reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jezyk,witaj:-) Ale masz imponujący suwaczek,z 3 na początku (tak jak Elwis,ale się dobrałyście),aż mnie skręca z zazdrości:-p
Szafirku,mocno trzymam kciuki !!! Mojej siostrze kiedyś jakiś pacan na usg wmówił torbiel wymagającą operacji,a to był...pęcherz moczowy.Konowałów nie brakuje.Więc jak wyniki ok,to oby to się okazało tylko czyimś błędem !!!Czekam jutro na wieści.
Spokojnej nocki.
U mnie kolejny przeleżany dzień do odfajkowania:sorry: Kropelka w morzu:baffled:
Paaaaaaaaaaaaa.

reklama
Czesc!!!
SZAFIRKU trzymam kciuki, bedzie dobrze, musi byc!!!! Co my musimy przezyc....

PIXELLA corcia sliczna jest.

Also i Edytko bardzo wam wspolczuje. Nie wiem co to znaczy ale boje sie tego bardzo bo kazdej z nas wczesniej czy pozniej sie to przytrafi... Chorobska sa okropne!!!!

Aguniu aj. gratulacje!!!!!! Piekny pierscien i kwiatuszki!!!!!

Acha i patrzcie juz nastukalyscie 3 tysiace stron!!!! I to tysiac od wrzesnia kiedy ja sie pojawilam. A durna myslalam ze dam rade te 2 tysiace nadrobic, ha ha.... Ledwo czytam na bierzaco.
Agunia Irl. tyle masz na glowie i jeszcze sie tak zamartwiasz, NIE MOZESZ!!!!! Jakos bedzie, tez sobie to powtarzam i wciskam!! Moj maz dzis byl na kontroli i dowiedzial sie ze jeszcze 2 miesiace zwolnienia i potem min. miesiac rehabilitacji. Juz siedzi 5 msc w domu. A kredyt kto mi bedzie placil? A malo to to nie jest

czy a mam obsesje?czy wam sie tez wydaje,ze wszystkie inne kobiety wokolo sa w ciazy i nic im sie nie dzieje?czy ja zrobilam cos zlego ze mnie to spotkalo???
lapie ostatnio doly straszne.
bardzo bym chciala byc znowu w ciazy jak najszybciej i boje sie ze sie nie uda
a z drugiej strony boje sie ze jak bede to sytuacja sie powtorzy i nie wiem czy dam rade:-(
dziewczynki powiedzcie ze tez tak macie,ze nie jestem sama:hmm:

Wonka ja też tak mam i chyba każda z nas.Ja dziś też mam mega doła bo czekając w poczekalni u gina naoglądałam się dziewczyn z dużymi brzuszkami i zdałam sobie sprawę,że ja miałabym już tylko tydzień do porodu.A jedna z dziewczyn opowiadała na głos jak chciała usunąc ciąże na początku bo jej psuła plany.

Karola jak ja bylam u ginia i widzialam jak dziewczyna z taka niechecia pokazywala mezowi swojemu zdjecie ich dzidziusia to sie poryczalam.
to ja czekam na ten moment i marze o tym a ktos to traktuje jak kare!!!!!!!

Kochane dzień dobiega konca a ja mam juz dość siedzenia w kuchni...jutro dokonczę....hihi....
stronek przybywa w szalonym tempie....w maju jak ja TU przyszłam było 800 stronek....

Wonka...ja takze myślę,ze wszystkie tak mamy...i to noralne w naszym przypadku....
Widzimy kobietki z brzuchami które nie zawsze są z tego zadowolone...a my pytamy siebie dlaczego zycie jest takie okrutne...
Strach....hyyy...zawsze juz w nas bedzie...ja nadal boję się i strach przezwycięza niestety nad "ochotą"kolejnej ciązy....nie wiem jak to bedzie...zielone swiatełko mam juz od wrzesnia ale nie myśle nawet o tym.Na początku tez chciałam od razu byc w ciązy...a im dłuzej się zastanawiam tym więcej watpliwości.....
SZafirek....musi być dobrze,tak jak piszą Ci dziwczynki...trzymam kciuki...
Sylunia...a Ty kochana gdzie?
Mała.........?czekamy...
Andzi.....dziekuje;-)
Edytko...;-)
Pixelka....Wika jest cudowna....
Gabi...jeszcze troszkę i u Ciebie tez bedzie 3 z przodu.....
Jezyk...miłego "pączkowania"....zdrówka...
Agunia Ir....więcej wiary...
Niusia...trzymam kciuki za obronę....
"Brzuchatki"..pogłaszczcie Maleństwa.....

Dziewczynki jestescie kochane,tak wiele miłych słów i zyczen nie "dostałam"nigdy w swoim zyciu.
DZIĘKUJĘ WAM Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!

Wszystkie Was pozdrawiam...i zyczę miłych snów!!!

reklama
Do góry