reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a i od dzisiaj zaczynam lykac bromocorn ciekawe jak na mnie zadziala mial byc bromergon a ze nie bylo w aptece to dala mi zamiennik bromocorn
pisze ze nie mozna pic alkoholu a ja mam iprezke w sobote i nie wiem czy poprostu moge tego dnia nie zazyc tabl? wie ktos?

reklama
pixella staranka juz byly i nadal sa ale jakos nie tak na sile jak bedzie to bedzie Wczoraj gin mi powiedziala zeby o tym nie myslec tylko dzialac i moze do jakiegos psychologa bym sie wybrala a jej na to ze psychologa to ja juz mam hehe przeciez mam Was

Wiec cóż mi pozostaje. Dziękuje Wam raz jeszcze WSZYSTKIM i każdej z osobna że wczoraj pozwoliłyście dzięki Waszej pamieci i życzeniom bym mogła tak wyjątkowo spędzić ten dzień.
Było faktycznie bardzo miło. Jak co roku Wiesiu bardzo się postarał.

Gabi cieszę się że wszystko OK. Własnie na kwietniówkach prosiłam o odpowiedz bo martwiłam się już! Wracaj do NAS! Piekny rysunek Twego M!!!Zdolne dziecko po mamusi??:laugh2::-p

Mika ojjjj nie dobrze z tym cukrem :wściekła/y::angry: ale jak dziewczynki mówią może wystarczy sama dieta? Trzymam kciuki by nic innego nie było potrzebne. Pogłaszcz brzunio ode mnie.

Madzia(modroklejka)- Ty też się oszczędzaj i pisz do nas wiecej!! Nie samymi marcówkami człowiek żyje :-p:confused2: Prosze o wiecej aktywności na tym watku za co z góry dziękuje :-D

Marzenko ale miło jest widzieć Cię tutaj co dzień. Tak się steskniłam za Tobą i Twym postami.Fajnie że jesteś.Rodzice chrzestni :-D kiedy te chrzciny? W świeta czy moze wcześniej?
Ojjjj wiem jak Ci ciężko. Wczoraj jeszcze jak opisujesz wizytę. Ale wkońcu niech już nic nie będzie na przeszkodzie by i WAM się udało i by wkońcu dla Was kochani zaświeciło słoneczko.

Aguś AJ teraz czekam by Tobie zaśpiewać i życzyć zdrówka!! Ehhhh i koniecznie pragnę zobaczyć to cudo co będziesz nosić na pluszku:-p:laugh2:

Agula Irl Ty się czegoś boisz:eek: no nie żartuj sobie. Taka supermenka jak TY??? Uda Ci się zobaczysz. Będziesz dumna że Ci się udało i ze będziesz obcokrajowcem który jeździ na taxi. Życzę Ci spełnienia marzeń... nie tylko o taxi :-p a ja będę mocno trzymać kciuki.

Karolka modlę się co dzięń za Twojego tatę. Niech teraz już będzie tylko z górki!!! Tego Wam życzę z całego serducha, wiem ile to nerwów i stresu kosztuje rodzinę gdy choruje ktoś najbliższy. Trzymaj się dzielnie.A za piątkową wizytę koniecznie już teraz zaczynam kciuki ćwiczyć by na piątek były już mocno wyćwiczone i dały wspaniały efekt.

Sylwia nie muszę Ci mówić że również i ja czekam na wieści od Ciebie!!! Kochana tylko nie trzymaj nas w niepewności!!! Nic nie mówię, pisze więcej by nie zapeszać :tak:

Pati kochana a Ty czemu tak malutko piszesz?:-( Coś się stało? Jak Ci pomóc. Wczoraj nie miałam czasu.. dzisiaj Pati przyjdź to "pogadamy" sobie ...a co :confused2::rofl2::-D I jak promotor? Wynalazł coś w pracy?? Czy już w całości ją zaakceptował? Kiedy obrona?

Andzi... tulę Cię, jestem.... czy mogę zrobić coś wiecej? Daj znać co i jak odpowie pani L.

Szafirku (Kasiu) i czekamy również na dobre wieści od Ciebie w piątek! Widzisz betka ładnie rośnie. A ciąża jest młodsza bo miałaś naprawdę bardzooo długi cykle i stąd wszystko wygląda troszkę inaczej! Będzie kochana dobrze. A wogóle jak się czujesz????

króliczek również dziękuje za życzenia! A czy Ty masz jakieś dzieci? Czy Aniołek w niebie byłby Twoim pierwszym?? Przepraszam za wścibskość...

Kasiek (Kasiu) 8 usg... zobaczysz wtedy już nie tylko maleństwo ale i bijące serduszko. Wieć jak najbardziej warto się uzbroić w cierpliwość!! Kochana choć wiem jak Ci ciężko żyć w tej niewiedzy... Bardzo Ci dziękuje za piękne zyczenia. I ja również się cieszę że wkońcu napisałaś. Niech Ci wkońcu założą ten net... bo to Twoje milczenie :baffled: nie lubię Go.

