reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hejka Dziewczynki:-) w piekny słoneczny niedzielny poranek...
za chwilke ide z wiką po bułeczki bo wczoraj zapomniałam kupić hehhe i nie mamy co zjesc na sniadanko a nalesników nie chce mi się smażyc o nie!!! :-)

Witaj Dziama, dobrze, ze zdecydowałas sie do nas dołączyć....jestem tu od lipca i powiem ci, że to miejsce dodaje otuchy, owszem pojawiaja sie nowe dziewczynki ale i nowe fasolki!!!! :-)...czego ci szybko z całego serca zycze....

Jak przestaniesz krwawić zgłoś sie do lekarza, porób maksymalnie dużpo badań by sprawdzic stan swojego organizmu....zobaczysz jak szybko minie...1-2-3@ i zaczniesz staranka a my bedziemy trzymać kciuki !!!!! bo napewno sie uda, tu fasolki są zaraźliwe!!!! :-)

Martus co wczoraj tak cicho.....wagary sie udały czy jednak poszłaś na uczelnie?

Wszystkim waszym małżom o imieniu ANDRZEJ życzę Wszystkiego najlepszego!!!

A ja wczoraj miałam 2 tury gości....a w środku nocy naszło mnie na kanapki z szynka majonezem i kapusta kiszoną, jej ale mi smakowały....jak tak dalej pójdzie to ta kapusta bedzie na sniadanie obiad i kolację hehehe....może kapusniak ugotować?...jeje fasolka i kapusta i brzuch jak balon wzdety heheh

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Ciągle zastanawiam się czy dobrze robię że tu piszę. We wtorek poroniłam. Byłam w ósmym tygodniu. Co prawda ciąża bardzo młoda ale byłam bardzo szczęśliwa. Była to moja pierwsza ciąża. Mama chciała zacząć już robić małe skarpeteczki na drutach :-( Nadal jest mi trudno w to uwierzyc, nie potrafię normalnie patrzec na swoje ciało, bo od razu wszystko mi sie przypomina. Piszę tutaj z nadzieją, że doradzicie mi co powinna zrobic kobieta po stracie dziecka. Czy powinna przejść jakieś badania?Kiedy udać się do ginekologa?Po jakim czasie ustaje krwawienie? I czy bóle podbrzusza są normalne.
Z góry dziekuje za odpowiedź.
P.S. najgorsze jest to, że strasznie sie boje ponownie zajsc w ciążę, boję się ze długo to nie nastąpi znając mój charakter i obawy. Nie chciałabym ponownie tego przechodzic.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco :-)
Pisz kochana ja tez poronilam w osmym tyg i dziewczyny bardzo mi pomogly A co do zajscia to ja tez sie balam ale jestem juz w ciazy i jakos sie trzymam, i tez drze cala o malenstwo, ale wierze ze bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
witajcie
troche sie nie odzywalam ale w pracy w piątek do późniego wieczora i wczoraj od rana do 14, ale juz z głoy, zawsze tak jets na koniec miesiaca...

wczoraj przyszedł@, bardzo sie ucieszylam bo w koncu wiem ze jest wszystko w normie, mam nadzije...
ale za to na szyji z lewej strony (chyba węzły chłonne) wyskoczył mi guzek w piątek a dzis juz jest taki duzy ze widac gołym okiem... jutro ide do lekarza niech se pomaca...

w środe ide na usg, miał byc monitoring cyklu ale to bedzie dopiero 5 dzien cyklu wiec pewnie umówie sie z nią na kolejny tydzien a teraz niech mnie porządnie obekrzy na porząnym USg.

Witam nową koleżanke:-(

DZIAMA zaglądaj tu czesciej, tak jak pisze Aga ból nie minie ale będzie wkońcu troche łatwiej..
jesli chodzi o badania! to koniecznie! nie czekac na drugie nieszczescie! choc pwnie lekarz powie ze to sie zdarza, ale sa tu dziewczyny po 2 i po 3 poronieniach!!

ja ostatnio badanka robie w Diagnostyku- są w kilku miastach w polsce mają strone internetową i mozna zobaczyc gdzie sa, ceny naprawde ok, duzo taniej niz placilam w szpitalu połozniczym, mają w tej chwili pakiety dla kobiet planujących ciąze i będących w ciązy. Ten dla planujących kosztuje 400zł, naprawde sie opłaca, ja juz wydałam na badanka o wiele wiecej, a w tym pakiecie jest naprawde duzo badan.

pozdrawiam i milej niedzieli
u nas jest 5 stopni i wybierzemy sie na jakis spacerek...

dzien doberek....
witam sie w niedziele.....
u mnie @ brak jak do tej pory za to brzuch mnie boli jak nie wiem co....bardziej chyba z lewej strony...ech....cycki sflaczale normalnie zawsze juz mialam takie powioekszone i bolesne....ja naprawde nie wiem co o tym wszystkim myslec...dzis testowania nie bedzie dopiero jutro:)
uciekam kawke wypic i do kosciola jedziemy:)
zycze milej niedzieli

reklama
Dziękuje :-) postaram sie tutaj częściej bywać choć to niełatwe, wiem również ze do końca życia o tym nie zapomne. Jak tylko skonczy sie krwawienie pojde do lekarza i poproszę o mozliwosć przebadania sie. Jak narazie biore jakis antybiotyk przepisany przez ordynatora, a po nim mam zbadać morfologie. Życie dało mi niesamowitą lekcje, z której napewno ja i mój mężczyzna wyciągniemy wnioski.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokojnej niedzieli :-)

Do góry