reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no to przyszedł czas na wędrówkę do pracy.....

Agusia ty majątek wydasz na same testy!!!!!! ale fakt że te testy jakieś dziwaczne..... ale jakby nie patrzeć dwie kreseczki są:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
i głowa do góry aby tylko wszystko było dobrze..... a praca i pieniążki??? też ważne ale teraz jest czas na syneczka:-D

reklama
dzieki dziewczyny za mile slowa........
a ja wlasnie siadlam.....zrobilam 2 salatki jedna zwykla warzywna a druga ryzowa,ugotowalam jajka beda w majonezie,mam bigosik,przygotowalam udka z kurczaczka do pieczenia,mam fasolke po bretonsku co wczoraj zrobilam.....bedzie jeszcze wedlinka,pomidorek ogoreczek...moze jakies koreczki jeszcze zrobic..????? sama nie wiem....chyba starczy....

Czesc!
A czy ktoras z was miala takie dlugie cykle po poronieniu? ja powinnam dostac 2 @ 2 tyg. temu, dzis juz mam 46 dc, nie wiem co sie dzieje... Pierwsza dostalam ok. 32 po. A do gina za 10 dni.....

Juz chyba z obledu jakiegos kupie jakis test bo widze ze tu u nas ostatnio modne :-) Ale to raczej nie mozliwe....

witajcie!

ja dzis u gina byłam...mały zdrowy, duzy...wszystko ok...
zrobilismy małe zakupy dla niego-dostał sliczne spioszki, miseczke dwudzielna i kilka innych gadzetów...ale generalnie padam na ryjek
jutro małż jedzie na zajęcia wiec spedze dzien przed kompem zamawiajac prezenty swiateczne

a na razie uciekam przed tv bo ze zmeczenia padam

wszystko jest możlliwe i to szybko ja straciłam swojego dzieciaczka 22. 01 tego roku a juz 3 miesiące później chodziłam w ciąży i tez miałam problemy jak plamienie ale teraz obydwie czujemy się dobrze ja i moja kamila, i już niemoge się doczekać terminu to jeszcze tylko 7 tygodni a termin mam na 22.01.o9 czy to przeznaczenia tak tym kieruje czy dziecko czuje kiedy będzie potrzebne i dlatego zmienia date przyjscia na świat, buziaki dziewczynki trzymam za was kciuki

O Kwdziewa,to rzeczywiście już finał tuz tuz.Dawno Cię nie było.Tylko się nie zapomnij pochwalić córeczką:tak:
Modroklejka, a jak z tym łożyskiem,skoro po sklepach śmigasz.Przesunęło się?
Ta miseczka to pewnie najpilniej potrzebna:rofl2:
Enka,spokojnie,organizm potrzebuje czasu icykle mogą być nieregularne nawet kilka miesięcy.U mnie to na pewno dłużej niz pół roku były cuda niewidy.
Aga irl,a dla kogo tyle jedzonka.Goście bedą?
Buziaki dla wszystkich.Pa.

A my do jutra odpoczywamy u rodziców więc całkowicie nic nie robię nawet nie szykuję małemu jedzenia bo babcia to robi.

szafirek :-) będzie dobrze zobaczysz

Gabi no my z Elwiskiem na lutowkach się spotykamy i na kwietniakach zresztą też

reklama
Wiem,wiem.Elwis się trochę pospieszyła,tak jak Jagoda więc takie mieszane kwietniowo-majowe towarzystwo;-) Jeszcze z majówek to chyba Kamonkazz na lutówkach.
Fajnie masz z tą babcią.Odpoczywaj,już teraz to z górki.Kurcze,zazdroszczę,już własciwie mozesz byc spokojna (ja się w 32 tyg. urodziłam to uważam za bezpieczny termin;-))
Trzymaj się i odzywaj.

Do góry