reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
gabi-lozysko sie podciagneło...lekarz porównał swoje zapiski z przed miesiaca i z dzis i wyszło mu ze 5 cm sie podniosło...ale jeszcze jest nisko, ale zle nie jest...powiedział ze mam polegiwac, ale na moje pytanie czy od czasu do czasu moge polatac po sklepach sie usmiechnał i powiedział ze mnie do kaloryfera nie przypnie bo to co najwyzej maz moze...i to w ramach przyjemosci a nie kary!:-D

Spoko Aga.Mam troche zapasów.Konia z kopytami bym zjadła.Ruchu zero,ciekawe ile będę za te kilka miesięcy ważyć:szok: z M tym sposobem 30 kg przytyłam i to praktycznie wszystko przez 3,5 miesiaca leżenia,bo wcześniej jadłowstręt i rzyganie.No,ale to w ogóle jest nieważne przecież:-D

Wrobelku dziekuje za slowa otuchy:-)wiem ze bedzie dobrze,musi byc!!!
Pixelko twoja coreczka jest przesliczna!!taka cala do schrupania:tak:
ja tu widze dziewczyny andrzejkowo dzisiaj a ja na smierc zapomnialam ze to dzisiaj andrzejki:zawstydzona/y:ale gapa za mnie:no:
to moze chociaz jakas nastrojowa kapiel przygotuje:-)

reklama
Do góry