reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aguś, piękne kwiaty i piękny pierścionek, w końcu jak piękna dziewczyna, to cała oprawa też musi być piękna!!!

Dziękuję dziewczynki za wsparcie. Ja nic nie wiem, bo mama nie wzięła telefonu. Jak coś się dowiem to dam znać.

A to zdjecie mojej córeczki...ech ale urosła :-)

Załączniki

• WIKI.jpg
    WIKI.jpg
    110,5 KB · Wyświetleń: 53
Lanselotka - to mało. Wynik histop. to podstawa przy wypisie ze szpitala. A nie robiłaś poziom hormnów? Tsh? ft4? Progesteron? Wiesz jest tutaj osobny watek badania po poronieniu. Mozesz tam zaglądnąć.. ale wymienie Ci te podstawowe.. które przy problemach z zajsciem mogą się przydać:
wiec tsh i ft4, progesteron,lh,testosteron
posiew z kanału szyjki macicy na np. takie bakterie jak chlamydia,ureoplazma,mycoplazma.Bo te bakterie mogą prowadzić do poważnych problemów z zajściem w ciąze. Tak ma moja najlbiższa koleżanka. Własnie leczy się na chlamydię.
A czy masz jakieś problemy typu PCO? Tzn policystycznych jajników?
Chyba tyle z takich badań co mogłabyś sobie zrobić.
Bo toxo czy cytomagalie to już za późno by wiedzieć czy to była przycyzna poronienia itd.

Aguś jejku.. nic dodać nic ująć. PIEKNE!!!! JEJKU!! zazdroszcze ale tylko tak pozytwynie

Dzięki dziewczyny.
Trzeci cykl obserwuję się i mierzę temperaturę - i wynika z nich, że owulacja jest, ale jaka i co z hormonami tego faktycznie nie wiem, wiec po świętach chyba wybiorę się do gina.

Ostatnia edycja:
Lanselotka testy owulacyjne,temperatura ani sluz nie sa w stanie pokazac czy ta owulacja rzeczywiscie jest to sa tylko zmiany hormonalne ktore podwyzszaja temp,jest pik lh w testach owulacyjnych ale jajeczko moze np nie pekac a tego Ci juz tem,testy czy inne objawy nie pokaza,tylko monitoring.

Pixelka slicznosci ta corcia:-):-):-):-):-):-)

reklama
jestem....
kupilam dzis znowu dwa testy....
a wogole to jestem przybita czy dobita.....co za roznica....
rozmawialam dzis z pracodawca mojego meza.....prawdopodobnie do grudnia bedzie pracowal ale od nowego roku juz nie!!!!!!!!ciezko wogole tu jest z praca i jego tez to chyba dotknie....nie wiadomo co bedzie wrrrr....poza tym ja podobno bede mogla te licencje zrobic dopiero w marcu!!!!!!!!!!!!normalnie masakra....nawet pracowac nie bede mogla.....jesli ciaza sie potwierdzi to nie wiem....nie tak mialo byc.....masakra......i niech mi ktos powie ze 3 razy poronienie to nie byl znak zeby wiecej nie probowac????????mam dosc....

Do góry