kasiekkm
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki!!!!abrebeska straszni emi przykro,,ale zobaczysz, tak jak zauważyłaś dojdziesz do siebie i jeszcze nie raz bedziesz cieszyć się życiem\Carri no jakbysmy mogli o tobie zapomnieć widze że plany wakacyjne są i bardzo dobrze,,,Syla przykro mi ale uda się wkońcu i tobie,,, zobaczysz Karolka ,,,ja wciąż wierzę ,że na świeta i Ty będziesz się cieszyc 2IIAGA IRL.. wiedizałam i juz,, mówiłam a nie wierzyłaś,,,,hehe wiedziałam,ze nie odpuścisz i sie ua,,,,GRATULACJE....... ja tez pare dni przed miałam bladziutka ze zastanawiałam sie co to???? a brzuch bolał jak na @...jeszcze raz gratki......Słodziutka,,ależ TY masz męża wspaniałego,,, kolacja przy świecach , róza do łóżka,,,, no cud, miód,,heheheh i te piękne Twoje zdjęcie,,, wkońcu,,,,Buziaki dla CIEBIE....SELENKO, ONa,, wiem,,że się boicie,, ja niestety tez,, i nie umiem chyba was do końca pocieszyc bo co moje pocieszenie io słowa jak sama dygam.......ZAFASOLKOWANE,, pozdrawia,,,,strające,,,,,, powodzenia,,,Pyzunia co u CIEBNIE,, tez coś CIę mało......Aga AJ,,,,,,,,,,,,,widziałm na fotkach ,że u ws juz nawet bałwan,,heheh no fajnie,, a jak tam nastrój i sprawy do przodu.....buziaki..Pixelko,, ty to masz energie i pawe,, taka małka niunia i jeszcze tyle czasu dla BB,, fajnie,,,,,,,Szafirek,,,,,, nie martw sie musi być dobrze,,,,Marlenka......... odpuścisz a na pewno się uda i na gwiazdke ogłosisz z Syla i KArolka dobre niusy,,Niusia,, no gratuluje pracy,,, i powodzenia na obronie,,, dasz radę, a propo literówki miałam to samo heheh na 1 stronie,,,, napisałam woj, z dużej litery...heheh ale to nie wpłyneło na ocene,,hehehehtakże nie przejmuj się,,,,,wróbelek,, mło cię,,Cyniczna gdzie się podziewasz........Niewymienione goraco pozdrawiam,,,,,, buziaki dla wszystkich nowych dziewczynek,,,,,
Alutka jak tam w pracy?? jakies plany??
Alutka jak tam w pracy?? jakies plany??