reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
przepiekne te zdjecie
aga_irlandia
ech no nie wiem czy gratulowac....zobaczymy.....wlasciwie do @ jeszcze troche jest.....a i objawow brak hehehhe......bedziesz mi gratulowac jak mi 12 tydzien minie i wszystko bedzie ok
dilajla
Czerwcowa mama 2009
Aguś mi dziś lekarz też powiedział, że teraz już mogę spać spokojnie, że do 12 tyg jest najwięcej poronień a jak nie krwawie to nie mam się co martwić
Wprawdzie nakłamałam że mnie cały czas brzuch boli więc usg zrobili a tak to wiesz jak jest
Teraz kolejne usg będzie w 18tyg czyli za 6 tyg, ale teraz jestem już spokojniejsza
Mnie się nawet wydaje, że ja już czasami czuje ruchy, ale takie słabiutkie i nie zawsze, ale to raczej nie rewolucje jelitowe
Wprawdzie nakłamałam że mnie cały czas brzuch boli więc usg zrobili a tak to wiesz jak jest
Teraz kolejne usg będzie w 18tyg czyli za 6 tyg, ale teraz jestem już spokojniejsza
Mnie się nawet wydaje, że ja już czasami czuje ruchy, ale takie słabiutkie i nie zawsze, ale to raczej nie rewolucje jelitowe
agi28
a życie toczy się dalej
Dilajla jakie cudo masz w brzuszku.
Aga IR gratulacje w końcu sie doczekałaś huuuura
Enka nie martw sie ja też czekam na drugą@ i sie spóżnia już 34 dzień dzisiaj i nic.
Syla szkoda że sie nie udało tym razem:-(, ale pamietam, że kolejny cykl chcesz miec monitorowany. Tym razem sie uda twój gin da ci znać napewno kiedy działać.
Gabi jak fajnie że szyjka sie nie skraca narazie.
Słodziutka dziekuję bardzo!!!!!;-);-);-) Ty to zawsze wiesz jak zrobic dobrz
Kasiek, Ona, AgaAJ, Wróbelek, Kasik, szafirek, Carri, Alutka (ty pracusiu), Mireczko i wszystkie dziewczynki pozdrawiam Was i buziam mocno
Aga IR gratulacje w końcu sie doczekałaś huuuura
Enka nie martw sie ja też czekam na drugą@ i sie spóżnia już 34 dzień dzisiaj i nic.
Syla szkoda że sie nie udało tym razem:-(, ale pamietam, że kolejny cykl chcesz miec monitorowany. Tym razem sie uda twój gin da ci znać napewno kiedy działać.
Gabi jak fajnie że szyjka sie nie skraca narazie.
Słodziutka dziekuję bardzo!!!!!;-);-);-) Ty to zawsze wiesz jak zrobic dobrz
Kasiek, Ona, AgaAJ, Wróbelek, Kasik, szafirek, Carri, Alutka (ty pracusiu), Mireczko i wszystkie dziewczynki pozdrawiam Was i buziam mocno
aga_irlandia
heheh dilajla do ruchow to ci jeszcze troszke zostalo.... ale dobrze ze powiedzialas ze cie boli i zrobil usg.....klamstwo w dobrej intencji...ale tu tak trzeba....mi maja robic podobno co 2 tygodnie do konca ciazy ale jak to bedzie to w praktyce moze zobacze....
agi nie dziekuje jeszczecze
agi nie dziekuje jeszczecze
aga_irlandia
a wiecie co?
wczesniej to sie martwilam strasznie ze nie moge byc w ciazy ze praca ten egzamin wazniejszy ale......wlasciwie pracowac moze zawsze a urodzic niestety nieczas leci i nie mozemy go cofnac niestety.....tak wiec kochane....jak zdam to popracuje do tej pory do ktorej bede mogla a potem sie zbaczy:0 swiat sie w koncu nie zawali no nie?
wczesniej to sie martwilam strasznie ze nie moge byc w ciazy ze praca ten egzamin wazniejszy ale......wlasciwie pracowac moze zawsze a urodzic niestety nieczas leci i nie mozemy go cofnac niestety.....tak wiec kochane....jak zdam to popracuje do tej pory do ktorej bede mogla a potem sie zbaczy:0 swiat sie w koncu nie zawali no nie?
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
oczywiście że tak Aguś, jeszcze sobie popracujesz - kiedy przyjdzie na to czas
reklama
aga_irlandia
enka moze idz do lekarza?