A ja dziś byłam u gina,przebadał,zrobił usg i nic nie stwierdził,tzn stwierdził że jestem zdrowa,wprawdzie podejrzany był przy badaniu zwykłym prawy jajnik ale na usg wszystko w porządku.Z moich krótkich @ trzeba się tylko cieszyc,jako że mnie pobolewa podbrzusze bardzo często to zlecił jeszcze badan ie CRP,no i usg piersi bo są guzki które trzeba zdjagnozowac,byc może to zwykłe guzki bo mam je w obu piersiach po tej samej stronie,więc może taki ich urok.Ale i tak się boję:-(No i zaproponował,żeby może zbadac M .
reklama
kinguś
Nie poddam się
witam
Aga Aj życzę wszystkiego najlepszego w tak wspaniałym dniu
Bardzo mi przykro:-(Cześć kobietki tak długo mnie nie bylo..:-( ale zmarł mi dziadziuś dostał udaru i w ciągu 5 dni odszedł a teraz jakoś smutno i dziwnie...
Aga Aj życzę wszystkiego najlepszego w tak wspaniałym dniu
Piękna betka :-):-):-):-):-)witajcie,przyszlam sie tylko przywitac.Zaleglosci moze nadrobie pozniej bo jak zwykle duzo piszecie.
U mnie dzis mdlosci i zawroty glowy.Wynik bety z poniedzialku-2908,ze srody 6346,to na tyle u mnie.Mam nadzieje,ze u Was wszystko w porzadeczku,przepraszam ze nie czytalam,wybaczcie.paaa
Dziewczyny melduję się że żyjemy i may się dobrze tylko lezymy i leżymy i podobnie jak Gabi upodobniam się do pączka:-):-) a propo gabi szkoda że nie mieszkasz w moich stronach byśmy razem polezały a i dzidzi miałyby zajęcie;-)
aga piękny pierścionek gratuluje
aga piękny pierścionek gratuluje
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Witam.... nie mam żadnych wieści a w sumie to co mam to nie jest za dobre otóż dziś na usg lekarz nic nie widział, w co ja nie chcę wierzyć bo przecież badania wskazują ze powinno być dobrze, jutro na 9 mam iść jeszcze raz będzie specjalista od USG....jestem zmęczona dzisiejszym dniem i bardzo bardzo się boję ale nadal mam nadzieję....
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
szafirek jak to nic nie widzial>????????????????????????
aga_irlandia
dziewczyny dzieki za slowa otuchy.....ja wiem ze dam rade....ale strasznie nie lubie jak mi sie tak wszystko nie uklada po mojej mysli niestety....no nic.....zobaczymy....
aga_irlandia
ech marta.....obys miala racje......
reklama
aga_irlandia
ide se chyba jakas kanapke zrobic bo zjadlam dzis tylko miseczke fasolki po bretonsku ktora ugotowalam.....i to dopiero o 15 wiec najwyzsza pora cos zjesc chyba....ech....zaraz wracam...mam nadzieje ze was tu przybedzie....