reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

AgaAJ pierścionek prześliczny i kwiateczki też :tak::-):tak::happy::-):tak:GRATULACJE
MArtuś piękna betka oby rosła dalej 3 mam kciuki :-):tak:
Dilajla kochanie aż się popłakałam przepiękne zdjęcie jak ten czas szybko leci już 12 tc :-)
Syluś skarbie co z Tobą odezwij się proszę bo się martwię :-(
Edytka
mam nadzieje, że u Ciebie lepiej przykro mi, że lekarze tak się zachowują dlaczego skreślają człowieka ? nasza służba zdrowia jest okrutna skąd ja to znam . . . ach smutno. . .przytulam Cie kochanie i prosze odezwij się
Also przykro mi spowodu twojej mamy wiem jak to boli ale najważniejsze, że ona się nie poddaje i niezałamuje
Szafirku mam nadzieję, że na jutrzejszym USG lekarz w końcu zobacy fasoleczkę i ty też bo ten to chyba jakiś konawał był :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
AgaAJ 3maj sie kochana co ma być to będzie ten u góry wie co robi , że wystawia NAs ciągle na próby ja wiem, że dasz rade silna kobieta z Ciebie i tak łatwo się nie dasz :happy::-):tak::-):tak::-):happy:
Jeżyk tak patrze na Twój suwaczek i az oczom nie wierze juz połmetek jeszcze troche i sie kochana rozpakujesz a teraz ładnie leżeć razem z GAbi dacie rade dziewczynki wierze w WAS
Mirka ciesze sie, że u Ciebie wszystko dobrze oszczędzaj się i odpoczywaj ładnie niech nam juniorek rośnie zdrowo
Pozostałe dziewczynki pozdrawiam serdecznie i przepraszam ale nie pamietem wszystkich postów
szkoda ze dzis takie pustki no ale coz niektorzy juz swietuja andrzejki:tak:;-)
U mnie bez zmian parac zdana nadal nie wiem kiedy sie bronie mieli dzwonic z uczelni ale cisdza pewnie zadzwonia w poniedzialek mam nadzieje ze 3 go bede sie bronic
A teraz sie pochwale bylam dzis z tesciowa w kriokomorze bo jej wykupilismy karnet zeby chodzila (choruje na reumatologiczne zwyrodnienie stawow) i dzis sie odwazyłam i weszłam z nia temperatura bagatela -120 :szok:stopni :szok::eek:byłam 2 minuty pani powiedziala ze to bardzo ładnie jak na pierwszy raz :tak:przecietnie siedzi sie tam tylko 3 min. bylo świetnie :-):-):-)jak bede miala kase wykupie sobie karnet takie wejscie pobudza wszystki hormony do pracy wytwarza sie wieksza ilosc endorfiny czlowiek czuje sie lekii szczesliwy i mogłby gory przenosic:rofl2:leczy sie w ten sposob rozniez depresje wiec jak tak dalej pojdzie to bede mogła moje prochy odstawiac :-) NAPRAWDE POLECAM:-) :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-Da teraz znowu sie rozpislam :rofl2::eek:psoeplasiam i znikam buziole słodkie:-)

reklama
witajcie ponowinie, kurcze az tyle stron doszlo od kad pisalam, mina tylko tydzien i chyba z 50 sie zapisalo echh, staram sie nadrobic ale jestem zmeczona. narazie siedze na l4 do 10.12 i powoli sie zbieram... lekarz powiedzial ze jak cykle beda teraz regularne to mozemy znow sie starac za 3 miesiace a jesli nie to poczekamy 6 miesiecy ale ja sie tak naprawde boje... a jesli znow sie zdarzy to samo??dlaczego tak jest ze osoby ktore nie chca dzieci rodziny jakies patologiczne nie maja problemow a my dziewczyny normalne ktore dbaja o siebie i swoje zdrowie i tak bardzo pragna dziecka maja takie problemy??????!!!! dzis juz nie placze ale mam w sobie zal i smutek oraz strach o to co bedzie dalej....

Wonka....ja jak pierwszy raz po l4 poszłam do pracy to naliczyłam 13 cięzarówek po drodze do domu!!!!!....to nie było smieszne, odechciało mi sie wychodzic ....a teraz? 10 tygodni minęło....2 miesiace, badanka, staranka i upragnione II potem czekanie na pierwsze USG czy dzidzius tym razem sie pojawi i wielka ulga....bo wierz mi myslałam, ze go tam nie bedzie, ale był i biło mu serduszko i łzy szcześcia....wszystkie zasłuzyłysmy na małe szczeście, i sie go doczekamy......na 100%

a moje szczeście postanowiło zastrajkować od rana, kaszka stoi nietknieta...było jedno wielkie NIEEEEE.....:-)...zobaczymy do której bedzie poscic :-)...a może cały dzień? bo juz kiedyś si uparła i nie jadła 2 dni prawie....w koncu sie złamałam i nakarmiłam ja przez sen....ech te niejadki...

Witajcie w sobotnie przedpołudnie

Agusia spóźnione ale szczere życzenia ..... i gratulacje... piękny pierścionek!!!!!!!!!!!!

Szafirku ślepy że nic nie widział???????? trzymam kciuki...

oczywiście nie mam czasu na pisanie więc pozdrowienia dla wszystkich.....

buziaczki

Szafirek kochana jak zawsze ściskam Cię i wiem ze jest dobrze (musi byc)

Wonka trzymaj się kochana już niebawem zobaczysz slonce na horyzoncie

A ja dzisiaj ide do pracy na 12 i nie wim kiedy skoncze bo nie wiem co bede robic (hotel jest pusty niestety) Wieczorem wpadne

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

reklama
witam, już jestem po USG i okazuje ze coś jest, i o dziwo pierwszy raz pytano mnie o to kiedy miałabym mieć kolejną miesiączkę, kazano mi zrobić betkę w poniedziałek i wtedy zobaczymy co dalej....

Do góry