reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aguś mi dziś lekarz też powiedział, że teraz już mogę spać spokojnie, że do 12 tyg jest najwięcej poronień a jak nie krwawie to nie mam się co martwić
Wprawdzie nakłamałam że mnie cały czas brzuch boli więc usg zrobili a tak to wiesz jak jest
Teraz kolejne usg będzie w 18tyg czyli za 6 tyg, ale teraz jestem już spokojniejsza
Mnie się nawet wydaje, że ja już czasami czuje ruchy, ale takie słabiutkie i nie zawsze, ale to raczej nie rewolucje jelitowe:eek:

Dilajla jakie cudo masz w brzuszku.
Aga IR gratulacje w końcu sie doczekałaś huuuura
Enka nie martw sie ja też czekam na drugą@ i sie spóżnia już 34 dzień dzisiaj i nic.
Syla szkoda że sie nie udało tym razem:-(, ale pamietam, że kolejny cykl chcesz miec monitorowany. Tym razem sie uda twój gin da ci znać napewno kiedy działać.
Gabi jak fajnie że szyjka sie nie skraca narazie.
Słodziutka dziekuję bardzo!!!!!;-);-);-) Ty to zawsze wiesz jak zrobic dobrz:-D:-D:-D
Kasiek, Ona, AgaAJ, Wróbelek, Kasik, szafirek, Carri, Alutka (ty pracusiu), Mireczko i wszystkie dziewczynki pozdrawiam Was i buziam mocno

heheh dilajla do ruchow to ci jeszcze troszke zostalo....:):):) ale dobrze ze powiedzialas ze cie boli i zrobil usg.....klamstwo w dobrej intencji...ale tu tak trzeba....mi maja robic podobno co 2 tygodnie do konca ciazy ale jak to bedzie to w praktyce moze zobacze....:)
agi nie dziekuje jeszczecze:):):)

a wiecie co?
wczesniej to sie martwilam strasznie ze nie moge byc w ciazy ze praca ten egzamin wazniejszy ale......wlasciwie pracowac moze zawsze a urodzic niestety nie:)czas leci i nie mozemy go cofnac niestety.....tak wiec kochane....jak zdam to popracuje do tej pory do ktorej bede mogla:) a potem sie zbaczy:0 swiat sie w koncu nie zawali no nie?

Jeju moj cykl ma juz 43 dni i nic. Troche czuje tan brzuch ale sama nie wiem co sie dzieje i zaczynam sie martwic :sad:

reklama
Do góry