reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga Irl GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-) i idź jak najszybciej do lekarza bo 2 krechy wyraźne jak ta lala:-D:-D:-D:-D i nie ma co sie zastanawiać.
A z pracą jakoś to będzie. Kiedyś znajoma mi powiedziała, że jak zaszła nieplanowo w trzecią ciąże i mąż się martwił jak sobie poradzą, to ona stwiedziła- Bóg dał dzidzię , da i NA dzidzię. I faktycznie jakoś im się poukładało szczęśliwie.

A ja składam jutro papiery o prace...........pewnie znów nic z tego, ale nadzieja zawsze jest.........

Witam się wieczorową porą!

Aguś IRL no nic.. kreska już na tyle widoczna że nie ma mowy by ciąży nie było!!!!! Gratuluję już pełną buzią :sorry::laugh2:
Wszystkiego najjjj dla Andrzeja!!!! Piękny prezent mu sprawiłas :-p Bóg wie co robi.

Alutka Dla Twojego Małża również wszystkiego NAJJJJJJJJJJ!!! A dla Ciebie buziak!! Wkoncu niech ta praca wróci do normalności. A powiedz mi wkońcu czym teraz się zajmujesz w pracy?:eek::tak:

Agula AJ ależ musisz teraz chodzić dumna!! Taki wspaniały prezent... ehhh i powiedz kiedy DATA!!! ŚLUBU!!!!!!!!!!!!!Bo nie wiem kiedy na wolne mam iść :laugh2::-p

Pati kochana cieszę się że wkońcu do nas wracasz. Cieszę się że wychodzisz powoli z dołka. NIech obrona będzie tylko formalnością...2 min w takiej temp!!! Gratuluję!

Pixelko fajne te Twoje kanapeczki z kiszoną kapustką:eek::zawstydzona/y::laugh2: Wika naprawdę śliczna??? Po mamusi??? Bo Twego zdjęcia nie widziałam :zawstydzona/y:

Mika dobrze że piszesz i prosze załatw sobie z tym infromatykiem bo pusto bez Ciebie i JUNIORKA tutaj!! Kiedy masz tą wizytę u diabetologa?

Madzia ehhhh jakie zakupy! Ale faktycznie ta miseczka naprawdę jest w "cyc" jak na początki karmienia piersią... czy butlą :-p:laugh2:Fajnie że z BOMBELKIEM wszystko gra!!!
Jak prezenty?

Kasiu(kasiek) a Ty net w domku a milczysz??:-( Czemu nas tak mało odwiedzasz?

Kasiu(Szafirek) prosze koniecznie daj nam znać jak jutro betka Ci przyrośnie!Jak uprosisz panie w laboratorium dadzą Ci wynik wcześniej!
Tulę Cię mocno i cały czas otaczam Was modlitwą.

Also jak podróż????

Allaa jak zakupy? Upatrzyliście sobie tą zmywarkę? Ceny przystępne? Bo ja chętnie bym kupiła.. ale kuchnia na wymiar (nie za duża) i nie mam gdzie jej teraz wstawić :wściekła/y::angry:

Kinguś eehhhhh pierwsza wypłata!!! Trza to opić!!!!! Kochana kiedy pijemy?:laugh2:

Martuś ohhh jak objawy są to tylko się cieszyc choć rozumiem że na dłuższa metę są one uciążliwe. Ale to jest tak z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej:laugh2:

Gabi jak M bawił się u wujka Andrzeja? Jak ogólnie się czujesz?? Nie tylko fizycznie ale i psychicznie? Dajesz radę?Kiedy następna wizyta? Jakie imię wybraliście dla córeczki? Albo jakie wchodzą w plan?

Agatko a Ty!!! Zapomniałaś o mnie :-( Smutno bez wieści od Ciebie!!!Całuję Ci gorąco...i tulę mocno.

Andzi a Ty leniuszku zaglądnełabyś tutaj!!!!!!!!!! KOniecznie!

Dlaczegotak jak możemy Cię nie pamiętać! Oli zdolny jak nic. Tylko się cieszyć z Jego umiejętnosci. Pewnie po rodzicach:zawstydzona/y::-p:laugh2: Buziaczki dla Was! Może jakieś zdjęcia Oliego i mamy?

guska a własnie nie napisałaś jak się czujecie? Przeziebnienie zażegnane u Was?

Dilajla a Ty też coś ostro od NAS odpoczywasz? Ehhh cudeńko to Wasze zdjątko ostatnie...:laugh2:

Mała Agulka a co tamw Angli netu nie ma!!:wściekła/y::angry: czy odpoczywasz od nas?:-p:laugh2:

Marzenko czy w grudniu słyszałam coś o nieoficjalnych starankach u Was:-p:laugh2::tak:;-)

Karolka a jak z męzem już lepiej.?Przeszło mu? Kiedy masz mieć owulkę?

Sylwia cieszę się że wkońcu @ przyszła! Teraz pod opieką lekarza niech jak ostatnio następnej @ pozbądź się na 9 miesięcy!

Wszytskie nowe dziewczynki tulę do serca i witam niestety wśród Aniołkowych mam. Zaaklimatyzujcie się u nas, pytajcie o co chcecie. Badania jakie powinnyście zrobić są u nas na osobnym wątku "badania po poronieniu" zapraszam tam i zróbci je sobie by w przyszłości uniknac podobnej tragedi jaka Was i nas spotkała!

Wszystkie nie wymienione dziewczynki tulę również i ślę buziaczki. Jest nas tyle ze już i ja nie jestem w stanie o wszystkich spamiętać.

witajcie słoneczka

popracowałam i za chwilkę idę spać bo jutro od rana na 13h:-(
ale środę mam wolną!!!!!!!!

Agusia no to rzeczywiście na imieniny prezencik sprawiłaś:-D, a tak wybacz że zapytam, aspirynę bierzesz? bo jeśli pamiętam to właśnie tylko doradzili ci lekarz......

pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie

a brzuchatki pogłaskać brzusia od cioteczki!!!!!!

Hej,Słodziutka,psychicznie myslałam,że nienajgorzej,aż do postu Oli...mój dziabąg ważył 7,5 kg na ROCZEK:baffled: Czym Ty go karmisz dziewczyno:rofl2:Przyłaczam się do apelu-Małgosiu wróć !!!
Słodziutka,a ja Ty sie trzymasz:zawstydzona/y:
Buziaki dla wszystkich,bo mi niewygodnie.paaaaaaaaaaaaaaa.

reklama
Dziewczynki,ja tak sie bardzo cieszę jak kolejne z Was spodziewają się dzidziusia:-),dajecie mi taką siłę, wiarę i nadzieję ze w koncu i na mnie przyjdzie ten czas,bo to jest to czego najbardziej w życiu pragnę,ale niestety przede mną jeszcze długa droga:-(,ale z Wami na pewno strzeli jak z bicza ,pozdrawiam Was cieplutko i trzymam kciuki,na pewno bedzie wszystko o.k:tak:
ps:przepraszam ze tak Wam siedzę na głowie i piszę,ale nie mam komu sie wyżalić,i z Wami zawsze mi lepiej:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry