reklama
juz po sniadanku
kasiu cos tam wlasnie slyszalam ze kobieta w ciazy nie powinna trzymac dziecka do chrztu...ale dlaczego tak do konca to nie wiem ...
trza zabrac sie za porzadki bo przyjedzie siora z malenstwem ,idziemy z maluszkiem do lekarza
buziaczki
kasiu cos tam wlasnie slyszalam ze kobieta w ciazy nie powinna trzymac dziecka do chrztu...ale dlaczego tak do konca to nie wiem ...
trza zabrac sie za porzadki bo przyjedzie siora z malenstwem ,idziemy z maluszkiem do lekarza
buziaczki
M
modroklejka
Gość
hehehehe
ale sie usmiałam! napisałąm-miseczke dwudzielna-i wy wszystkie pomyslałyscie o staniku!!! a to naprawde chodziło o miseczke podzieloną na pol-do mycia malucha!! taka ze pol np do mycia buzi, pol do mycia pupy...
ale sie usmiałam! napisałąm-miseczke dwudzielna-i wy wszystkie pomyslałyscie o staniku!!! a to naprawde chodziło o miseczke podzieloną na pol-do mycia malucha!! taka ze pol np do mycia buzi, pol do mycia pupy...
slodziutka_e
Fanka BB :)
Byłam w kościele w piątek na nowennie. Był bardzooo fajnowy ksiądz, bardzo Go lubię i szanuję. I czasem po nowennie dla nas przybyłych mówi różne anegdoty i była własnie o bycie chrzestną podczas ciąży. Że ludzie mówią że nie wolno itd!! A On na to że to tylko BEZSENSOWNY zabobon!!! Bo jak można właśnie nie być chrzestną gdy nosi sie pod sercem cud? Wiec spokojnie Kasiu wszystko jest ok. Możesz być chrzestną jak najbardziej. Ehhh faktycznie masz pecha z tym netem. Ale cieszę się że wkońcu napisałaś do nas. Buziale dla Ciebie, męża, Igorka i kruszynki co rośnie Ci pod serduszkiem!
Aguś Irl mądra decyzja odnośnie testów A dzisiaj powiedz jakaś imprezka odnośnie urodzin Andrzeja? Co planujecie?
Marzenko!! A o czym ty myslałaś od 3 nad ranem Co zaraz mi się tutaj chwal jaki plan obmyśliłaś! A chrzciny w sobotę... wiec imprezka się szykuje
allaa tak to jest z tymi teściowymi i teściami. Ja nie mogę narzekać bo rodzice Wiesia nie należą do najwspanialszych ale zrobili nam dużo dobrego, i do dziś dnia wiem że na nich polegać można. Ale np jak byłam pierwszy raz w ciąży i powiedzieliśmy Jego mamie tylko... to Ona... "nie pierwsza i nie ostatnia jesteś w ciąży. I na Was przyszła pora" i nic... zerooooooo jakiegokolwiek szcześcia..Zabolało i mnie i nie mówie ze chyba jeszcze bardziej Wiesia. A za drugim razem jak leżałam w szpitalu.. Wiesiu powiedział co i jak.. to później powiedziała mi " może Ty wogóle nie bylaś w ciąży". Więc..... pozostawię to bez komentarza.
Moi rodzice natomiast.... cudowni. Wielka radość itp... ale to było minęło.. ale w sercu zostaje.
Dziękuje allaa za komplement.
Aguś Irl mądra decyzja odnośnie testów A dzisiaj powiedz jakaś imprezka odnośnie urodzin Andrzeja? Co planujecie?
Marzenko!! A o czym ty myslałaś od 3 nad ranem Co zaraz mi się tutaj chwal jaki plan obmyśliłaś! A chrzciny w sobotę... wiec imprezka się szykuje
allaa tak to jest z tymi teściowymi i teściami. Ja nie mogę narzekać bo rodzice Wiesia nie należą do najwspanialszych ale zrobili nam dużo dobrego, i do dziś dnia wiem że na nich polegać można. Ale np jak byłam pierwszy raz w ciąży i powiedzieliśmy Jego mamie tylko... to Ona... "nie pierwsza i nie ostatnia jesteś w ciąży. I na Was przyszła pora" i nic... zerooooooo jakiegokolwiek szcześcia..Zabolało i mnie i nie mówie ze chyba jeszcze bardziej Wiesia. A za drugim razem jak leżałam w szpitalu.. Wiesiu powiedział co i jak.. to później powiedziała mi " może Ty wogóle nie bylaś w ciąży". Więc..... pozostawię to bez komentarza.