Alutka i ciesz się ze i u Was nie znaleźli przyczyny... może wkońcu czasem do cholerki jasnej trzeba zgonić "stratę" na ten ulubiony "przypadek" lekarzy?? Wiec jak tylko bedziesz miała siłę i okazję.... walcz o swoją kruszynkę a my będziemy WAM sekundować :-p:laugh2:

Allaa i jak się czujesz z maleństwem? Jejku to juz 14ti3d!!! Ale ten czas mknie do przodu. Po Waszych suwaczkach kochane widać!!:tak:

Also Alu buziaczki dla brzuchatki i okruszka w brzuszku!

pixelka i jak wracasz jednak jeszcze do pracy przed swiętami? Czy jednak zostajesz z Wiką w domku? Czy wszystko zależy jeszcze od stanu w jakim będziesz i jak będziesz się czuć?

guska i jak choróbsko przeszło? Udało Ci się je zwalczyć? Mam nadzieję ze domowe sposoby jednak pomogły.

Dilajla kochana a Wy jak się czujecie w dwupaku? Jak samopoczucie ciążowe?

Agula Mała a co w tej Angli to już netu nie ma:wściekła/y::angry::laugh2::-p

Martuś a Ty jak sie czujesz??? Podobno usg nie zagraża kochana. Jak wszyscy mówią co ma być to i tak będzie. Napewno nie będzie to wina usg.A luteinka która dał ginek napewno nie zaszkodzi tylko pomoże.

Kinguś i jak w pracy? Zaaklimatyzowałaś się już?? Wiesz jakie obowiązki juz masz? Jak Twój uroczy masażysta osobisty :-p:eek::-D:laugh2:??? Dalej tak cudnie masuje jak znam to z Twych opowieści?:confused2:

Nowe dziewczynki pozdrawiam, tulę
pyzuniagaj,doti,ola,króliczek i wiele wiele niestety innych nie wymienionych bo luka w pamieci :zawstydzona/y:

Słodziutka nie wiem jeszcze, moja szwagierka jeszzce nie urodziła a termin niała a w poł listopada więc pewnie przedłuzę zwolnienie, bo nie bardzo chcę słyszeć jeki tesciowej dot biednej córuni...

Edytko jestem i bardzo mnie to cieszy tyle ze w domciu syf straszny i trza zabrac sie za porzadki

opowiadaj tu nam co tam Wiesiu za niespodzianki przygotowal tak wspanialej kobiecie ?
jak Twoje badanka? czy jeszcze na jakies inne czekasz?

chrzciny 6 grudnia

Hej Edytko!
No opowiadaj jak tam wczorajszy dzionek....Wiesiu na pewno spisał się na medal:-):-):-).
Ja czuje sie bardzo dobrze, jak troche sie zmecze to wtedy brzuszek o sobie daje znac, a tak to jest juz ok. Mdłości juz nie ma, tylko apetyt wielki, a najgorsze jest to ze nie wiem na co mam ochote i marudze mojemu M. Bidulek jest taki Kochany i dzielnie wszystko znosi. Dba o mnie niesamowicie. Ostatnio kupił mi buty za 450 zł, ktorych ja ze wzgledu na cene w zyciu bym nie kupiła. Teraz szuka zmywarki, zebym za duzo nie musiala zmywac.....Ale go wychwalilam:-):-):-)
U mnie w domke tez syfek....trzeba zacząc porzadki, ale najpierw zrobie kapusniaczek:-):-)

Marzenko 6 grudzień...fajny dzień na chrzciny. Odpowiadając na Wasze pytania :laugh2: Wiesiu był od rana sobą (bo zawsze jest miły i uprzejmy) ale przyniosł różyczkę ze śniadaniem do łóżka. Potem razem poleniuchowaliśmy.... potem szpital,mama itd.. a wieczorkiem wspaniała obiado-kolacja przy świecach w przytulnym zajeździe.. oraz kino a potem :zawstydzona/y::-p:sorry::laugh2: Było wspaniale!

Pixelko pewnie lepiej przedłuż by nie słuchać o swojej szwagierce!

Allaa butki, zmywarka ale ten M Cię kocha!!!:-p:laugh2::-D Tylko się cieszyc że u Was również OK.

ale jestem wsciekła
Mąz pojechal wymienic opony i okazalo sie ze jak zmienialam z imowych na letnie wulkanizator przekręcił sruby, i jak nie uda im sie przgwintowac to nowe kosztują 500zł!!! wrrrrrrrrrrrr
chyba kogos dzis udusze!!!!!
syla nie wiem czy cię pocieszę ale nam padło tylne zawieszenie i potrzeba 1000 zł:wściekła/y:

słodziutka to pierwsze miało być dlatego się tak denerwuję, że czas płynie nieubłaganie, jakiś masakrycznie wielki zegar biologiczny nagle mi zaczął tykać, przedtem nawet nie myslałam o dzieciach a w tym roku ujawnił się instynkt macierzyński, który zdumiał nawet mojego męża:tak:

reklama
alla łał fajny ten Twoj M
edytko piekny dfzionek mialas oczywiscie ten Twoj M to wspanialy czlowiek
to teraz ja swojego pochwale lol ostatnio zrobil sie kochany i przyniosl mi roze tak bez okazji hehe ale oczy zrobilam a na drugi dzien perfum a jezeli chodzi o staranka to widze ze bardzo chce i nie pyta juz mnie o zdanie ....

pozmywalam a pies lezy w koszu co bardzo mnie zastanawia

słodziutka malpka zniknela supcio Cie widziec

Do góry