Witam się wieczorową porą!
Aguś IRL no nic.. kreska już na tyle widoczna że nie ma mowy by ciąży nie było!!!!! Gratuluję już pełną buzią
Wszystkiego najjjj dla Andrzeja!!!! Piękny prezent mu sprawiłas
Bóg wie co robi.
Alutka Dla Twojego Małża również wszystkiego NAJJJJJJJJJJ!!! A dla Ciebie buziak!! Wkoncu niech ta praca wróci do normalności. A powiedz mi wkońcu czym teraz się zajmujesz w pracy?
Agula AJ ależ musisz teraz chodzić dumna!! Taki wspaniały prezent... ehhh i powiedz kiedy DATA!!! ŚLUBU!!!!!!!!!!!!!Bo nie wiem kiedy na wolne mam iść
Pati kochana cieszę się że wkońcu do nas wracasz. Cieszę się że wychodzisz powoli z dołka. NIech obrona będzie tylko formalnością...2 min w takiej temp!!! Gratuluję!
Pixelko fajne te Twoje kanapeczki z kiszoną kapustką
Wika naprawdę śliczna??? Po mamusi??? Bo Twego zdjęcia nie widziałam
Mika dobrze że piszesz i prosze załatw sobie z tym infromatykiem bo pusto bez Ciebie i JUNIORKA tutaj!! Kiedy masz tą wizytę u diabetologa?
Madzia ehhhh jakie zakupy! Ale faktycznie ta miseczka naprawdę jest w "cyc" jak na początki karmienia piersią... czy butlą
Fajnie że z BOMBELKIEM wszystko gra!!!
Jak prezenty?
Kasiu(kasiek) a Ty net w domku a milczysz??:-( Czemu nas tak mało odwiedzasz?
Kasiu(Szafirek) prosze koniecznie daj nam znać jak jutro betka Ci przyrośnie!Jak uprosisz panie w laboratorium dadzą Ci wynik wcześniej!
Tulę Cię mocno i cały czas otaczam Was modlitwą.
Also jak podróż????
Allaa jak zakupy? Upatrzyliście sobie tą zmywarkę? Ceny przystępne? Bo ja chętnie bym kupiła.. ale kuchnia na wymiar (nie za duża) i nie mam gdzie jej teraz wstawić
Kinguś eehhhhh pierwsza wypłata!!! Trza to opić!!!!! Kochana kiedy pijemy?
Martuś ohhh jak objawy są to tylko się cieszyc choć rozumiem że na dłuższa metę są one uciążliwe. Ale to jest tak z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej
Gabi jak M bawił się u wujka Andrzeja? Jak ogólnie się czujesz?? Nie tylko fizycznie ale i psychicznie? Dajesz radę?Kiedy następna wizyta? Jakie imię wybraliście dla córeczki? Albo jakie wchodzą w plan?
Agatko a Ty!!! Zapomniałaś o mnie :-( Smutno bez wieści od Ciebie!!!Całuję Ci gorąco...i tulę mocno.
Andzi a Ty leniuszku zaglądnełabyś tutaj!!!!!!!!!! KOniecznie!
Dlaczegotak jak możemy Cię nie pamiętać! Oli zdolny jak nic. Tylko się cieszyć z Jego umiejętnosci. Pewnie po rodzicach
Buziaczki dla Was! Może jakieś zdjęcia Oliego i mamy?
guska a własnie nie napisałaś jak się czujecie? Przeziebnienie zażegnane u Was?
Dilajla a Ty też coś ostro od NAS odpoczywasz? Ehhh cudeńko to Wasze zdjątko ostatnie...
Mała Agulka a co tamw Angli netu nie ma!!
czy odpoczywasz od nas?
Marzenko czy w grudniu słyszałam coś o nieoficjalnych starankach u Was
;-)
Karolka a jak z męzem już lepiej.?Przeszło mu? Kiedy masz mieć owulkę?
Sylwia cieszę się że wkońcu @ przyszła! Teraz pod opieką lekarza niech jak ostatnio następnej @ pozbądź się na 9 miesięcy!
Wszytskie nowe dziewczynki tulę do serca i witam niestety wśród Aniołkowych mam. Zaaklimatyzujcie się u nas, pytajcie o co chcecie. Badania jakie powinnyście zrobić są u nas na osobnym wątku "badania po poronieniu" zapraszam tam i zróbci je sobie by w przyszłości uniknac podobnej tragedi jaka Was i nas spotkała!
Wszystkie nie wymienione dziewczynki tulę również i ślę buziaczki. Jest nas tyle ze już i ja nie jestem w stanie o wszystkich spamiętać.