Aga Aj wszystkiego najlepszego Ci życzę, dużo szczęścia, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń!
Aga_Irl gratuluję! Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze. Dopytaj się lekarza o te przytulanki, wiesz lepiej dmuchać na zimne. Mi też ciąża 2 razy obumarła i miałam wywoływane poronienie i za drugim razem i teraz miałam absolutny zakaz i to zanim zaczęłam plamić, czyli w momencie kiedy teoretycznie wszystko było dobrze. Wierzę jednak, że tym razem będzie z dzidzią wszystko ok. I nie przemęczaj się, nie dźwigaj itp. Wiem, że te wszystkie rady mogą wkurzać i że ciąża to nie choroba. Ja jednak stwierdziłam, że wolę nawet trochę przesadzać i mam gdzieś co inni myślą, najważniejsze jest teraz dla mnie dobro mojego maleństwa.
Witam też nowe dziewczynki i przytulam mocno. Szkoda, że nasze nas po stracie ciągle przybywa. Uwierzcie, że dla Was też jeszcze zaświeci słońce!
Nie było mnie długo, bo miałam gości. Jedni pojechali wczoraj, drudzy dzisiaj. Wczoraj po prostu padłam, pół dnia przeleżałam. Niby miałam wcześniej wszystko przygotowane, ale i tak to jednak jakiś obowiązek. Teściowa wczoraj posprzątała w chacie, ugotowała obiad a ja leżałam. Dzisiaj czuję się dobrze, jestem tylko smutna i zmartwiona. Moja mama gorzej się czuje, dzisiaj idzie na usg. Boję się, że będzie gorzej i że się załamie. W ogóle boję się, żeby nic złego nie wydarzyło się przed Świętami. Proszę pomódlcie się za nią o 15:00, bo ma mieć to usg. Mieliśmy na weekend jechać do znajomych do Poznania, ale chyba jutro już od nich wyjedziemy i pojedziemy jeszcze do rodziców, bo już mamy 2 miesiące nie widziałam. A za tydzień pojadę do nich na parę dni, żeby trochę z nimi pobyć.
Szafirku kochany dobrze, że jesteś pozytywnie nastawiona. Trzymam mocno kciuki. Ja nie będę miała jak już dzisiaj sprawdzić czy wszystko u Ciebie ok. Buziaczki.