reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki,

Szafirek, trzymam kciuki :-) napewno bedzie dobrze!

A mój meżulek skrecił noge na piłeczce...skacze teraz na jednej i sie wścieka....a to chyba ja powinnam sie wsciekać bo znowu wszystko na mojej głowie... :-)...wcale mi go nie żal, mówiłam by nie szedł na piłkę bo jest zmeczony i nie bedzie umiał sie skupić na tym co robi....ale ze mnie niedobra zona hihiih:laugh2:

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Pixella mój M jak ostatnio poszedł grać mecz w za małych korkach(swoją drogą to tylko facet może tak nie pomysleć hihi) to poobdzierał piet do krwi,a paznokcie to mu poschodziły same i 2 tyg na zwolnieniu siedział haha do dzisiaj chce mi się śmiac

Ola, mój m może nawet nie ma zwichniętej tylko stłuczona....ale on taki najmądrzejszy jest :-)...prawie jak ortopeda :-) może na niej stawac tylko go boli, miałam cos takiego w zeszłym roku ...autobus szarpnął i bardzo źle stanełam...ponaciagałam scięgna troszke i zrobił sie w srodku krwiak i to własnie tak bolało, przeszło po 3 dniach....no ale nie dał mi zobaczyć...do ortopedy tez isc nie chce...co za typ :-)

Agnieszko_AJ2811 to dla ciebie:
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

witam

agnieszka AJ
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione
urodziny2.gif

Aga AJ
Dzisiaj Twoje święto życzę Ci:

dużo, dużo, dużo, dużo, dużo i jeszcze więcej
szczęścia, zdrowia, miłosci, spełnienia wszystkich marzeń, tych malutkich i tych najważniejszych, usmiechnietej buźki, żadnych zmartwień.

Cześć kobietki tak długo mnie nie bylo..:-( ale zmarł mi dziadziuś dostał udaru i w ciągu 5 dni odszedł a teraz jakoś smutno i dziwnie... taka pustka taka pustka... zastanawiam sie bo on nie wiedział o moim aniolku nie chciałam mu jakoś na stare lata dodawac zmartwień i teraz mysle czy sie spotkaja :sorry: a może to mój aniołek mu pomógł na tamtym świecie???!!! w ciągu dwoch miesiecy odeszły dwie osoby troche za dużo....
pozdrawiam wszystkie dziewczyny

reklama
Do góry