Wiec cóż mi pozostaje. Dziękuje Wam raz jeszcze WSZYSTKIM i każdej z osobna że wczoraj pozwoliłyście dzięki Waszej pamieci i życzeniom bym mogła tak wyjątkowo spędzić ten dzień.
Było faktycznie bardzo miło. Jak co roku Wiesiu bardzo się postarał.
Gabi cieszę się że wszystko OK. Własnie na kwietniówkach prosiłam o odpowiedz bo martwiłam się już! Wracaj do NAS! Piekny rysunek Twego M!!!Zdolne dziecko po mamusi??
Mika ojjjj nie dobrze z tym cukrem
ale jak dziewczynki mówią może wystarczy sama dieta? Trzymam kciuki by nic innego nie było potrzebne. Pogłaszcz brzunio ode mnie.
Madzia(modroklejka)- Ty też się oszczędzaj i pisz do nas wiecej!! Nie samymi marcówkami człowiek żyje
Prosze o wiecej aktywności na tym watku za co z góry dziękuje
Marzenko ale miło jest widzieć Cię tutaj co dzień. Tak się steskniłam za Tobą i Twym postami.Fajnie że jesteś.Rodzice chrzestni
kiedy te chrzciny? W świeta czy moze wcześniej?
Ojjjj wiem jak Ci ciężko. Wczoraj jeszcze jak opisujesz wizytę. Ale wkońcu niech już nic nie będzie na przeszkodzie by i WAM się udało i by wkońcu dla Was kochani zaświeciło słoneczko.
Aguś AJ teraz czekam by Tobie zaśpiewać i życzyć zdrówka!! Ehhhh i koniecznie pragnę zobaczyć to cudo co będziesz nosić na pluszku
Agula Irl Ty się czegoś boisz
no nie żartuj sobie. Taka supermenka jak TY??? Uda Ci się zobaczysz. Będziesz dumna że Ci się udało i ze będziesz obcokrajowcem który jeździ na taxi. Życzę Ci spełnienia marzeń... nie tylko o taxi
a ja będę mocno trzymać kciuki.
Karolka modlę się co dzięń za Twojego tatę. Niech teraz już będzie tylko z górki!!! Tego Wam życzę z całego serducha, wiem ile to nerwów i stresu kosztuje rodzinę gdy choruje ktoś najbliższy. Trzymaj się dzielnie.A za piątkową wizytę koniecznie już teraz zaczynam kciuki ćwiczyć by na piątek były już mocno wyćwiczone i dały wspaniały efekt.
Sylwia nie muszę Ci mówić że również i ja czekam na wieści od Ciebie!!! Kochana tylko nie trzymaj nas w niepewności!!! Nic nie mówię, pisze więcej by nie zapeszać
Pati kochana a Ty czemu tak malutko piszesz?:-( Coś się stało? Jak Ci pomóc. Wczoraj nie miałam czasu.. dzisiaj Pati przyjdź to "pogadamy" sobie ...a co
I jak promotor? Wynalazł coś w pracy?? Czy już w całości ją zaakceptował? Kiedy obrona?
Andzi... tulę Cię, jestem.... czy mogę zrobić coś wiecej? Daj znać co i jak odpowie pani L.
Szafirku (Kasiu) i czekamy również na dobre wieści od Ciebie w piątek! Widzisz betka ładnie rośnie. A ciąża jest młodsza bo miałaś naprawdę bardzooo długi cykle i stąd wszystko wygląda troszkę inaczej! Będzie kochana dobrze. A wogóle jak się czujesz????
króliczek również dziękuje za życzenia! A czy Ty masz jakieś dzieci? Czy Aniołek w niebie byłby Twoim pierwszym?? Przepraszam za wścibskość...
Kasiek (Kasiu) 8 usg... zobaczysz wtedy już nie tylko maleństwo ale i bijące serduszko. Wieć jak najbardziej warto się uzbroić w cierpliwość!! Kochana choć wiem jak Ci ciężko żyć w tej niewiedzy... Bardzo Ci dziękuje za piękne zyczenia. I ja również się cieszę że wkońcu napisałaś. Niech Ci wkońcu założą ten net... bo to Twoje milczenie
nie lubię Go.
Alutka i ciesz się ze i u Was nie znaleźli przyczyny... może wkońcu czasem do cholerki jasnej trzeba zgonić "stratę" na ten ulubiony "przypadek" lekarzy?? Wiec jak tylko bedziesz miała siłę i okazję.... walcz o swoją kruszynkę a my będziemy WAM sekundować
Allaa i jak się czujesz z maleństwem? Jejku to juz 14ti3d!!! Ale ten czas mknie do przodu. Po Waszych suwaczkach kochane widać!!
Also Alu buziaczki dla brzuchatki i okruszka w brzuszku!
pixelka i jak wracasz jednak jeszcze do pracy przed swiętami? Czy jednak zostajesz z Wiką w domku? Czy wszystko zależy jeszcze od stanu w jakim będziesz i jak będziesz się czuć?
guska i jak choróbsko przeszło? Udało Ci się je zwalczyć? Mam nadzieję ze domowe sposoby jednak pomogły.
Dilajla kochana a Wy jak się czujecie w dwupaku? Jak samopoczucie ciążowe?
Agula Mała a co w tej Angli to już netu nie ma