reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie bój sie Syla!!!!!!!!!! trzymam kciuki mocno zeby sie udało, daj znać koniecznie jak będą wyniki

dzięki dziewczyny jestescie kochane!!!
caly czas mysle ze jak to nie ciąza to co
ale mam nadzieje
ogromną!!!!
no ale bedzie co bedzie...
jak tylko bede wiedziala napisze!

Witam sie z Wami Kochane!
Syluś ja tez mocno trzymam kciuki:tak::tak::tak:.Bede czekała na wiadomości.
Gabi super, ze u Ciebie wszystko dobrze. Mam nadzieje, ze szybko do nas wrocisz:-):-)

KOchana Edytko!

Wczoraj było Twoje święto,więc przyjmij też moje życzenia.
By wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał sie do Ciebie świat cały,
by wiał dla ciebie wiatr specjalny,który rozwiewa smutki.

Zyczę ci z całego serduszka by wszyskie Twoje najskrytsze pragnienia spełniły się.I bądz z nami!!!!

Wybacz że dopiero dziś składam ci życzenia ale wczoraj mój tata miał operację i po pracy siedziałam u niego do wieczora.Ale wszystko poszło dobrze,boli go to normalne ale operację zniósł dobrze,teraz jest ryzyko,że dostanie zapalenia płuc ale ja wierzę,że tak się nie stanie.

Syla wiem,że się denerwujesz,życzę ci by ta betka dala ci wiele radości,żeby oznajmiła ci tę najpiękniejszą wiadomośc:-)

Wszystkie zafasolkowane dziewczyny trzymajcie się,my tu trzymamy za was mocno kciuki:-)

Kasiek cieszę się,że się odezwałaś,bałam się że coś nie tak.Nie denerwuj się czas szybko leci i zobaczysz swoją fasolkę:tak:
Ja do gina idę w piątek i już strasznie się denerwuję.A jeśli znajdzie coś co każe mi odłożyc staranka?a ja tak bardzo chciałabym zobaczyc ll kreski do świąt o ile wtedy były by radośniejsze.Za tydzień miałam już tulic moje dziecko i jest mi bardzo żle.

Wszytkie dziewczynki gorąco pozdrawiam:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
ale jestem wsciekła
Mąz pojechal wymienic opony i okazalo sie ze jak zmienialam z imowych na letnie wulkanizator przekręcił sruby, i jak nie uda im sie przgwintowac to nowe kosztują 500zł!!! wrrrrrrrrrrrr
chyba kogos dzis udusze!!!!!

syla wiec czekam razem z Toba mam wielka nadzieje ze to jest fasolinka zycze Ci to z calego serca

zaswiadczenie od ksiedza juz mam jupiiiii ale mialam stracha do Niego isc

wczoraj jak bylam u gina byla taka babka na koncowce ciazy i pytam sie jej kiedy rozwiazanie a ona ze 11 grudzien i tak jakos lezka sie zakrecila moja dzidzia miala przyjsc na swiat tego dnia do tego jeszcze jak siedzialam u poloznej wyjela moja karte i widzialam tam moja karte ciazy i ostatnie usg a ta babka lezala pod ktg i sluchala swojego dzidziusia ajjjj ciezko

reklama
Do góry