reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
noooo szafirek .....cale szczescie....ci lekarze to mysla ze kazda to ma @ co 28 dni jak w podreczniku a potem zdziwieni.....
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
no wlasnie zgadzam sie z aga Szafirku bedzie dobrze trzymaj sie
dilajla
Czerwcowa mama 2009
Aguś co ty gadasz 2 krechy a ty że @ przylezie chyba za 9 miesięcy;-))))
Te testy są kiepskie, bardzo kiepskie
Ja na nim to ledwo pod światło widziałam kreske a jak zrobiłam w ten sam dzień normalny test płytkowy to była normalnie widoczna kreska
Te testy są kiepskie, bardzo kiepskie
Ja na nim to ledwo pod światło widziałam kreske a jak zrobiłam w ten sam dzień normalny test płytkowy to była normalnie widoczna kreska
aga_irlandia
ha dilajla ja to sie zastanawiam co ja wogole zrobie!!!!!!!!!! podobno zdawac bede dopiero w marcu!!!!!!!!!!!!!!bo trzeba czekac 10 tygodni.....no a wtedy to ja juz brzuch bede miala!!!!!!!!!!!!!1poza tym nie wiem co z A bedzie bo podobno nie bedzie mial pracy od stycznia wrrrrrrrr......nic nie idzie tak jak chce.....a wogole to ja nie mam jezdzic taxi osobowka normalna ale podobno minibusem.....maja kupic.....haha
aga_irlandia
kto mi wogole pozwoli pracowac za kierownica jak bede w ciazy????????????to mnie zastanawia.....ech...mam nadzieje ze sie wszystko pouklada jakos....chcialabym miec te licencje juz w przyszlym miesiacu....byloby lepiej bo jakby co to A bedzie siedzial w domu a ja bede mogla zarobic...a tak...ech......
aga_irlandia
aaa wogole to mi nic nie jest....cycki normalne jak zawsze....objawy przedmalpiaste....glodna jakos specjalnie nie jestem.....
reklama
dilajla
Czerwcowa mama 2009
aga a nie braliscie obcji ze twój mąż by szedłna tą taxówke
skoro ciebie chcą to męża pewnie też by chcieli
z pracą fakt ostatnio kiepsko
naszczęscie u meża w firmie roboty tyle się narobiło że chyba będą jeszcze zatrudniać bo pozwalniali a teraz nie mają rąk do roboty
ale nie martw się tu dają niezłe zasiłki więc nawet jak mąż straci pracę to możecie nawet więcej dostać niż jak pracował
tak przynajmniej ma moja kolezanka mają dwójkę dzieci i jedno w drodze oboje nie pracuja a mają kasy tyle ze jej mezowi nawet do pracy sie nie oplaca narazie isc bo dostaja wiecej i nawet za wynajem im płacą
skoro ciebie chcą to męża pewnie też by chcieli
z pracą fakt ostatnio kiepsko
naszczęscie u meża w firmie roboty tyle się narobiło że chyba będą jeszcze zatrudniać bo pozwalniali a teraz nie mają rąk do roboty
ale nie martw się tu dają niezłe zasiłki więc nawet jak mąż straci pracę to możecie nawet więcej dostać niż jak pracował
tak przynajmniej ma moja kolezanka mają dwójkę dzieci i jedno w drodze oboje nie pracuja a mają kasy tyle ze jej mezowi nawet do pracy sie nie oplaca narazie isc bo dostaja wiecej i nawet za wynajem im płacą