reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga czuje sie poddenerwowana...wrrrrrrrrrrna maksa
nie lubie nie wiedziecco sie ze mną dzieje
licze na ten cud
ale nie nastawiam sie
choć mój mąz uwaza ze napewno jestem w ciazy bo mu juz marudz:-) hehehe
dzis nawet powiedziało mu sie na głos "BEDE OJCEM"
zabronilam mu tak mówic bo boje sie rozczarowania...no zobaczymy co ma byc to bedzie...

Gabi mi jeszcze napisała:

wizyta ok, co nie znaczy, że nie wynajduję sobie powodu do zamartwiania. szyjka sie nie skróiła, łożysko już prawidłowo ułożone, tylko w serduszku nie udało się wszystkiego zobaczyć i do ponownej oceny, ale najważniejsze rzeczy ok. dzidzia waży 380 g i nadal nie ma siusiaka. mam się oszczędzać dalej, ale bez lekarstw. pozdrów dziewczyny :-)

nooo mam nadzieje ze gabi sie troche uspokoi.......
sylwia...coz.....ty sie denerwujesz i ja to rozumiem......mam nadzijeje ze odbierzesz jutro bete i dasz nam tu wspaniala wwiadomosc....
a ja coraz bardziej sie boje tej licencji normalnie....dzis to sie nawet smialam ze z nerwow zapomne angielskiego jeszcze hahahhahah...dopiero by bylo.....ech....
ktoras sie pyatala mnie czy mam moze jakies objawy ciazowe moze....no nie bardzo.....cycki tak troszeczke moze sa bardziej wrazliwe....ale to raczej norma przed @....co jesszcze....chyba nic wiecej.....ja sie nastawiam mimo wszystko na te@ w niedziele.....do tej pory jakos nie zaszlam i chyba raczej nie zajde......

Elvis...serdeczne dzieki w imieniu nas wszystkich...za wieści od Gabi....jesli możesz to przekaz Jej,że cieszymy sie ze wszystko ok....jak widać upór w lezeniu pomaga....pozdrawiamy
Raz jeszcze Wielkie dzięki......

Selenko....kochana...wszystko bedzie dobrze!!!!nie stresuj się proszę.......
Aga Ir....dasz rade...ja to wiem...a jesli chodzi o staranka to nie przekreslaj ich ....moze jednak.....ja trzmam kciuki....
Syluś....za Ciebie takze....daj znać......
Edytko...pewnie rozkoszujesz sie w ramionach Wiesia.....dziś masz "fory"u nas kochana......jeszcze raz wszystkiego naj...naj....
Niusia....super,ze się odezwałaś...co u Ciebie....?
Mała....czekamy z niecierpliwością....
Cyniczna.....kochana a Ty gdzie .....odezwij sie proszę....
Kasiek...zdrówka...dziękuje za pamiec....
Marzenka....fajnie,ze teaz bywasz czesciej z nami....
Guska...Twój suwczek tez mknie jak szalony....

Wszystkim "brzuchatkom"....zdrówka....
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze spokojnej nocy i koloroych snów.....

reklama
witam i do ksiedza mykam ...po zaswiadczenie ze mozemy z M zostac rodzicami chrzestnymi

Agnieszko ja tez sie ciesze ze moge byc z Wami :tak:

Gabi cieszy mnie ze wszystko ok :-)

Edytko :-)

Syla czekamy na dobre wiesci;-)

Selenko jest ok:tak:
pozdrawiam Wszystkie i zycze milego dnia:tak:

Do góry