reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Abereska napewno to nie Twoja wina,niestety najczesciej nie poznaje sie przyczyny poronienia.Dla pewnosci porob sobie rozne badania przed nastepna proba:tak:

Chyba nienadążam z podziekowaniami.....Dziekuję kochane....
Wiecie nawet nie zdajecie sobie sprawy ile zdjęć napstrykałam....ale zadne nie jest wyrazne....buuuuuu.....ale wpadłam na pomysł ze moze komorką cosik zdziałam .....i sorki,ze takie nie wyrazne.......ale....lepsze niz z aparatu....
.....brylaty.........:szok:

Hej,Aga no no pięknie:-)
Też kiedyś dostałam brylant,ale daaaawno temu:sorry:
Leże,leżę,ale bardziej przypominam pączka niż placka:-p
Myszka mi się zepsuła.Dziecko po mnie skacze,więc przepraszam,ale tylko pozdrawiam:happy:

Agusia no pieknie pieknie a co o zareczyny??;p;p:-p:-p,piekny [ierscionek i piekne kwiaty..ale masz cudny dzien hm;-):tak:

Abereska testow na bete nie ma bo to sie bada zawartosc tego hormonu we krwi czyli musisz isc do laboratorium tam Ci pobiora krew i z tego wynik.co do badan to moj lekarz kazal mi tylko zrobic toxoplazmoze bo mam psa,raczej na wlasna reke trzeba robic badania,zreszta wiekszosc i tak jest platna

Lanselotka- witaj i Ty również na tym forum. Okoliczności napewno nie takie miłe... lecz cóż..
Mówisz że 6 miesięcy staracie się i nic. A czy robiłaś jakieś badania po poronieniu?
Edytko wyniki histopatologiczne nie wykazały żadnej przyczyny gin sugerował wadę genetyczną żadnych innych badań nie robiłam a standardowe które robiłam na początku ciąży typu toksoplazmoza itd wyszły ok

Lanselotka to co mi przychodzi do glowy i co znam to zrob badania na prolaktyne,progesteron to podstawa,przydalby sie monitoring czy wogole masz owulacje i jakie sa te jajeczka, test po stosunku to sa takie podstawy

reklama
Do góry