reklama
allaa
Fanka BB :)
Witaj Guska!
Co u Was??Jak sie czujesz?? Juz choroba sobie poszła???
Mało cos ostatnio Ciebie i Also tez gdzies znikneła:-(
Co u Was??Jak sie czujesz?? Juz choroba sobie poszła???
Mało cos ostatnio Ciebie i Also tez gdzies znikneła:-(
Aga Irlandia ja robiłam teścik w dniu okresu i tez kreseczki były bledziuteńkie, na nastepny dzień dokładnie tak samo prawie nie widoczna, później poszłam na bete i już było 200, dziś juz jest 900. Także według mnie jak jest kreseczka to i fasolka musi być, bynajmniej trzymam za to mocno kciuki )))
Lanselotka
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Ostatnio jednak moje myśli często wracają do wydarzeń sprzed roku. 6 grudnia '07 w 12 tc dowiedziałam się, że moja ciąża obumarła z niewiadomego powodu ... To był najgorszy dzień w moim życiu...
Pół roku pózniej, po zalecanej przez lekarza przerwie, zaczeliśmy ponowne starania - jak na razie niestety bezskuteczne. To już szósty miesiąc starań i jest mi naprawdę ciężko :-(
Pół roku pózniej, po zalecanej przez lekarza przerwie, zaczeliśmy ponowne starania - jak na razie niestety bezskuteczne. To już szósty miesiąc starań i jest mi naprawdę ciężko :-(
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
witajcie moje kochane.....
Bardzo mnie milo zaskoczyłyście....dziękuję Wam za przepiękne życzenia...jestescie kochane....chyba jeszcze nigdy nie dostałam tylu wspaniałych powinszowań.......
Powiem w sekrecie......,ze się ZGODZIŁAM.....
Szafirku.....dać znać...trzymam bardzo mocno kciuki....
Wybaczcie ale zmykam do kuchni....bo muszę jeszcze pare rzeczy przygotować......
Wpadnę jeszcze......miłego dnia...
Bardzo mnie milo zaskoczyłyście....dziękuję Wam za przepiękne życzenia...jestescie kochane....chyba jeszcze nigdy nie dostałam tylu wspaniałych powinszowań.......
Powiem w sekrecie......,ze się ZGODZIŁAM.....
Szafirku.....dać znać...trzymam bardzo mocno kciuki....
Wybaczcie ale zmykam do kuchni....bo muszę jeszcze pare rzeczy przygotować......
Wpadnę jeszcze......miłego dnia...
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Aga Aj sto lat i spelnienia marzen
Dlaczegotak milo cie widziec jak twoje malenstwo
Pozostale dziewczyny caluje i sciskam
Dlaczegotak milo cie widziec jak twoje malenstwo
Pozostale dziewczyny caluje i sciskam
reklama
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Moje kochane wizyta jest o 18 wiec wieczorkiem się odezwę i dam znać co i jak, jestem spokojna i pełna nadziei....
Aguś cudownie teraz pasowało by pochwalić się nowym nabytkiem prozę pięknie o zdjątko pięknej rączki
Aguś cudownie teraz pasowało by pochwalić się nowym nabytkiem prozę pięknie o zdjątko pięknej rączki