siostry synek urodzil sie w 34 tyg wazyl 2700 kg a teraz ma 3 miesiace i 18 dni i wazy 7.500 kg szok
czekamy na zdjatka synka!!!!

edytko supcio ze u Ciebie ok

aga irl tak sie ciesze aspirynke dobrze ze lykasz ja juz biore ja 3 miesiace

obudzilam sie dzisiaj o 3 w nocy i nie spalam juz do rana bo nie moglam zasnac jakies plany sobie w glowie ukladalam ...
prezencik na chrzcziny juz zakupiony jeszcze tylko spowiedz nas czeka
pozdrawiam Wszystkie buzka

Witajcie dziewczynki,,WItam dlaczegotak,,, ale twój Oliwierek juz duży,, ale ten czas leci,, całuski dla niego......Słodiutka, ja to mam porostu pecha,,, załozyli mi neta,,ale pech,, Igor robił bańki i gdzieś się dostały mydliny do laptopa i poprostu siadł,,, M mósi dac do naprawy........ jak pech to pech,,,,, jestem zła,,no ale cóz........pamiętam o was,, ale widzisz jakieś kłodu pod nogami,, ,,a do tego straszni esie boje i jakoś nie mam nastroju do niczego......... za tydz.. wyjasni się ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, chociaż coś,,, narazie przerazona jestem,,mdłości rano minimalne do póki nie przegtryze i potem ok, piersi tylko czasem bola ale na nic nie mam sily,,,, wrrrrrrrrrrrrr,,, a co U ciebie??????? tzrymam kciuki za CIebie i mamusię,, jestem z WAMI,,,,,,,,, a dotego mój Igor znów cos chory ale poszdł na 4 godziny bo za bardzo nie moge isc na zwolnienie, moja mama sie urwie i go odbierze o 11,,,,buziakiKarollka,, a za Twojego tatę tez trzymam kciuki,, also o Twojej mamie tez pamiętam.......................za cIEBIE WIELKIE KCIUKASY.....AGUNIA AJ>>>>>>spóżnione ale szczere,, ( poprostu brak neta:::Życzenia już Ci na pewno składalitwarz twoja była uśmiechniętaale jest jeszcze jedna osoba,która o Tobie pamiętaOna właśnie Tobie życzywiele szczęścia i słodyczywiele wspomnień, miłych wrażeńi spełnienia wszystkich marzeń Życze pięknego śłubu ,rozwiązania wszystkich kłopotów i upragnionego dzidziusia,,,,,,i oczywiście wielkie gratki...........piękne brylanty,...Dilajla, piekna fotka,, poprostu cudo,,,, śliczna dzidzia,,,,,, teraz możesz spać spokojnie,,,AGA IR.. yy już odpuśc testy jest krecha,, szkoda kasy ja miałam jeszcze słabsza i co do dzis nie ma@,,heheh a dolegliwości to tak jak piszesz wcale nie musza swiadczyc ze jest ok,, ja z Igorem nie miałam zadnych poprostu jakbym nie była w ciąży tylko brak@ i ból brzucha jak na@, dopiero jak czułam to wiedziałam,,, a ostatnio byłu i nie udało sie,, takze nie sugeruj sie,, mi jak pisałam edytce dopieroo cos teraz lekko ale to nic,,,,,ALicja a Ty gdzie się pppodziewasz??????????????MAła,co ta,m?? NIUSIA,,,,jak do literówki nikt się nie przyczepił??SZAFIREK,,,zabardzo ni ejestem w temacie bo gdzieś uciekły mi niektóre posty( z braku netu) ale wierze e bedzi edobrze trzymam kciuki,,Gabi,, trzymaj się kochana,,, suwaczek mknie jak najęty........MRUS ,,dasz rade ja w to wierzę,, wiem że ten cukier to zarastwo,, ale wkońcu doczekasz się maluszka,,Jeżyk,, ty to błyskawicznie pkniesz,,,anesto.. a Ty gdzie się podziewasz,, wróbelek na stałe do polski juz wracacie??///??nowe dziewczynki tulę,,,,,,ADZi co u ciebie,, ty tez niedługo USG,, trzymam kciuki..Kasik84 poczekaj i na CIebie przyjdzie czas zobaczysz,, uda się i TObie,, i żal sie ile wlezie,,żebyś wiedziała ile ja marudziłam,,heheheh, ENka, buziaki,,,,,,,, Niewymienione dziewczynki pozdrawiam Martunia cieszęsię że betka rośnie,,,

cześć dziewczynki...
dlaczegotak..faktycznie jak na 3m-ce to sporo, ale moja mała wcale mniejsza nie była :-)....ostatnio był u nas chłopczyk prawie 10 mies i wazył prawie 10 kg...a moja wika 20 mies 11,300 więc jak go wziełam na rece to prawie to samo heheheh...tylko 2x wiecej wiekowo....

aga, trzymam kciuki by tym razem było dobrze i by 12-ty tydzień szybko nadszedł....

była u nas wczoraj teściowa...ale poniewaz po mnie nadal nic nie widac nic ne zauwazyła hehehe....planujemy powiedziec w 14tc w świeta jesli bedzie dobrze ....wiec jeszcze prawie cały miesiąc....
a szwagierka nadal nie urodziła...chyba juz minał 40tc....więc jeszzce ma 2 tyg zanim beda jej wywoływać poród....teściowa juz jak bomba zegarowa chodzi heheheh

Marlenko witamm,,,, widze ,ze bedziesz chrzestna,, wiesz ja mam z tym problem otórz ja mam być chrzestna u mojego brata małej,,,ale wiesz nie chce mu mówic narazie ze jestemw ciaży,, zwiadomych powodów, a zdrógiej strony chrzestna w ciązy,,, to podobno katastrofa taki zabobon czy coś,, cholera co ty na to co powinnam zrobić?????? dziewczyny pomózcie,,Pixelka,, wiki urocza ale jaka duża i te piekne włosy..!!!!!!!!!!buziaki,, doka pozdrawiam,

reklama
Witam sie z Wami poniedziałkowo!
Edi jak juz pisałam jesteś WIELKA, Twoje posty cudne, a pamięć niesamowita.
Aguś Irl sto lat, sto lat dla Andrzeja.
Pixelko ja teściom powiedziałam jakies trzy tyg temu, trochee byli źli ze tak pozno ale sie cieszyli. (o pierwszej ciąży wogle nie wiedzieli). Ale od tamtej pory nie spytali sie mnie ani razu jak sie czuje, nie odwiedzili- a maja 5 min drogi. Troche mi przykro, ale na szczescie w moich Kochanych Rodzicach mam wielkie oparcie.
Ślę buziaki i uciekam na śniadanko bo w brzuchu burczy;-).

Do góry