reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jestem znowu na chwileczke jakis taki zabiegany ten dzionek mam

agus spokojnie a wszystko bedzie ok dacie rade kto inny jak nie Wy

pixella ale slicznosci mala ksiezniczka

agnieszka Aj piekny prezent i piekne swieto

edytko tak jak pisalam zakrecony mam dzionek jakas taka nerwowa jestem
szafirku kciuki trzymam
also spokojnej podrozy myslami jestem z wami i twoja mama
uciekam buzka

Ostatnia edycja:
Aguś AJ, piekny pierścionek, piękne róże, PIEKNEGO ZYCIA CI ZYCZĘ DO TEGO!
Pixelko, ale masz aniołka w domu, fiu fiu..
Agus Irl, to do Ciebie niepodobne, Ty tu NAS podnosisz zasze na duchu a dziś co z Tobą? Hormonki ciążowe dają się we znaki?
Gabi, cieszę się,że szyjka się nie skróciła, jak napisałaś 3 tyg do przodu, oby tak dalej.

Also, tez wiem co czujesz, przykro mi bardzo. Trzymaj sie i uważaj na siebie.

Pozostałe koleżanki serdecznie przytulam.

Szafirku, myslę o Tobie.
Edi..

aga twój m napewno bardziej obrotny nz ten kolega i juz ma cos na oku....w Polsce duzo ekip ciagle szukają, zawsze może przyjechac do Paracy do polski na jakis czas....ja szukam ekipy do sufitów podwieszanych juz 2 miesiące i ciagle nie mam....a ja miałam to goscie uciekli z wczesniejszej budowy wiec ich odwołalismy ...a druga ekipa po prostu nie przyszła...widocznie lepsza fuche podłapali....teraz maam telefony do klejnych dwóch...nie tak łatwo....

Wika bardzo dziekuje za wszelkie komplementy...ale wszystkie małe dzieci sa piekne i słodkie :-)

Jak zaszłam w ciąże, bralam tabletki antykoncepcyjne - taki psikus wyszedł
Teraz czekam bo mam przerwe 7 dniowa i czuje sie jakbym znów była w ciazy , co za uczucie

Pixelko śliczna panienka!!!
Aguś AJ gratulacje, śliczny pierścionek:tak::tak::tak:.
Aguś Irl, kto jak kto ale Ty dasz rade na pewno. Jesteś bardzo silna. Musisz wierzyc ze się wszystko poukłada.
Also przytulam Ciebie mocno.Pomodle się za Twoją Mamę.
Szafirku czekamy......
Ściskam Was wszystkie

Witajcie.:-)

Dilajla śliczne żdjęcie:tak:

Wróbelek ja bym poczekała na zaufanego lekarza,

Syla coś ta twoja @ się ociąga a może jednak?:-)A może lepiej jak bys poszła do lekarza?

Słodziutka wiem co czujesz w związku z mamą i jak jest ciężko,mój tata dziś dostal gorączki i teraz czekamy czy to w związku z raną pooperacyjną czy co gorsza zapalenie płóc.

Gabi cieszę się że u ciebie lepiej ale i tak lepiej poleż jeszcze:tak:

Szafirek i jak ? czy już po wizycie?czy jesteś spokojniejsza?

Lanselotka przytulam,ja też staram się już 5 miesięcy i nic ale zobaczysz i na nas przyjdzie pora:-)

Pixella ale jedzonko sobie szczeliłaś,ta kapusta kiszona na majonezie to mnie zgjęła:-DA córeczka śliczna:tak:

Aga Irl nie martw się,wszystko się ułoży,a może sytuacja jeszcze się zmieni i M nie zostanie bez pracy?

reklama
Agnieszka Aj w dniu Twoich urodzin życze ci byś była szczęsliwa i kochana,by rozwiały sie wszystkie problemy i spełniły najskrytsze pragnienia.A najbardziej ci życzę ty wiesz czego,tego maleńkiego szczęscia:-):-):-)

Brylant i róże przepiękne:tak::tak::tak:

Do góry