reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Carri, powiem Ci, że po odstawieniu tych zastrzyków czuję się super, jakbym wogóle w ciaży nie była:-) Najgorsze są problemy z cukrem, ale z tym też damy sobie radę!!!! A co do sprzątania, to nigdy nie przemęczam się, poprostu mam juz opracowane takie sposoby, że jest to dlamnie jak spacer:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga ja też taką słabiutka miałam, nawet w dniu spodziewanej,, a więc gratulacje wielkie,,,,,,Witam Gabi,,,,. Mirka,,,,,,,,,, ok ja uciekam,, może potem się odezwę,, bo mam juz w domku neta,,,;-)))))

Hej,nie dam rady wszystkiego przeczytać:zawstydzona/y:
Dziękuję,że się martwiłyście.
U mnie tak jak Elwis pisała,ok,tzn bez zmian na gorsze.
Ja oczywiście sie martwię.Niby gin powiedział swoją regułkę,że "nie widzi nic niepokojącego,co można zobaczyć w badaniu usg,na tym etapie ciąży".Ale w wyniku napisał problemy z oceną morfologii serca płodu.Kilku rzeczy nie zobaczył.Kilka do ponownej oceny (np. ciągłość przegrody międzykomorowej,zastawki jakieś).A gapił się bez słowa w to serduszko z dobre 15 minut,myślałam,że umrę.Ostatecznie napisał "płód bez ewidentnej wady serca,wydolny krążeniowo".No,ale tzn.że nie ma powaznej wady,a nie,że wszystko jest w porządku:zawstydzona/y:
Buziaki dla wszystkich.
Słodziutka super fotka:-D
Pozdrawiam.Pa.

Tak aga,widać potrafię.Oby to była bezpodstawna panika:zawstydzona/y:
Mirka,łozysko juz się prawidłowo ułożyło.
A szyjka bez zmian,czyli w usg (cały kanał,nie tylko pochowoa część) 30 mm.Czyli dolna granica normy.Ponieważ to jeszcze norma to plackiem leżeć nie może mi kazać.Ale podsumował,ze moje postępowanie jest własciwe,skoro udało sie na razie skracanie zatrzymać.Więc nadal głównie leżę.Chcę tą szyjkę oszczędzić,bo niedługo macica zacznie dopiero szybko rosnąć (24-32 tydz.).wtedy się ta szyjka wszystkim skraca.Oby mi na ten najgorszy moment wystarczyło,bo jest jednak malutko.U mnie trzeba brać doswiadczenia z poprzedniej ciąży,że ta szyjka uciekała szybko,mimo leżenia bezwzględnego:zawstydzona/y: Także mały sukces,że na razie zatrzymana.Zawsze to trzy tygodnie do przodu.Ale nie zmienia to faktu,że mam uważać i to bardzo.
I będę.Bo wczoraj się M dowiedział,że będzie bratem:-D a to oznacza,że teraz już musi być dobrze i tyle.
Buziaki.

Cześc..dziewczynki....
Wpadam na chwilke póki jeszcze moge bo chyba juz czas oddac kompa bo to chyba juz jego ostatnie "podrygi":....moze uda mi się jeszcze zaglądać do Was.....:-(...
Gabi...fajnie ze ju jestes....cieszę sie ze jest dobrz...oby tak dalej....
Agus....kreseczki faktycznie bledziuchne ale SĄ!!!!!!więc.....
Edytko....Andzi....Kasiek....;-):-)
Wszystkie Was mocno ściskam.....Syluś....Ciebie to głównie dotyczy....
Miruś...oszczedzaj się .....
Niusia..ja zawsze o Tobie pamiętam...powodzenia....
Carri....Doka,Agi,Ona,Ola,Ptysia,Dosia,Mała,Mordoklejka,Guska,
Dilajla,Katrin,Karolka,Kinguś,Beti,Pyzunia,Alicja,Alutka,Marlenka,
Enka,Cyniczna,Szafirek,Wróbelek,Pixelcia,Allaa,Also,Anesto,
Króliczek,Katja....i Wszystkie niewymienione....zycze duzo optymizmu i zdrówka......

reklama
hejka agus....widze ze ty w pelni gotowosci do jutrze\jszej imprezy co?
a mnie czeka pewnie w sobote ech.....moj Andrzej ma imieniny a 1 grudnia urodziny....no i napewno jakies koledzy przyleza na wodeczke....heheh....i to pewnie tacy co nie maja czasu od tak sobie przyjsc ale jak sie napic to se adres przypomna....ech....

Do góry