Ilona1985
Fanka BB :)
AGa Irl..co z Twoimi testami????
WIdzialam wklejone zdjecia to sa te kreczeki czy nie???
Ja juz sie zamieszalam....
WIdzialam wklejone zdjecia to sa te kreczeki czy nie???
Ja juz sie zamieszalam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisz kochana ja tez poronilam w osmym tyg i dziewczyny bardzo mi pomogly A co do zajscia to ja tez sie balam ale jestem juz w ciazy i jakos sie trzymam, i tez drze cala o malenstwo, ale wierze ze bedzie dobrzeWitajcie.
Ciągle zastanawiam się czy dobrze robię że tu piszę. We wtorek poroniłam. Byłam w ósmym tygodniu. Co prawda ciąża bardzo młoda ale byłam bardzo szczęśliwa. Była to moja pierwsza ciąża. Mama chciała zacząć już robić małe skarpeteczki na drutach :-( Nadal jest mi trudno w to uwierzyc, nie potrafię normalnie patrzec na swoje ciało, bo od razu wszystko mi sie przypomina. Piszę tutaj z nadzieją, że doradzicie mi co powinna zrobic kobieta po stracie dziecka. Czy powinna przejść jakieś badania?Kiedy udać się do ginekologa?Po jakim czasie ustaje krwawienie? I czy bóle podbrzusza są normalne.
Z góry dziekuje za odpowiedź.
P.S. najgorsze jest to, że strasznie sie boje ponownie zajsc w ciążę, boję się ze długo to nie nastąpi znając mój charakter i obawy. Nie chciałabym ponownie tego przechodzic.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco :-)