reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga mój tez ma Andrzej ale cale szczescie nie lubi robic imienin, jednak sie nie zdziwie jak jego bracia z zonami przyjda :)

Gabi fajnie ze wróciłas do nas , zapewne bez netu teraz zycia bywa ciezkie, moze nie tyle bez netu co bez Nas:-)

Ten Twój suwaczek niezle mknie do przodu :tak:Mozna powiedziec smiało ze jestes na półmetku :-)

reklama
Witam Was dziewczynki!może jeszcze mnie pamiętacie :-)dzisiaj odebrałam wyniki z BetaHCG i wyszło ze mam po dwoch tygodniach od poronienia 335 i niewiem co z tego wynika ,moze ktoś mi napisze o co w tym chodzi .Z góry dziękuję i pozdrawiam :-)

A mialaś zabieg?
Bo taki wynik moze oznaczać,że macica nie jest dokładnie oczyszczona:zawstydzona/y: Ale lepiej się skonsultuj z lekarzem.Na pewno jest potrzebne usg.

no właśnie nie miałam,po poronieniu byłam na sondzie dopochwowej no i stwierdzili ze macica i jajowody sa czysciutkie,az sami byli w szoku,ale Gabi ja te badania na bete robilam jeszcze przed ta sonde tylko na wyniki czekalam 10 dni,a dzisiaj je odebralam,pozdrawiam cieplutko

To może już jest ok.potórz ta betę po prostu.
10 dni,jejku strasznie długo.U nas wynik po 2 godz,a często wcześniej:sorry: Co komu po takim nieaktualnym wyniku:baffled:

Witajcie kochane, przepraszam, że tak mało mnie tutaj

Byłam dziś na usg i jestem przeszczęśliwa choć jechałam do szpitala cała w nerwach
Widziałam moją kruszynkę i pięknie machała do nas rączkami i nóżkami

Przedstawiam Wam moje maleństwo

http://imageshack.us]
dsc00350hq0.jpg

reklama
Do góry