reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj Aga ja leze prawie caly dzien:(,zwlec sie z lozka nie moge ,teraz chwile przeszlo i znow wraca a juz odwagi do zrobienia obiadu to dlugo nie bede miala:szok:

Marta,ja przez jakieś 15 tyg. to musiały być drzwi do kibla otwarte(na przeciwko kuchni).I jak już musiałam na chwile wejśc,bo przecież dziecku dać jeść,to dziecku kęsa i sprintem do kibla:sorry:wracałam,znowu mu kęsa i znowu spint:eek:
Jeszcze mi się zdarza rzygać,ale luzik juz moge jeść:-D

aga dla mnie te twoje kreski to zupełnie wyraźne, nie wiem po co robić jeszcze jakis test....przeciez wynik widac jaki jest....zapisz sie lepiej do ginka a 10 fubtów wydaj na dobry krem na rozstepy hehehe bo niedługo znowu brzuszek miec będziesz

nikt ich nie lubi ale taki urok ciazy....ja ostatnio to stekow smazyc nie moglam....ale ogolnie nie bylo zle...najgorzej tylko jak jade samochodem zawsze sie zastanawiam czy nie zarzygam sobie samochodu:)

no ania krem na rozstepy to mi nie pomoze niestety,,,,moja skora z kazda ciaza ma rozstepy niestety taki jej urok....i w 1 ciazy rozilam wszystko zeby ich nie miec ale niestey...2 tygodnie przed porodem sie pojawily:)

reklama
no to wydaj no cos przyjemnego...bo test i tak jest pozytywny :-)....ja zrobiłam jeden test, i kreske miałam słabsza niz twoja i było dla mnie jasne, ze jestem w ciazy, zrobiłam przyrost bety by sie uspokoić, ze sie ciaza rozwija i tyle

Do góry