Moi rodzice natomiast.... cudowni. Wielka radość itp... ale to było minęło.. ale w sercu zostaje.
Dziękuje allaa za komplement.
slodziutka_e
Madzia ja też pomyśłałam że taka do jedzenia ale taka do mycia faktycznie przyda się jak nic. Witaj i jak sie czujecie? Jak prezenty mikołajowe? Świeczniki gotowe?
allaa
Madzia ja tez myslalam, ze chodzi o miseczke do jedzenia.
Edytko, tak juz jest z teściami.....Na szczescie mamy wspaniałych mężów, na których zawsze mozemy liczyc:-):-):-).
Dziewczyny macie jakies pomysły na prezenty, bo tak myślę, że juz czas zacząć się za czymś rozglądać, a na razie pomysłu brak..........
Edytko, tak juz jest z teściami.....Na szczescie mamy wspaniałych mężów, na których zawsze mozemy liczyc:-):-):-).
Dziewczyny macie jakies pomysły na prezenty, bo tak myślę, że juz czas zacząć się za czymś rozglądać, a na razie pomysłu brak..........
slodziutka_e
hmmmm Allaa nic nie chcę mówić ale powiem głośno kiedy wkleisz nam zdjęcie swojego brzuszka?
Prezenty? Nie myślę... chyba
Prezenty? Nie myślę... chyba
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie...kochane babeczki......
Edytko....jak dobrze pójdzie to komp....dziś oddam.....bo juz jest w krytycznym stanie...
Daty jeszcze nie ustaliliśmy....ale pewnie na wiosnę....
Urodzinki udane....ale gro gości mnie poprostu zlało.....niezbyt miłe ale cóż.............
Selenko......co u Ciebie....nie odzywasz się.....?
Aga Ir...zyczonka dla Męzusia.....teraz widac dobrze druga kreseczkę......
Mała!!!!!!!
Cyniczna!!!!!!
Niusia....mam nadzieję,że teraz bedziesz czesciej z nami...
Alutka,Alicja,Pixelka,Guska,Magda,Mirka,Agi,On,Ola,Dilajla,Gabi,
Kasiek,Szafirek,Wróbelek,Beti,Pyzunia,Maggie,Miglak,Syluś,Karola,
Kinguś,Katja,Domelka,Ilona,....i wsystkie niewymienione ciepło pozdrawiam i życzę miłego dnia....
zmykam do sprzątania....
Dziękuję za wszystkie miłe słowa i zyczenia...jestescie Wielkie....
Edytko....jak dobrze pójdzie to komp....dziś oddam.....bo juz jest w krytycznym stanie...
Daty jeszcze nie ustaliliśmy....ale pewnie na wiosnę....
Urodzinki udane....ale gro gości mnie poprostu zlało.....niezbyt miłe ale cóż.............
Selenko......co u Ciebie....nie odzywasz się.....?
Aga Ir...zyczonka dla Męzusia.....teraz widac dobrze druga kreseczkę......
Mała!!!!!!!
Cyniczna!!!!!!
Niusia....mam nadzieję,że teraz bedziesz czesciej z nami...
Alutka,Alicja,Pixelka,Guska,Magda,Mirka,Agi,On,Ola,Dilajla,Gabi,
Kasiek,Szafirek,Wróbelek,Beti,Pyzunia,Maggie,Miglak,Syluś,Karola,
Kinguś,Katja,Domelka,Ilona,....i wsystkie niewymienione ciepło pozdrawiam i życzę miłego dnia....
zmykam do sprzątania....
Dziękuję za wszystkie miłe słowa i zyczenia...jestescie Wielkie....