reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
znajdzie? gdzie jak tu teraz przez te pieprzona recesje to wszystko pada?kolega z uprawnieniami na prace na wysokosciach z wielkiej budowy zostal zwolniony....prawie rok temu.....i dalej na zasilku jest....i nie ma pracy

Wiem już co z mamą. Jeden guz urósł do 3,5 cm, a w drugim miejscu albo kilka obok siebie albo jeden 7,5 cm. Najprawdopodobniej to jest kilka tych guzów, które było widać na tomografie we wrześniu. Na usg tego nie odróżnią. Na szczęście nie poszły przerzuty dalej. Mama w dobrym stanie psychicznym.

Dobra zmykam, bo zaraz wyjeżdżamy.

Aga_irl, będzie dobrze. Na pewno wszystko się ułoży!

Pixela,śliczna księżniczka.
Aga,a to Ty nas zawsze pociesasz.Ułoży się wszystko zobaczysz,co ma być to będzie.
ja z M tez miałam taką kreseczkę,że jej w ogóle nie było widać;-)
Niecierpie bez myszki pisać,wrr.I tak jedną ręką.

ech......nie bardzo mi sie to podoba.....mialam miec te prace wlasnie na w razie czego....jakby sie cos dzialo to zawsze moge zarobic....a tak...ech.....nie chce mi sie nawet o tym myslec....normalnie pierwszy raz dzis pomyslalam ze byloby dobrze gdyby @ przyszla jednak....
wiem wiem...nie powinnam tak mowic ani nawet myslec...ale.....naprawde....my mamy dzieci.....nie jestesmy sami.....i to jest problem....za 200 euro tygodniowo z zasilku w razie co to raczej nie wyzyjemy.....a rent 800 euro....a jedzenie?paliwo?szkoly?wrrrrrr a oszczednosci nie starcza na dlugo....

reklama
Do góry