reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szafirku to szybciutko rob bete,ehh ten lekarz..jak on mogl nic nie widziec brrrr.

Agunia ogladalas wczoraj przeznaczenie?:-).Co do objawow to przeciez takie sa na dzidzie hihi;-),krecha jak bykkkk:tak::-)

pozdrawiam....

reklama
Aga,ja też iwdzę dwie:tak:
I nie stresuj się,wszystko się jakoś ułoży.Przecież już trójke wychowaliscie,a nie wierzę,żeby zawsze było łatwo i różowo.Przeciez nawet jak ktoś ma pracę,to i tak nigdy nie wiadomo co będzie dalej,z praca,zdrowiem i wszystkim przez nastepne 20 lat.Trzymam kciuki za dzidzię,bo Ty przeciez bardzo chcesz;-)
Szafirku:-D ach Ci lekarze,myslą,że wszystko zawsze książkowo jest.
Miłego dnia.Buziaki.

dilajla moze i moj maz by poszedl ale nie ma prawa jazdy hehehheh.....poza tym wiem ze te zasilki nie sa takie zle w sumie...no nic....nie bede sie zastanawiac nad czyms czego jeszcze nie ma:) czas pokaze
marta no jasne ze obladalam .....i moj A i dziewczyny ....hehehhe.....uwoelbiam wszystkie te czesci...efekty....miodzio...ja wogole uwielbiam horrory...:)

ech wy widzicie te 2 kreski a moj A powiedzial ze mam mu pokazac takie prawdziwe bo on zaczyna sie cieszyc a nie wie czy nie zawczesnie....ja mu powiedzialam ze wy widzicie a on na to ze my to wszystko widzimy to co chcemy hehehehh....no nic.....poczekam do nastepnego tygodnia i pojde do lekarza....ale aspiryne lykam juz na w razie co.....dobrze nie?

Witam :-)
Dziewczyny melduję się że żyjemy i may się dobrze tylko lezymy i leżymy i podobnie jak Gabi upodobniam się do pączka:-):-)
Odpoczywaj sobie :tak::tak:

no nic...ja bede uciakac w takim razie.....
dzis leci oszukac przeznaczenie 3 hehehhe bedzie co ogladac....oj bedzie....marta ogladasz tez??????
Ja kiedyś oglądałam teraz to chyba miałabym koszmary po tym filmie :zawstydzona/y:
A kreseczkę na teście to ja dobrze widzę :tak::tak:

witam, już jestem po USG i okazuje ze coś jest, i o dziwo pierwszy raz pytano mnie o to kiedy miałabym mieć kolejną miesiączkę, kazano mi zrobić betkę w poniedziałek i wtedy zobaczymy co dalej....
Ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie :tak: Będzie dobrze.

Dziś idę pobrać wymaz na chlamydię a później małe zakupki bo dostałam pierwsze pół mojej pensji :-D

Witam.

Aga ja tam widzę ll krechy i ta druga jest ciemniejsza niz na poprzednim teście i na pewno mi się nie wydaje,a o resztę się nie martw bo wszystko sie poukłada w swoim czasie tak więc głowa do góry:tak::-)

Szafirku jak dobrze ze dzisiaj jednak było coś widac,zrób szybko betkę a co dzien będzie coraz bardziej widac maluszka.

cześć dziewczyny
byłam wczoraj na fajnej zabawie andrzejkowa,tańczyliśmy przy skocznej muzyce i nagle patrze dziewczyna chyba w 7 mc ciąży wywija na parkiecie o 12 w nocy,no mówię Wam w szoku byłam :szok:

Szafirku bardzo sie cieszę że którys z lekarzy coś zobaczył. A pytanie o ostatnia @ powinno byc podstawowym pytaniem jakie powinien zadać.jakaś paranoja z tymi lekarzami:no::no::no:

Aga IR moja droga ja rowniez widzę dwie krechy. I wydaje mi sie że jak my wszystkie je widzimy to ona naprawdę tam jest:-D:-D:-D

Kingus gratuluje pierwszej pensji w nowej pracy. Nie wiem czy wesz ale są takie przesady że pierszą zarobona kasę trzeba całą wydac na siebie. Więc lec na zakupki i nie oszczędaj:tak::tak::tak:

Wszystkie dziewczyny pozdrawiam i życze wam dzisiaj fajnego dnia:-):-):-)

reklama
Witam dziewczynki w sobotni deszczowy dzionek
Aga ja nie chce krakac ale na moje to ya kreska jest wyrazniejsza niz ostatnio :-);-) a moze zrob płytkowy test one sa chyba dokładniejsze i mam nadzieje ze wszystko sie Wam poukłada

Do góry