reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki!!!!abrebeska straszni emi przykro,,ale zobaczysz, tak jak zauważyłaś dojdziesz do siebie i jeszcze nie raz bedziesz cieszyć się życiem\Carri no jakbysmy mogli o tobie zapomnieć widze że plany wakacyjne są i bardzo dobrze,,,Syla przykro mi ale uda się wkońcu i tobie,,, zobaczysz Karolka ,,,ja wciąż wierzę ,że na świeta i Ty będziesz się cieszyc 2IIAGA IRL.. wiedizałam i juz,, mówiłam a nie wierzyłaś,,,,hehe wiedziałam,ze nie odpuścisz i sie ua,,,,GRATULACJE....... ja tez pare dni przed miałam bladziutka ze zastanawiałam sie co to???? a brzuch bolał jak na @...jeszcze raz gratki......Słodziutka,,ależ TY masz męża wspaniałego,,, kolacja przy świecach , róza do łóżka,,,, no cud, miód,,heheheh i te piękne Twoje zdjęcie,,, wkońcu,,,,Buziaki dla CIEBIE....SELENKO, ONa,, wiem,,że się boicie,, ja niestety tez,, i nie umiem chyba was do końca pocieszyc bo co moje pocieszenie io słowa jak sama dygam.......ZAFASOLKOWANE,, pozdrawia,,,,strające,,,,,, powodzenia,,,Pyzunia co u CIEBNIE,, tez coś CIę mało......Aga AJ,,,,,,,,,,,,,widziałm na fotkach ,że u ws juz nawet bałwan,,heheh no fajnie,, a jak tam nastrój i sprawy do przodu.....buziaki..Pixelko,, ty to masz energie i pawe,, taka małka niunia i jeszcze tyle czasu dla BB,, fajnie,,,,,,,Szafirek,,,,,, nie martw sie musi być dobrze,,,,Marlenka......... odpuścisz a na pewno się uda i na gwiazdke ogłosisz z Syla i KArolka dobre niusy,,Niusia,, no gratuluje pracy,,, i powodzenia na obronie,,, dasz radę, a propo literówki miałam to samo heheh na 1 stronie,,,, napisałam woj, z dużej litery...heheh ale to nie wpłyneło na ocene,,hehehehtakże nie przejmuj się,,,,,wróbelek,, mło cię,,Cyniczna gdzie się podziewasz........Niewymienione goraco pozdrawiam,,,,,, buziaki dla wszystkich nowych dziewczynek,,,,,
Alutka jak tam w pracy?? jakies plany??

reklama
witam dziewczynki.
nie wiem czy mnie jeszcze ktos pamięta, jezeli nie to moja historia jest bardzo podobna do Waszych. pierwsza wyczekana i upragniona ciąza na poczatku tego roku, ale niestety puste jajo plodowe, pobyt w szpitalu, dwa zabiegi ( pierwszy nieudany) i czekanie na zielone swiatelko. dostałam je pod koniec sierpnia i w pazdzierniu była ostatnia @. jestem juz po pierwszej wizycie u lekarza, jak narazie było widac tylko pecherzyk, lekarz stwierdzil zebym sie nie nastawiała na nic. nastepna wizyta 11 grudnia, to bedzie 8 prawie 9 tydzien. czekam az w koncu usłysze to serduszko... jestem nastawiona pozytywnie, ale strasznie sie boje ze powtorzy sie scenariusz.

Witaj Kasiek,cieszę się,że dobrze się czujesz a strach,no cóż już zawsze z nami będzie.:-)Miałam nadzieję,że do świąt fasolka będzie ale co dzień to ta nadzieja się rozwiewa.

Szafirek wierzę,że jutro zobaczysz bijące serduszko fasolki,jutro jest dzień wspaniałych wiadomości.:tak::tak::tak::tak:

Dosia no to super że jestes nastawiona pozytywnie.... ależ mamy duzo malutkich fasolek:-D..... tak jak juz napisałam - strach pozostanie w nas juz na zawsze......

Cześć dziewczyny. Wiem, że dawno mnie nie było, ale było mi tak strasznie bleeeeeeeee, że nie miałam siły podnieść się z łóżeczka................. Witam nowe dziewczyny i tulę was mocno. A są jakieś nowe fasolki??????????

aaaaaaaaa i prosze doradzcie mi co mam zrobic bo na usg tu chca mnie zapisac dopiero na 12 tydzien, a w polsce bede w 13 tyg u lek. do ktorego mam pelne zaufanie co mam zrobic isc w 12 tyg czy poczekac jeszcze tydzien?????????

reklama
Do góry