reklama
Aga,ja też iwdzę dwie
I nie stresuj się,wszystko się jakoś ułoży.Przecież już trójke wychowaliscie,a nie wierzę,żeby zawsze było łatwo i różowo.Przeciez nawet jak ktoś ma pracę,to i tak nigdy nie wiadomo co będzie dalej,z praca,zdrowiem i wszystkim przez nastepne 20 lat.Trzymam kciuki za dzidzię,bo Ty przeciez bardzo chcesz;-)
Szafirku ach Ci lekarze,myslą,że wszystko zawsze książkowo jest.
Miłego dnia.Buziaki.
I nie stresuj się,wszystko się jakoś ułoży.Przecież już trójke wychowaliscie,a nie wierzę,żeby zawsze było łatwo i różowo.Przeciez nawet jak ktoś ma pracę,to i tak nigdy nie wiadomo co będzie dalej,z praca,zdrowiem i wszystkim przez nastepne 20 lat.Trzymam kciuki za dzidzię,bo Ty przeciez bardzo chcesz;-)
Szafirku ach Ci lekarze,myslą,że wszystko zawsze książkowo jest.
Miłego dnia.Buziaki.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dilajla moze i moj maz by poszedl ale nie ma prawa jazdy hehehheh.....poza tym wiem ze te zasilki nie sa takie zle w sumie...no nic....nie bede sie zastanawiac nad czyms czego jeszcze nie ma czas pokaze
marta no jasne ze obladalam .....i moj A i dziewczyny ....hehehhe.....uwoelbiam wszystkie te czesci...efekty....miodzio...ja wogole uwielbiam horrory...
marta no jasne ze obladalam .....i moj A i dziewczyny ....hehehhe.....uwoelbiam wszystkie te czesci...efekty....miodzio...ja wogole uwielbiam horrory...
aga_irlandia
dzieki gabi....
macie racje...jakos sie to wszystko pouklada no nie?inni maja gorzej.....wiec nie mam sie czym martwic wlasciwie,.....
macie racje...jakos sie to wszystko pouklada no nie?inni maja gorzej.....wiec nie mam sie czym martwic wlasciwie,.....
aga_irlandia
ech wy widzicie te 2 kreski a moj A powiedzial ze mam mu pokazac takie prawdziwe bo on zaczyna sie cieszyc a nie wie czy nie zawczesnie....ja mu powiedzialam ze wy widzicie a on na to ze my to wszystko widzimy to co chcemy hehehehh....no nic.....poczekam do nastepnego tygodnia i pojde do lekarza....ale aspiryne lykam juz na w razie co.....dobrze nie?
kinguś
Nie poddam się
Witam :-)
A kreseczkę na teście to ja dobrze widzę
Dziś idę pobrać wymaz na chlamydię a później małe zakupki bo dostałam pierwsze pół mojej pensji
Odpoczywaj sobieDziewczyny melduję się że żyjemy i may się dobrze tylko lezymy i leżymy i podobnie jak Gabi upodobniam się do pączka:-):-)
Ja kiedyś oglądałam teraz to chyba miałabym koszmary po tym filmieno nic...ja bede uciakac w takim razie.....
dzis leci oszukac przeznaczenie 3 hehehhe bedzie co ogladac....oj bedzie....marta ogladasz tez??????
A kreseczkę na teście to ja dobrze widzę
Ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie Będzie dobrze.witam, już jestem po USG i okazuje ze coś jest, i o dziwo pierwszy raz pytano mnie o to kiedy miałabym mieć kolejną miesiączkę, kazano mi zrobić betkę w poniedziałek i wtedy zobaczymy co dalej....
Dziś idę pobrać wymaz na chlamydię a później małe zakupki bo dostałam pierwsze pół mojej pensji
Witam.
Aga ja tam widzę ll krechy i ta druga jest ciemniejsza niz na poprzednim teście i na pewno mi się nie wydaje,a o resztę się nie martw bo wszystko sie poukłada w swoim czasie tak więc głowa do góry:-)
Szafirku jak dobrze ze dzisiaj jednak było coś widac,zrób szybko betkę a co dzien będzie coraz bardziej widac maluszka.
Aga ja tam widzę ll krechy i ta druga jest ciemniejsza niz na poprzednim teście i na pewno mi się nie wydaje,a o resztę się nie martw bo wszystko sie poukłada w swoim czasie tak więc głowa do góry:-)
Szafirku jak dobrze ze dzisiaj jednak było coś widac,zrób szybko betkę a co dzien będzie coraz bardziej widac maluszka.
agi28
a życie toczy się dalej
Szafirku bardzo sie cieszę że którys z lekarzy coś zobaczył. A pytanie o ostatnia @ powinno byc podstawowym pytaniem jakie powinien zadać.jakaś paranoja z tymi lekarzami
Aga IR moja droga ja rowniez widzę dwie krechy. I wydaje mi sie że jak my wszystkie je widzimy to ona naprawdę tam jest
Kingus gratuluje pierwszej pensji w nowej pracy. Nie wiem czy wesz ale są takie przesady że pierszą zarobona kasę trzeba całą wydac na siebie. Więc lec na zakupki i nie oszczędaj
Wszystkie dziewczyny pozdrawiam i życze wam dzisiaj fajnego dnia:-):-):-)
Aga IR moja droga ja rowniez widzę dwie krechy. I wydaje mi sie że jak my wszystkie je widzimy to ona naprawdę tam jest
Kingus gratuluje pierwszej pensji w nowej pracy. Nie wiem czy wesz ale są takie przesady że pierszą zarobona kasę trzeba całą wydac na siebie. Więc lec na zakupki i nie oszczędaj
Wszystkie dziewczyny pozdrawiam i życze wam dzisiaj fajnego dnia:-):-):-)
reklama
Witam dziewczynki w sobotni deszczowy dzionek
Aga ja nie chce krakac ale na moje to ya kreska jest wyrazniejsza niz ostatnio :-);-) a moze zrob płytkowy test one sa chyba dokładniejsze i mam nadzieje ze wszystko sie Wam poukłada
Aga ja nie chce krakac ale na moje to ya kreska jest wyrazniejsza niz ostatnio :-);-) a moze zrob płytkowy test one sa chyba dokładniejsze i mam nadzieje ze wszystko sie Wam poukłada