reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a i od dzisiaj zaczynam lykac bromocorn ciekawe jak na mnie zadziala mial byc bromergon a ze nie bylo w aptece to dala mi zamiennik bromocorn
pisze ze nie mozna pic alkoholu a ja mam iprezke w sobote i nie wiem czy poprostu moge tego dnia nie zazyc tabl? wie ktos?

reklama
pixella staranka juz byly i nadal sa ale jakos nie tak na sile jak bedzie to bedzie Wczoraj gin mi powiedziala zeby o tym nie myslec tylko dzialac i moze do jakiegos psychologa bym sie wybrala a jej na to ze psychologa to ja juz mam hehe przeciez mam Was

Wiec cóż mi pozostaje. Dziękuje Wam raz jeszcze WSZYSTKIM i każdej z osobna że wczoraj pozwoliłyście dzięki Waszej pamieci i życzeniom bym mogła tak wyjątkowo spędzić ten dzień.
Było faktycznie bardzo miło. Jak co roku Wiesiu bardzo się postarał.

Gabi cieszę się że wszystko OK. Własnie na kwietniówkach prosiłam o odpowiedz bo martwiłam się już! Wracaj do NAS! Piekny rysunek Twego M!!!Zdolne dziecko po mamusi??:laugh2::-p

Mika ojjjj nie dobrze z tym cukrem :wściekła/y::angry: ale jak dziewczynki mówią może wystarczy sama dieta? Trzymam kciuki by nic innego nie było potrzebne. Pogłaszcz brzunio ode mnie.

Madzia(modroklejka)- Ty też się oszczędzaj i pisz do nas wiecej!! Nie samymi marcówkami człowiek żyje :-p:confused2: Prosze o wiecej aktywności na tym watku za co z góry dziękuje :-D

Marzenko ale miło jest widzieć Cię tutaj co dzień. Tak się steskniłam za Tobą i Twym postami.Fajnie że jesteś.Rodzice chrzestni :-D kiedy te chrzciny? W świeta czy moze wcześniej?
Ojjjj wiem jak Ci ciężko. Wczoraj jeszcze jak opisujesz wizytę. Ale wkońcu niech już nic nie będzie na przeszkodzie by i WAM się udało i by wkońcu dla Was kochani zaświeciło słoneczko.

Aguś AJ teraz czekam by Tobie zaśpiewać i życzyć zdrówka!! Ehhhh i koniecznie pragnę zobaczyć to cudo co będziesz nosić na pluszku:-p:laugh2:

Agula Irl Ty się czegoś boisz:eek: no nie żartuj sobie. Taka supermenka jak TY??? Uda Ci się zobaczysz. Będziesz dumna że Ci się udało i ze będziesz obcokrajowcem który jeździ na taxi. Życzę Ci spełnienia marzeń... nie tylko o taxi :-p a ja będę mocno trzymać kciuki.

Karolka modlę się co dzięń za Twojego tatę. Niech teraz już będzie tylko z górki!!! Tego Wam życzę z całego serducha, wiem ile to nerwów i stresu kosztuje rodzinę gdy choruje ktoś najbliższy. Trzymaj się dzielnie.A za piątkową wizytę koniecznie już teraz zaczynam kciuki ćwiczyć by na piątek były już mocno wyćwiczone i dały wspaniały efekt.

Sylwia nie muszę Ci mówić że również i ja czekam na wieści od Ciebie!!! Kochana tylko nie trzymaj nas w niepewności!!! Nic nie mówię, pisze więcej by nie zapeszać :tak:

Pati kochana a Ty czemu tak malutko piszesz?:-( Coś się stało? Jak Ci pomóc. Wczoraj nie miałam czasu.. dzisiaj Pati przyjdź to "pogadamy" sobie ...a co :confused2::rofl2::-D I jak promotor? Wynalazł coś w pracy?? Czy już w całości ją zaakceptował? Kiedy obrona?

Andzi... tulę Cię, jestem.... czy mogę zrobić coś wiecej? Daj znać co i jak odpowie pani L.

Szafirku (Kasiu) i czekamy również na dobre wieści od Ciebie w piątek! Widzisz betka ładnie rośnie. A ciąża jest młodsza bo miałaś naprawdę bardzooo długi cykle i stąd wszystko wygląda troszkę inaczej! Będzie kochana dobrze. A wogóle jak się czujesz????

króliczek również dziękuje za życzenia! A czy Ty masz jakieś dzieci? Czy Aniołek w niebie byłby Twoim pierwszym?? Przepraszam za wścibskość...

Kasiek (Kasiu) 8 usg... zobaczysz wtedy już nie tylko maleństwo ale i bijące serduszko. Wieć jak najbardziej warto się uzbroić w cierpliwość!! Kochana choć wiem jak Ci ciężko żyć w tej niewiedzy... Bardzo Ci dziękuje za piękne zyczenia. I ja również się cieszę że wkońcu napisałaś. Niech Ci wkońcu założą ten net... bo to Twoje milczenie :baffled: nie lubię Go.

