reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A wczesniej(przed wizyta) i to wlasnie po @ mialam isc na wymaz z szyjki. I juz jakby bylo dobrze to bysmy sie starali. Nie wiem czy wy tez tak macie ale ja nie chce zachodzic w lutym czy marcu bo nie chce rodzic na koniec roku, sama jestem z grudnia i nie jest super. Wiem moze przesadzam, aby bylo zdrowe ale tak mi sie wbilo do glowy....

Ale Agus tak bardzo sie ciesze z Ciebie..ciiiiiiiiiiiii.......... Wiem, wiem ale po co sie tak zapieralas? :-) ;-) ;-)

enka ja rodzilam moje dziewczyny w grudniu maju i pazdzierniku.....:) i nie ma znaczenia wiekszego miesiac:):):)osoboscie najlepiej jak dla mnie to wlasnie na koniec roku bo przez zime ci malenstwo podrosnie i na lato jest juz kilku miesieczne.....

Pyzunia ehh przykro mi bardzo,ze taka sytacje mialas,potrzeba czasu i dduuzo sily ale sie uporac z tym choc odrobinke.

Abereska dobrze,ze masz wolne,to jest Twoj czas wiec wykorzystaj go tak jak uwazasz,plakac tez mozna,to normlne.

Niusi@ fajnie,ze napisalas.Widze ,ze idzie u Ciebie wszystko w dobrym kierunku,oby tak dalej no i powodzenia na obronie a literowka sie nie przejmuj,pewnie nikt nie zauwazy.

Selenko bedzie dobrze na usg:),napisz kochana co z tym tsh???

Karola w imieniu swoim i wszystkich zafasolkowanych dziekuje za modlitwe,napewno sie przyda.Buzka
Karolciu czemu obraza z mezuniem hm?moze trzeba pogadac?moze przytul sie pierwsza i powiedz,ze bardzo tego potrzebujesz.Super,ze tata czuje sie lepiej i oby tak dalej. Jak kiepska atmosf w pracy to moze wez wolne,napewno Ci sie przyda.Co do fasolki to spokojnie napewno zafasolkujesz,widze ze juz nowe kolejeczki sie tworza wiec załapiesz sie i Ty:)

Carri buziaki dla Ciebie,milo ze pamietasz o mnie:)

Alutka exxtra,ze dostalas podwyzke,fajny prezent na Swieta no i ten czas 9 miesiecy...fakt magicznie brzmi;-);-)

Dosia witaj,zauwazylam,ze masz avatarek taki jak ja kiedys mialam...wielbiammm maki i słoneczki :-).Zazwyczaj opcja pustego jaja sie nie powtarza wiec jest wiecej % na plus niz na minus,trzymam kciuki i nie zamartwiaj sie.Zycze wspanialego widoku serduszka:tak:

Wrobelku to dobrze,ze Ci bleee:).Co do usg to tez sie zastanwialam i pytalam dziewczyn czy usg szkodzi,otoz raczej nie ale jak mozesz wytrzymac to moze juz niech ten w Pl Ci zrobi?cos Cie niepokoi z ciaza?

Agusia na wiekszym foto widac slabiutka kreske ,tez taka mialam:-p,z kazdym dniem bedzie mocniejsza aaa wlasnie co do testow to akurat te wykrywaja slabiej hcg;) to juz wyprobowalam na sobie hihi.Na takim tescie mialam slabsza ale na plytkowym byla juz mocniejsza;)wiec jest super

Mirciu mam nadzieje,ze bez szpitala sie obejdzie i dieta pomoze ale jak nie to coz sie nie robi dla dobra fasolki a u Ciebie to juz dzidzio nie fasolka,suuper,bardzo Ci kibicuje bo bylabym w podobnym czasie co Ty i uwielbiam patrzec na Twoj suwaczek z łezka w oku;-)

Gabi witaj.Czytajac Twojego posta przestraszylam sie ale dobrze sie konczyl wiec OK.Napewno jest dobrze wszysciusienko,tego co nie zobaczyl do konca dzis zobaczy nastepnym razem:).

Agniesiu jak Twoj humore ?Lepiej ciutke?

Kasik beta po poronieniu utzrymuje sie jeszcze jakis czas,musisz powtorzyc badanie najlepiej w odstepie 48 godzin jesli spada to ok jesli nie to udaj sie do lekarza.

Dilajla jakie cuuudooo,jaka slicna nóżka hihihi,pieknosci:-)

reszte dziewczynek pozdrawiam i sciskam

U mnie bez zmian,czuje sie kiepsko,brzuch boli dalej do tego dzis cos mnie ciagnie hmm jakby w pochwie..tak nisko:-:)-:)-(

Witajcie tylko na chwileczkę

Buziam wszystkie!

Gabi fajnie że wróciłaś do nas!!! Tak elwis przekazała ze nie ma siusiaka :-p:-D

Dilajla!!! Super!!!!!!!!! Piękne zdjecie jeszcze piękniejszy widok na nim!!!

Andzi jestem z Tobą..

Aguś AJ... szkoda że Cię nie będzie buuuuuu

Agatko :-D:tak::-)

Buziaczki dla wszystkich. Brak czasu :zawstydzona/y:

reklama
Do góry