reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agnieszka AJ w dniu Twojego święta, z okazji 18 urodzin ( same 18 stki mamy na BB) życzę Ci wielu wspaniałych szczęśliwych i radosnych chwil w życiu i pięknego szerokiego uśmiechu na codzień.

reklama
Aga Irlandia ja robiłam teścik w dniu okresu i tez kreseczki były bledziuteńkie, na nastepny dzień dokładnie tak samo prawie nie widoczna, później poszłam na bete i już było 200, dziś juz jest 900. Także według mnie jak jest kreseczka to i fasolka musi być, bynajmniej trzymam za to mocno kciuki :))))

Cześć Dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Ostatnio jednak moje myśli często wracają do wydarzeń sprzed roku. 6 grudnia '07 w 12 tc dowiedziałam się, że moja ciąża obumarła z niewiadomego powodu ... To był najgorszy dzień w moim życiu...
Pół roku pózniej, po zalecanej przez lekarza przerwie, zaczeliśmy ponowne starania - jak na razie niestety bezskuteczne. To już szósty miesiąc starań i jest mi naprawdę ciężko :-(

Lanselotko współczuje Ci.....:-( Czasem sie zastanawiam i wydaje mi sie ze tym którzy nie chca dzieci - udaje sie bardziej niz tym którzy sie staraja:-(
Ale.....trzeba miec nadzieje i nie poddawac sie.

witajcie moje kochane.....
Bardzo mnie milo zaskoczyłyście....dziękuję Wam za przepiękne życzenia...jestescie kochane....chyba jeszcze nigdy nie dostałam tylu wspaniałych powinszowań.......
Powiem w sekrecie......,ze się ZGODZIŁAM.....:tak::szok::-D

Szafirku.....dać znać...trzymam bardzo mocno kciuki....

Wybaczcie ale zmykam do kuchni....bo muszę jeszcze pare rzeczy przygotować......
Wpadnę jeszcze......miłego dnia...

Aga Aj sto lat i spelnienia marzen

Dlaczegotak milo cie widziec jak twoje malenstwo

Pozostale dziewczyny caluje i sciskam

reklama
Moje kochane wizyta jest o 18 wiec wieczorkiem się odezwę i dam znać co i jak, jestem spokojna i pełna nadziei....
Aguś cudownie teraz pasowało by pochwalić się nowym nabytkiem prozę pięknie o zdjątko pięknej rączki :)

Do góry