reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja dziś byłam u gina,przebadał,zrobił usg i nic nie stwierdził,tzn stwierdził że jestem zdrowa,wprawdzie podejrzany był przy badaniu zwykłym prawy jajnik ale na usg wszystko w porządku.Z moich krótkich @ trzeba się tylko cieszyc,jako że mnie pobolewa podbrzusze bardzo często to zlecił jeszcze badan ie CRP,no i usg piersi bo są guzki które trzeba zdjagnozowac,byc może to zwykłe guzki bo mam je w obu piersiach po tej samej stronie,więc może taki ich urok.Ale i tak się boję:-(No i zaproponował,żeby może zbadac M .

reklama
witam
Cześć kobietki tak długo mnie nie bylo..:-( ale zmarł mi dziadziuś dostał udaru i w ciągu 5 dni odszedł a teraz jakoś smutno i dziwnie...
Bardzo mi przykro:-(

Aga Aj życzę wszystkiego najlepszego w tak wspaniałym dniu

fioletowe_kwiatuszki.jpg

witajcie,przyszlam sie tylko przywitac.Zaleglosci moze nadrobie pozniej bo jak zwykle duzo piszecie.
U mnie dzis mdlosci i zawroty glowy.Wynik bety z poniedzialku-2908,ze srody 6346,to na tyle u mnie.Mam nadzieje,ze u Was wszystko w porzadeczku,przepraszam ze nie czytalam,wybaczcie.paaa
Piękna betka :-):-):-):-):-)

Dziewczyny melduję się że żyjemy i may się dobrze tylko lezymy i leżymy i podobnie jak Gabi upodobniam się do pączka:-):-) a propo gabi szkoda że nie mieszkasz w moich stronach byśmy razem polezały a i dzidzi miałyby zajęcie;-)

aga piękny pierścionek gratuluje

Witam.... nie mam żadnych wieści a w sumie to co mam to nie jest za dobre otóż dziś na usg lekarz nic nie widział, w co ja nie chcę wierzyć bo przecież badania wskazują ze powinno być dobrze, jutro na 9 mam iść jeszcze raz będzie specjalista od USG....jestem zmęczona dzisiejszym dniem i bardzo bardzo się boję ale nadal mam nadzieję....

Agusia czesto jest ,ze mamy klody pod nogi,byc moze szykuje sie nam podobna sytuacja ale coz ,najwzniejsze zeby dzidzio bylo zdrowe;),wszystko inne przetrwamy;-)

reklama
ide se chyba jakas kanapke zrobic bo zjadlam dzis tylko miseczke fasolki po bretonsku ktora ugotowalam.....i to dopiero o 15:) wiec najwyzsza pora cos zjesc chyba....ech....zaraz wracam...mam nadzieje ze was tu przybedzie....

Do góry