reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj juz wysiedziec nie moge...
to takie dziwne, dzis robilam test i znowu negatywny
eh moze to prze to ze mam taki niski progesteron?

i to jest myśl! Nawet kupiłam piersi z kurczaka!
tez mam futrzaka, ma juz ponad 9 lat, stateczny jegomość.

Zdążyłam usunąć kafle z kuchni, zrobić remont, a on nadal z nami..
Moje dwa maluszki odeszły w tym roki, kasia miała 8 latek a jurek prawie 9
mój aktualny szaleniec :tak:franuś ma 7 mcy i dostarcza mi wiele radości, szczególnie teraz,
9 lat to długo, ciesz się każdym dniem, a gdybyś chciała to mam przyjaciół wśrod wrocławskich lekarzy weterynarii, mogę ci kogoś polecić,
nie wiem czy moja odp wczoraj do ciebie dotarła bo mi się komp powiesił, daj znać

była u mnie dzisiaj moja przyjaciólka żeby sobie róże rzeczy wybrać dla malucha bo rodzi w styczniu, bardzo mi było przykro patrzeć na nią muszę przyznać:-(

Króliczku, nie , nie dotarła do Mnie Twoja odpowidź. Chodzę na Głogowską z Kicajem. Póki co nic mu nie jest, kanaliki łzowe mu się zatykają czasem ale tam mu pomagają. I niestety musiałam go wykastrować, bo chorował ciut. Ale teraz jest dobrze. Fajny zwierzak, ulubieniec mojej córki.

gabi coś się nie odzywa, martwię się..
Mirus martwi się cukrem, Ja odebrałam wyniki TSH i znowu coś źle..
Brak mi słów i sił. Dzisiaj się poddaję.

elwis dzieki za info.....
swoja droga tak to jest ze jak kobieta niedomaga to chlop o wszystkim zapomni hehehhe
a tak wogole to dobry wieczor....ja zajeta na maksa jestem...
zlozylam dzis dokumenty na licencje....mam czekac na wiadomosc kiedy egzamin.....i podobno nie jest to juz tylko rozmowa ale test pisany wrrrrrrr....niezle......3 czesciowy.......ech

reklama
Do góry