reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Enka dziewczyny mowily mi jak mialam problem z 1@ ze teraz przez pol roku mozesz tak miec ale lepiej zglos sie do dobrego gina!!!!!!!!!

Ja z pracy i padam zaraz do spanka....

Enka takie zwichnięte cykle to moja specjalność, po poronieniu dostałam po 52 dniach a później po 43 więc chyba musi się organizm uregulować....

Madzia ale masz fajnie.... takie zakupy dla maluszka to czysta przyjemność....

Mój M to też Andrzej, a ja jutro w pracy:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dobranoc kobietki

Czesc dziewczynki.......raz na jakis czas....zagladam!!!
Pozdrawiam was cieplutko moje kochane trzymam kciuki za kazda z Was!!!
Przypomnialyscie mi,ze dzis Andzrzejki..lal ...zapomniaalam.....
robie warzywka prowansalskie na kolacje...pychotka.....
Dobrejnocki!!!
papapap

Witajcie.
Ciągle zastanawiam się czy dobrze robię że tu piszę. We wtorek poroniłam. Byłam w ósmym tygodniu. Co prawda ciąża bardzo młoda ale byłam bardzo szczęśliwa. Była to moja pierwsza ciąża. Mama chciała zacząć już robić małe skarpeteczki na drutach :-( Nadal jest mi trudno w to uwierzyc, nie potrafię normalnie patrzec na swoje ciało, bo od razu wszystko mi sie przypomina. Piszę tutaj z nadzieją, że doradzicie mi co powinna zrobic kobieta po stracie dziecka. Czy powinna przejść jakieś badania?Kiedy udać się do ginekologa?Po jakim czasie ustaje krwawienie? I czy bóle podbrzusza są normalne.
Z góry dziekuje za odpowiedź.
P.S. najgorsze jest to, że strasznie sie boje ponownie zajsc w ciążę, boję się ze długo to nie nastąpi znając mój charakter i obawy. Nie chciałabym ponownie tego przechodzic.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco :-)

Dziama....pytasz czy dobrze robisz pisząc TU....z własnego doswiadczenia wiem,ze to najlepsze "miejsce" w którym znajdziesz wiele zrozumienia i wsparcia....wszystkie przeszłyśmy przez To samo....to najwspanialsza i najlepsza terapia....
Tulę Cię mocno do serduszka....i jest mi bardzo przykro,ze w takich okolicznościach się poznajemy.....Jest Tu wiele dziewczynek które obecnie sa w ciązy i to właśnie One dają nam nadzieję,że jeszcze moze być dobrze....wiem równiez ze bol nie mija...jednak z czasem nauczysz się zyc z Tym co się stało....to nie łatwe ale musimy wierzyć,ze i dla nas zaswieci słonce.....
Pisz i zostan z nami......przytulam bardzo mocno....

A tak wogóle to witajcie pózną porą....ja juz po imprezce....wykonczona...głowa mi pęka i zaraz zmykam do łózka ale musialam jeszcze do Was zajrzec.....
Zycze Wam miłych snów.....dobranoc kochane....

hej ja tez na chwilke....
jedzenia zostalo ze szok...bedziemy jutro dokanczac hehehhe wiec nie musze obiadu robic...teraz tylko sasiad jest i pija piwko ....
byli tylko ci znajomi co sie blisko nas przeprowadzili z dziecmi....fajnie bylo...wesolo.....
poza tym....nic sie nie zmienilo hehehhe.....jutro (wlasciwie dzis hehhe) mam nadzieje bedzie spokojnie ale kto wie....moze sie kto jeszcze napatoczy....

reklama
Dzama...wiem przez co przechodzisz!!!
Bardzo Ci wspolczuje......mnie tez patrzenie na moje cialo po tragedii sprawia bol...gdy nie wiedze juz brzuszka.....
TAk to bedzie bolalo...nie przez dzien ani dwa....Ja jestem juz 3 tygodnie po stracie i widze,ze jest juz lepiej..Takze trzymam za Ciebie kciuki,zycze powrotu do zdrowia.....
JA krwawilam 2 tygodnie...a do tej pory mam leciutkie krwiawienia....
a do ginekologa chyba po krwawieniu mozesz isc...
ja ide za tydzien.
brzuch mnie mocno nie bolal...
przytulam Cie i pomodle sie za Twojego aniolka!!!

Do góry