reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Dziewczynki!!!

Wczoraj byłam u ginka, dał mi skierowanie do diabetologa i udało mi sie wyprosić termin wizyty na 10 grudnia, bo normalnie to ponad miesiąc się czeka. Narazie ginek kazał odstawić cukier, słodycze, i słodkie owoce i napoje. Powiedział, że na początek to pewnie mi dieta cukrzycowa wystarczy, ale możliwe, ze będę musiała się położyć do szpitla...

Pozatym rano wysprzątałam chałupe, bo znajomi postanowili zrobic u mnie spotakanie biznesowe, ja byłam ich łącznikiem, więc przy mnie czuli sie lepiej. Dobrze, ze juz sobie pojechali, bo jestem dzisiaj jakaś śpiąca, głodna i zmęczona...

reklama
a ja juz obiadek ugotowalam....
dzis sa ziemniaczki,mielone i surowka z czerwonych buraczkow.....mialam jeszcze ziemniaki od wczoraj to zrobilam troszke klusek slaskich) i zjadlam z kotletem i buraczkami mniam.....normalnie jakos tak mieso i kielabasa mi smakuje....hehehheh jak nigdy

Mirus a ty nie miałas leżeć..a tu sprz atnie chałup nionioni...jak to mówi moja córka groząc mi paluszkiem:-)

Aga..jakby nic nie było na rzeczy nie miałabyś nawet cienia drugiej kreski...a swoja droga dziwne te testy...ja miałam takie owulacyjne :-)....i w cyklu kiedy zaszłam w ciaze nie wyszły mi nawet dwie takie same kreski...wiec teoretycznie owu nie było heheh....a ciążowy nawet jak wyszedł słabiutki cień kreseczki to zawsze sie potwierdził....

ale dzis mix zjadłam, kanapka z majonezem, jajkiem, szynka i kapusta kiszoną, jak po tym nie peknę to bedzie dobrze...ale miałam taaaka ochotę.....

Dziewczyny ja też zauważyłam, że bardzo dużo kobiet traci swoje maleństwa...Wczoraj jak siedziałam na poczekalni do ginka rozmawiałam z dziewczyna która raz poroniła, a wczoraj zaczeła krwawic w 12 tc...pocieszyłam ją i opowiedziałam swoją historie, widziałam, ze poczuła się lepiej, a jak wyszła od ginka, to była uśmiechnięta, bo z maleństwem było ok...

Aga, ja też widzę drugą kreseczkę... i nie zapeszam, ale... gratu......:-)

Dosia, pewnie, ze Cie pamiętam, i gratuluje fasoleczki!!!!!

Alutka gratuluje podwyższki :)
Szafirku bedzie dobrze , wiem że Ci ciężko czekac do jutra ,ale licze ze bedzie dobrze...Trzeba miec nadzieje - wiem ze latwo sie pisze ale my juz zawsze bedziemy takie strachliwe... Czekamy na jutrzejsze wiesci od lekarza.
Niusia - wierze ze obrona pracy poszła Ci znakomicie :-)
Kasiek ależ sie rozpisala ..... Nono ze jestes w stanie wszytskich zapamietac .
Dosia84 - wierze ze czekanie do tego 11grudnia bedzie straszne.Ale głowa do góry, dobrze ze myslisz pozytywnie - choc wiem ze to dla Ciebie trudne
Wróbelek czyzby dolegliwosci ciazowe Ci dokuczały ze tak dlugo Cie nie było?
Mirus milo ze sie odezwalas, musisz dbac o siebie a nie sprzatac , nono nieładnie ....
Agus ale mialas pyszny obaidek .... mmmm palce lizac

reklama
Huuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa mam internet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2:

Zaraz poczytam,popiszę.Tęskniłam diabelnie:sorry2:
Na razie dziękuję wszystkim,którzy się do mnie dobijali,bardzo mi było miło:biggrin2:
Buziaki.:-D:-D:-D

Do góry