reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga Aj wszystkiego najlepszego Ci życzę, dużo szczęścia, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń!

Aga_Irl gratuluję! Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze. Dopytaj się lekarza o te przytulanki, wiesz lepiej dmuchać na zimne. Mi też ciąża 2 razy obumarła i miałam wywoływane poronienie i za drugim razem i teraz miałam absolutny zakaz i to zanim zaczęłam plamić, czyli w momencie kiedy teoretycznie wszystko było dobrze. Wierzę jednak, że tym razem będzie z dzidzią wszystko ok. I nie przemęczaj się, nie dźwigaj itp. Wiem, że te wszystkie rady mogą wkurzać i że ciąża to nie choroba. Ja jednak stwierdziłam, że wolę nawet trochę przesadzać i mam gdzieś co inni myślą, najważniejsze jest teraz dla mnie dobro mojego maleństwa.

Witam też nowe dziewczynki i przytulam mocno. Szkoda, że nasze nas po stracie ciągle przybywa. Uwierzcie, że dla Was też jeszcze zaświeci słońce!

Nie było mnie długo, bo miałam gości. Jedni pojechali wczoraj, drudzy dzisiaj. Wczoraj po prostu padłam, pół dnia przeleżałam. Niby miałam wcześniej wszystko przygotowane, ale i tak to jednak jakiś obowiązek. Teściowa wczoraj posprzątała w chacie, ugotowała obiad a ja leżałam. Dzisiaj czuję się dobrze, jestem tylko smutna i zmartwiona. Moja mama gorzej się czuje, dzisiaj idzie na usg. Boję się, że będzie gorzej i że się załamie. W ogóle boję się, żeby nic złego nie wydarzyło się przed Świętami. Proszę pomódlcie się za nią o 15:00, bo ma mieć to usg. Mieliśmy na weekend jechać do znajomych do Poznania, ale chyba jutro już od nich wyjedziemy i pojedziemy jeszcze do rodziców, bo już mamy 2 miesiące nie widziałam. A za tydzień pojadę do nich na parę dni, żeby trochę z nimi pobyć.

Szafirku kochany dobrze, że jesteś pozytywnie nastawiona. Trzymam mocno kciuki. Ja nie będę miała jak już dzisiaj sprawdzić czy wszystko u Ciebie ok. Buziaczki.

Hihihihihihiii.....chyba ...NIE..nie wchodziło w grę......
Co do zdjęcia....cierpliwości....kochane....ale jakie róze dostałam....:szok::tak::-D....

Kasiu...cieszy mnie Twoje podejście...tak trzymaj...
Wróbelku...dziękuje.....

Witajcie moje panie!

Aguś AJ!!!! Kochana kobietko...życzę Ci z całego serducha spokoju ducha, pogody w sercu, wspaniałego ślubu, małego kruszka lub kruszynki, 100 lat zdrowia i uśmiechu na Twej pięknej buzi.
Sto lat, Sto lat. Niech żyje, żyje nam!
Sto lat, Sto lat. Niech żyje, żyje nam!
Jeszcze raz!
Jeszcze raz! Niech żyje! Żyje NAM!!
Nich żyje NAM! A kto? Agula!!!:rofl2:

Szafirku myślami cały czas przy Tobie.

Agatko ja Ci dam!!!! Fochy mi tu stroić do mnie :wściekła/y::eek::-D:laugh2:
A teraz gdzie jesteś jak ja jestem?

Agula Irl zobaczymy co z tymi kreseczkami u Ciebie.. aż mnie dziw bierze co i jak!!

Andzi tulę Cię kochanie.

Guska, Allaa, Dilajla, Also kochane brzutaki pogłaszcie brzunio ode mnie.

Gabi a Ty gdzie jesteś że Cię nie ma?:laugh2:

Mika i jak???? Jak się czujecie z Juniorkiem?

Madzia Mordoklejka hej hej? Pamiętasz nas jeszcze :-p:zawstydzona/y:

Witam, Przyłączam się do życzeń......:tak:.
Mam pytanie: co to jest to badanie "beta"? Normalnie w przychodni sie go wykonuje? W czasie ciąży się to wykonuje czy tylko aby stwirdzić?

witam jeszcze raz
agnieszko czekamy na zdjatko ...i zycze Wspanialego dnia:-)

szafirku bedzie dobrze ...trzymam kciuki:tak:

aga spokojnie moje tez byly w pierwszych dniach slabiutkie;-)

pozdrawiam Was wszystkie

biore bromke i calkiem niezle sie czuje a tyle zlego na jego temt se poczytalam posprzatalam zrobilam obiad nastawilam pranie i mam chwile na kawke moje cisnienie za wysokie i bede musiala wybrac sie z tego wzgledu do lekarze pewnie nastepne leki trza bedzie lykac bleee

Also pomodlę się!!!!!!! Napewno.. wiem co to znaczy. Najgorsze jest to że moją mamę niby leczą :angry::wściekła/y: ale nic nie robią!! Po prostu ją "skreślili" a Ona jak sie czuje? Jak się my czujemy jak nikt nic nie chce przy NIEJ zrobić :no::wściekła/y::angry: ręce opadają. Próbowałam już wsyzstkiego, nawet kłótni... ale tylko mamę tym denerwujemy. Mówi teraz że wszyscy czekają tylko na jej "Ś...ć" :-:)-(
Jestem z Tobą Alu... i z Twoją mamą!!! Modle się za Was co dzień!

Karolka z Twoim tatem również :tak:

Agula AJ dawaj zdjątko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze róże ehhhhhhhhhhh jak to pięknie być zakochaną :laugh2:

reklama
Marlena ja brałam Bromergon 1/2 tbl. i też się po nim dobrze czułam. Moja przyjaciółka teraz bierze całą tabletkę i się dobrze czuje. Na ten lek po prostu wiele kobiet źle reaguje, dlatego tyle złych opinii.

Do góry