reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szafirku to szybciutko rob bete,ehh ten lekarz..jak on mogl nic nie widziec brrrr.

Agunia ogladalas wczoraj przeznaczenie?:-).Co do objawow to przeciez takie sa na dzidzie hihi;-),krecha jak bykkkk:tak::-)

pozdrawiam....

reklama
Aga,ja też iwdzę dwie:tak:
I nie stresuj się,wszystko się jakoś ułoży.Przecież już trójke wychowaliscie,a nie wierzę,żeby zawsze było łatwo i różowo.Przeciez nawet jak ktoś ma pracę,to i tak nigdy nie wiadomo co będzie dalej,z praca,zdrowiem i wszystkim przez nastepne 20 lat.Trzymam kciuki za dzidzię,bo Ty przeciez bardzo chcesz;-)
Szafirku:-D ach Ci lekarze,myslą,że wszystko zawsze książkowo jest.
Miłego dnia.Buziaki.

dilajla moze i moj maz by poszedl ale nie ma prawa jazdy hehehheh.....poza tym wiem ze te zasilki nie sa takie zle w sumie...no nic....nie bede sie zastanawiac nad czyms czego jeszcze nie ma:) czas pokaze
marta no jasne ze obladalam .....i moj A i dziewczyny ....hehehhe.....uwoelbiam wszystkie te czesci...efekty....miodzio...ja wogole uwielbiam horrory...:)

ech wy widzicie te 2 kreski a moj A powiedzial ze mam mu pokazac takie prawdziwe bo on zaczyna sie cieszyc a nie wie czy nie zawczesnie....ja mu powiedzialam ze wy widzicie a on na to ze my to wszystko widzimy to co chcemy hehehehh....no nic.....poczekam do nastepnego tygodnia i pojde do lekarza....ale aspiryne lykam juz na w razie co.....dobrze nie?

Witam :-)
Dziewczyny melduję się że żyjemy i may się dobrze tylko lezymy i leżymy i podobnie jak Gabi upodobniam się do pączka:-):-)
Odpoczywaj sobie :tak::tak:

no nic...ja bede uciakac w takim razie.....
dzis leci oszukac przeznaczenie 3 hehehhe bedzie co ogladac....oj bedzie....marta ogladasz tez??????
Ja kiedyś oglądałam teraz to chyba miałabym koszmary po tym filmie :zawstydzona/y:
A kreseczkę na teście to ja dobrze widzę :tak::tak:

witam, już jestem po USG i okazuje ze coś jest, i o dziwo pierwszy raz pytano mnie o to kiedy miałabym mieć kolejną miesiączkę, kazano mi zrobić betkę w poniedziałek i wtedy zobaczymy co dalej....
Ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie :tak: Będzie dobrze.

Dziś idę pobrać wymaz na chlamydię a później małe zakupki bo dostałam pierwsze pół mojej pensji :-D

Witam.

Aga ja tam widzę ll krechy i ta druga jest ciemniejsza niz na poprzednim teście i na pewno mi się nie wydaje,a o resztę się nie martw bo wszystko sie poukłada w swoim czasie tak więc głowa do góry:tak::-)

Szafirku jak dobrze ze dzisiaj jednak było coś widac,zrób szybko betkę a co dzien będzie coraz bardziej widac maluszka.

cześć dziewczyny
byłam wczoraj na fajnej zabawie andrzejkowa,tańczyliśmy przy skocznej muzyce i nagle patrze dziewczyna chyba w 7 mc ciąży wywija na parkiecie o 12 w nocy,no mówię Wam w szoku byłam :szok:

Szafirku bardzo sie cieszę że którys z lekarzy coś zobaczył. A pytanie o ostatnia @ powinno byc podstawowym pytaniem jakie powinien zadać.jakaś paranoja z tymi lekarzami:no::no::no:

Aga IR moja droga ja rowniez widzę dwie krechy. I wydaje mi sie że jak my wszystkie je widzimy to ona naprawdę tam jest:-D:-D:-D

Kingus gratuluje pierwszej pensji w nowej pracy. Nie wiem czy wesz ale są takie przesady że pierszą zarobona kasę trzeba całą wydac na siebie. Więc lec na zakupki i nie oszczędaj:tak::tak::tak:

Wszystkie dziewczyny pozdrawiam i życze wam dzisiaj fajnego dnia:-):-):-)

reklama
Witam dziewczynki w sobotni deszczowy dzionek
Aga ja nie chce krakac ale na moje to ya kreska jest wyrazniejsza niz ostatnio :-);-) a moze zrob płytkowy test one sa chyba dokładniejsze i mam nadzieje ze wszystko sie Wam poukłada

Do góry