reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga ja kreseczke druga widze na obu testach...

Wróbelek ja bym chyba wolała pójsc do tego zaufanego ginka....

dosia...głowka do góry napewno fasolka tam jest i miewa sie dobrze, ja tez miałam puste jajo ale to podobno baaaaardzo żadko sie powtarza...u mnie biegnie juz 10-ty tydzień :-) i fasolke widziałam 2 razy

widzisz aniu? to dobrze....bo moj A to dzis stwierdzil ze trzeba sie przypatrzec hehheheh....a on sie cieszy jak nie wiem hehehhe.....powiedzialam mu ze za kilka dni powinna byc mocniejsza...ale....zobaczymy...
jak na razie jakos nic mi nie jest....cycki nie sa wieksze ani nie bola....brzuch jakos tez tak nie specjalnie....

Aguś przecież teoretycznie mogłoby nawet nie byc widać kreseczki, a jest!!!!! to świadczy o czymś fajnym:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wróbelek ja tez chyba bym poczekała na naszą krajową opiekę medyczną, na którą czasami narzekamy ale tak naprawdę to opieka nad kobietami w ciąży jest dużo lepsza niż w innych krajach....

No to spadam popracować.....
mówię dobranoc bo pewnie dzisiaj juz nie zajrzę:crazy:

reklama
Do góry