Alutka i ciesz się ze i u Was nie znaleźli przyczyny... może wkońcu czasem do cholerki jasnej trzeba zgonić "stratę" na ten ulubiony "przypadek" lekarzy?? Wiec jak tylko bedziesz miała siłę i okazję.... walcz o swoją kruszynkę a my będziemy WAM sekundować :-p:laugh2:

Allaa i jak się czujesz z maleństwem? Jejku to juz 14ti3d!!! Ale ten czas mknie do przodu. Po Waszych suwaczkach kochane widać!!:tak:

Also Alu buziaczki dla brzuchatki i okruszka w brzuszku!

pixelka i jak wracasz jednak jeszcze do pracy przed swiętami? Czy jednak zostajesz z Wiką w domku? Czy wszystko zależy jeszcze od stanu w jakim będziesz i jak będziesz się czuć?

guska i jak choróbsko przeszło? Udało Ci się je zwalczyć? Mam nadzieję ze domowe sposoby jednak pomogły.

Dilajla kochana a Wy jak się czujecie w dwupaku? Jak samopoczucie ciążowe?

Agula Mała a co w tej Angli to już netu nie ma:wściekła/y::angry::laugh2::-p

Martuś a Ty jak sie czujesz??? Podobno usg nie zagraża kochana. Jak wszyscy mówią co ma być to i tak będzie. Napewno nie będzie to wina usg.A luteinka która dał ginek napewno nie zaszkodzi tylko pomoże.

Kinguś i jak w pracy? Zaaklimatyzowałaś się już?? Wiesz jakie obowiązki juz masz? Jak Twój uroczy masażysta osobisty :-p:eek::-D:laugh2:??? Dalej tak cudnie masuje jak znam to z Twych opowieści?:confused2:

Nowe dziewczynki pozdrawiam, tulę
pyzuniagaj,doti,ola,króliczek i wiele wiele niestety innych nie wymienionych bo luka w pamieci :zawstydzona/y:

Słodziutka nie wiem jeszcze, moja szwagierka jeszzce nie urodziła a termin niała a w poł listopada więc pewnie przedłuzę zwolnienie, bo nie bardzo chcę słyszeć jeki tesciowej dot biednej córuni...

Edytko jestem i bardzo mnie to cieszy tyle ze w domciu syf straszny i trza zabrac sie za porzadki

opowiadaj tu nam co tam Wiesiu za niespodzianki przygotowal tak wspanialej kobiecie ?
jak Twoje badanka? czy jeszcze na jakies inne czekasz?

chrzciny 6 grudnia

Hej Edytko!
No opowiadaj jak tam wczorajszy dzionek....Wiesiu na pewno spisał się na medal:-):-):-).
Ja czuje sie bardzo dobrze, jak troche sie zmecze to wtedy brzuszek o sobie daje znac, a tak to jest juz ok. Mdłości juz nie ma, tylko apetyt wielki, a najgorsze jest to ze nie wiem na co mam ochote i marudze mojemu M. Bidulek jest taki Kochany i dzielnie wszystko znosi. Dba o mnie niesamowicie. Ostatnio kupił mi buty za 450 zł, ktorych ja ze wzgledu na cene w zyciu bym nie kupiła. Teraz szuka zmywarki, zebym za duzo nie musiala zmywac.....Ale go wychwalilam:-):-):-)
U mnie w domke tez syfek....trzeba zacząc porzadki, ale najpierw zrobie kapusniaczek:-):-)

Marzenko 6 grudzień...fajny dzień na chrzciny. Odpowiadając na Wasze pytania :laugh2: Wiesiu był od rana sobą (bo zawsze jest miły i uprzejmy) ale przyniosł różyczkę ze śniadaniem do łóżka. Potem razem poleniuchowaliśmy.... potem szpital,mama itd.. a wieczorkiem wspaniała obiado-kolacja przy świecach w przytulnym zajeździe.. oraz kino a potem :zawstydzona/y::-p:sorry::laugh2: Było wspaniale!

Pixelko pewnie lepiej przedłuż by nie słuchać o swojej szwagierce!

Allaa butki, zmywarka ale ten M Cię kocha!!!:-p:laugh2::-D Tylko się cieszyc że u Was również OK.

ale jestem wsciekła
Mąz pojechal wymienic opony i okazalo sie ze jak zmienialam z imowych na letnie wulkanizator przekręcił sruby, i jak nie uda im sie przgwintowac to nowe kosztują 500zł!!! wrrrrrrrrrrrr
chyba kogos dzis udusze!!!!!
syla nie wiem czy cię pocieszę ale nam padło tylne zawieszenie i potrzeba 1000 zł:wściekła/y:

słodziutka to pierwsze miało być dlatego się tak denerwuję, że czas płynie nieubłaganie, jakiś masakrycznie wielki zegar biologiczny nagle mi zaczął tykać, przedtem nawet nie myslałam o dzieciach a w tym roku ujawnił się instynkt macierzyński, który zdumiał nawet mojego męża:tak:

reklama
alla łał fajny ten Twoj M
edytko piekny dfzionek mialas oczywiscie ten Twoj M to wspanialy czlowiek
to teraz ja swojego pochwale lol ostatnio zrobil sie kochany i przyniosl mi roze tak bez okazji hehe ale oczy zrobilam a na drugi dzien perfum a jezeli chodzi o staranka to widze ze bardzo chce i nie pyta juz mnie o zdanie ....

pozmywalam a pies lezy w koszu co bardzo mnie zastanawia

słodziutka malpka zniknela supcio Cie widziec

Do góry